Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar siz kac günde bir duş aliyosunz bide ben sicak suyla yikanmayi sevdigim icin ılık suda donuyorum yaa ama dus alincada cok rahatliyo insan uzun sure almayinca hasret kaliniyo
Eskiden iki gunde bir yapiyorsm simdi hafta bir kez

Gozun aydin darisi basimiza

Gecmis olsun canim kanama bazen ola bilir

Bende o moddayım. Çok yakın arkadaşımız var çift yarın Mardin e gezmeye gidecekler gelin dediler. Ben eşine söyledim çünkü onlarla çok geziyoruz. Eşimde çocuğa söyledi yol gidemem üstüne uzun süre gezemem biraz büyüsünler hele o zaman

Tedirgin oldun demi neler yaşadık her bir aşamasında halen daha yaşıyoruz
Hemde ne tedirgin adet olup bir ay sonraya kalicak die ne kadar korktum bide benim diger donmus tedavimde sadece kontrollere gittim transfer öncesi ilac kullanmadim yani kendi kalınlaştı bu sefer gunde 3 estrofem hatta daha sonra 4 kolumda bant bide glifor die şeker ilaci verdi bana doktorum ona ragmen cok yavas ilerledi ama şükür olmadim ve melegimi bu defa nasb etti Rabbim tam umutlarim tükenmeye baslamisken geldi umarim sonuda boyle guzel olur he bide polikistik over olduğumu da seker ilacini arastirinca öğrendim hemsirem biz soylemisizdir dosyanda yaziyodur dedi senden cok yumurta topladik die ama hic bisey yazmıyo ve soylemediler ve normalde pcos lularin taze transfer olmuyo dinlendirip yapiliyo bana 2 kere taze yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…