- Konu Sahibi Minnaklarimm
Hadi gozun aydin canim darisi başımızaKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür kadın doğumcuya transfer oldum sıra bekliyorum darısı kese, kalp görmek duymak için bekleyenlere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gozun aydin canim darisi başımızaKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür kadın doğumcuya transfer oldum sıra bekliyorum darısı kese, kalp görmek duymak için bekleyenlere.
6+5 biri 6+6 diğeri karından baktı. Sat ile uyumlu dediBu sefer ne dediler hafta için hesapladığın gibi mi
Canim yaaaa tebrikler kuzum ikisininde kalp atisini nasil anliyo doktor birlikte karismiyormu cok merak ediyorumKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür kadın doğumcuya transfer oldum sıra bekliyorum darısı kese, kalp görmek duymak için bekleyenlere.
Yok canım bende ikisini karışık duyacağız sandım öyle değil. Önce aleti birinin kesesine tutuyor çapını gününü ölçüyor sesini açıyor. Sonra diğerinin ayrı ayrı dinledik. Tez zamanda inşallah sizde sağlıkla duyarsınız. Ağladım sesi duyunca şu ana kadar çok tepkisizce geldim ama o sesi duyunca gittim.Canim yaaaa tebrikler kuzum ikisininde kalp atisini nasil anliyo doktor birlikte karismiyormu cok merak ediyorum
Kızlar doktora sorduklarımı yazayım. 12. Haftaya kadar ilaçlar devam. Kan tahlillerimi verdim ona göre de gerekirse vitamin falan yazacak. Öncelikle beslenmemi sordum. Her şeyi abartmadan ye dedi. Günde bir kase yoğurt, bir bardak süt, bir yumurta olmazsa olmazımız. Haftada üç gün et, on günde bir de balık dedi. Sebzeyi ihmal etmiyoruz. Meyve ye ama çok yeme dedi. Zararlı olan şeyler söyleniyor dedim maydanoz nane nar limon gibi dedim. Her şeyin fazlası zarar dedi. Az yiyeceksin öyle zararlı kesinlikle yeme diye bir şey yok dedi. 36. Haftaya kadar ulaşmamız lazım en az 15 haziran oluyor. Ne kadar geç olsa o kadar iyi dedi çoğul olduğu için bunu dedi
5 Ekim canım. Kese günü bir karmaşa oluyor. Kalp günü sat a uyumlu hale geliyor.Bilgi icin Teşekkürler cnm. Peki sat nezamandi senin?
Şu an Rabbimden tek duam sağlıklı bir ş
5 Ekim canım. Kese günü bir karmaşa oluyor. Kalp günü sat a uyumlu hale geliyor.
Bi dahaki kontrolun ne zaman? Gerçi seninki tek gebelikten farklı olur ama beni haftaya tekrar çağırdıŞu an Rabbimden tek duam sağlıklı bir ş
5 Ekim canım. Kese günü bir karmaşa oluyor. Kalp günü sat a uyumlu hale geliyor.
Benide. çarşamba ya da perşembe gününe tekrar gel dedi. tahliller e bakacak. Bundan sonra üç haftaya çıkar gibi. Bir sürü tahlil verdi. İdrar da verdim rutin tahliller dedi. Şimdi boylarına bakıyorum biri birinden bir gün eksik ya hemde kısaBi dahaki kontrolun ne zaman? Gerçi seninki tek gebelikten farklı olur ama beni haftaya tekrar çağırdı
Beklediğin den eksik derse panik olma canım. Gerçi sen bekliyorsun ikisini birden yapacaksın normal sat a göre gelir senin.Anladım. Cnm. Bakalım biz de ne çıkacak
Beklediğin den eksik derse panik olma canım. Gerçi sen bekliyorsun ikisini birden yapacaksın normal sat a göre gelir senin.
Olsun annesi kapanır o bir günlük fark daBenide. çarşamba ya da perşembe gününe tekrar gel dedi. tahliller e bakacak. Bundan sonra üç haftaya çıkar gibi. Bir sürü tahlil verdi. İdrar da verdim rutin tahliller dedi. Şimdi boylarına bakıyorum biri birinden bir gün eksik ya hemde kısa
Allahın izniyle 9. aya kadar varacağız inşallah. Olumsuz hiçbir şey aklınıza getirmeyin. Doğuracağız inşallahYa bakalım sadece benim deger biraz düşük başladı sonradan 3 kat artarak katlandı ama. Aslinda bu gün yarın gel kese için dedi ben saliya aldım randevu. Allahın izniyle kese yolk sac aradan çıksın kalp için de öbür haftaya giderim
Bir hafta fark olanlar var ben birgüne razıyım inşallah doğuma kadar açılmaz araları.Olsun annesi kapanır o bir günlük fark da
Allahın izniyle 9. aya kadar varacağız inşallah. Olumsuz hiçbir şey aklınıza getirmeyin. Doğuracağız inşallah
Aynen canim sen suan kontrole zeki beye mi gdyosun?Katılıyorum sana. Bende 3.denemeden sonra hep kan sulandırıci kullandım. Yine başladım ve doğuma kadar devam
Canım ağrın falan oluyo kasılma vs. Ben de salı günü gideceğimYa bakalım sadece benim deger biraz düşük başladı sonradan 3 kat artarak katlandı ama. Aslinda bu gün yarın gel kese için dedi ben saliya aldım randevu. Allahın izniyle kese yolk sac aradan çıksın kalp için de öbür haftaya giderim
Gozun aydin canimmKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükür kadın doğumcuya transfer oldum sıra bekliyorum darısı kese, kalp görmek duymak için bekleyenlere.
Teşekkür ederim canımGozun aydin canimm