- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Eskiden iki gunde bir yapiyorsm simdi hafta bir kezKizlar siz kac günde bir duş aliyosunz bide ben sicak suyla yikanmayi sevdigim icin ılık suda donuyorum yaa ama dus alincada cok rahatliyo insan uzun sure almayinca hasret kaliniyo
Ayni ben yagli kafa olarak dolaniyorum evdeDiyeceğim ama gülmeyin banahafta da bir gün alıyorum. Grip olmamak için dün aldım bugün doktora gideceğim.
Gozun aydin darisi basimizaKızlaar hayatımın en güzel, en huzur verici sesi annemle eşimin sesi sanırdım taa ki bugün kalp atışlarını duyana kadar. Çok az dinlettiler ama olsun. Çok bekledim ama şükürler olsun.Minnaklarimm senin de haberini bekliyoruuzz
Gecmis olsun canim kanama bazen ola bilirkızlar dün gece kanamam oldu biraz doktorum profesteron iğne yaptır gel dedı bugun gittim bi sıkıntı yok kalp atısını da duyduk. Suan azaldı kahverengi leke olarak gelıyor ama ilk gelen kırmızıydı ve beni baya korkuttukendi doktoruna sor aspirin yapıyo olabilir kanamayı dedi. Tüp bebek doktoruma sordum aspirini bırakabilirsin dedi. Bi sıkıntı olmaz dimi dedim umarım olmaz oradaki doktoruna güvenmelisin diyor Ne yapacagımı bilemedim kızlar aspirini bırakırsam sıkıntı olur mu korkuyorum
Bende o moddayım. Çok yakın arkadaşımız var çift yarın Mardin e gezmeye gidecekler gelin dediler. Ben eşine söyledim çünkü onlarla çok geziyoruz. Eşimde çocuğa söyledi yol gidemem üstüne uzun süre gezemem biraz büyüsünler hele o zamanEsim benim o konuda cok iyidir hic bi zaman cok kosinin evimize girip cikmasini istemez yalnizca en yakinlarimiz abiler kardesler bu kadar diyo dun uzak akarabasini yatiliya cagirmak istedi bude hic alakasi yok yani oyle bi adamki yemek yetismez yani cok fazla yemek begenmez herseye laf eder sevimsizin biriesime oyle bi sinirlendimki hani sen yillardir evimize kimseyi sokmazdin simdiyemi kaldi senin akraba sevgin falan kimi cagirirsan cavir giricem odama disari cikmiycam falan herseyden ince bebegimiz onemli falan soyledim ikna etdim haksizda digilm yani
23 Eylül.hosbuldum.bende umuttepede oldum sanırım sizde öyleHoşgeldin canim aramizatransfer tarihin ne zmndi
Hoşbuldum.11+5 bugunHoşgeldin canımkaçıncı haftadasın?
Aha en büyük seninki oldu :))) hoş geldiniz. Senin kritik dönemin yarın bitiyor bizde hayırlısı ile 12. Haftaya ulaşsak rabbim sağlıklı huzurlu bir gebelik yaşatsınHoşbuldum.11+5 bugun
Hatta 11+6 olmuşAha en büyük seninki oldu :))) hoş geldiniz. Senin kritik dönemin yarın bitiyor bizde hayırlısı ile 12. Haftaya ulaşsak rabbim sağlıklı huzurlu bir gebelik yaşatsın
Saol canım en iyisini yapıyorsun sakinlik her zaman cok iyiInsallah bu sefer sakin kalmaya çalışıyorum. Uzata bildiğim kadar uzatım, kese yolk görünsün belki kalbi bile duyarım diye.
Sana da geçmiş olsun. Uzan dinlen. Bol su ic
Hemde ne tedirgin adet olup bir ay sonraya kalicak die ne kadar korktum bide benim diger donmus tedavimde sadece kontrollere gittim transfer öncesi ilac kullanmadim yani kendi kalınlaştı bu sefer gunde 3 estrofem hatta daha sonra 4 kolumda bant bide glifor die şeker ilaci verdi bana doktorum ona ragmen cok yavas ilerledi ama şükür olmadim ve melegimi bu defa nasb etti Rabbim tam umutlarim tükenmeye baslamisken geldi umarim sonuda boyle guzel olurTedirgin oldun demi neler yaşadık her bir aşamasında halen daha yaşıyoruz
Ooo maşallah kocaman olmussunz siz23 Eylül.hosbuldum.bende umuttepede oldum sanırım sizde öyle
Belki karsilasmisizdir.bende çok bekledim o koridordaOoo maşallah kocaman olmussunz sizevet canm orda başladım 2 senedir ordayim
10+6 yaa yanlış yazmışımHatta 11+6 olmuşAmin inşallah güzel sonuçlanır hepimiz için.
Yaa çok sevindim darısı başıma canım hepimizin başınaKızlar kalp atışlarını duyduk çok şükürkadın doğumcuya transfer oldum sıra bekliyorum darısı kese, kalp görmek duymak için bekleyenlere.
Kızlar kalp atışlarını duyduk çok şükürkadın doğumcuya transfer oldum sıra bekliyorum darısı kese, kalp görmek duymak için bekleyenlere.
Teşekkürleer 6+4 müş 7. Hafta oluyo heralde hesaplarımla aynı gidiyo şu andaGözün aydın. Kaç haftalık ?
Benimkiler bir önden gidiyor bir arkadan ikisini birden takibi kafam gidecekTeşekkürleer 6+4 müş 7. Hafta oluyo heralde hesaplarımla aynı gidiyo şu anda
Bu sefer ne dediler hafta için hesapladığın gibi miBenimkiler bir önden gidiyor bir arkadan ikisini birden takibi kafam gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?