Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
ben transferden 2 hafta sonra dönmüştüm. 6. haftamda kanamam olunca rapor almak zorunda kaldım.

Asya ismi en yakın arkadaşımın kizinin adı bende severim o ismi.Aynen isim konusunda zevkimiz aynı gibi. Yarın olsunn artik kesinlessin bir de kafamızda soeu isateri kalmasın cinsiyetle ilgili
[/QUOTE]
Ay canım sen yarın mi gidiyorsun hastaneye unuttum. Ben de Perşembe gideceğim git bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
Canım ben öğretmenim transferin 8. Gününden beri çalıyorum. Sadece 6. Haftada kanamam olmuştu o zaman 1 hafta izin aldım. Bence Rabbim biz ne kadar ugrassak ugrasalim nasip etmişse istersen ise git istersen gitme nasip eder ya da etmez. Tabi ki dikkat edeceksin hal ve hareketlerine ama

Anladım canım

Asya ismi en yakın arkadaşımın kizinin adı bende severim o ismi.Aynen isim konusunda zevkimiz aynı gibi. Yarın olsunn artik kesinlessin bir de kafamızda soeu isateri kalmasın cinsiyetle ilgili
Ay canım sen yarın mi gidiyorsun hastaneye unuttum. Ben de Perşembe gideceğim git bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz
[/QUOTE]
Merakla bekliyorum onu gormeyi yazacağım inşallah

Transferin 5. Günü başladım çalışmaya bu zamana kadar sadece 2 gün rapor aldım pıhtı attığım zaman almıştım kanamam aynı gün içinde durunca hafta sonu ile beraber 4 gün dinlenip geri başladım. Rabbim güç kuvvet versin kanama vermesin Nisan ayına kadar devam inşallah

İnşallah canım Rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin

benim sata gore 3 gun geriden gosteriyo ultrason. doktorum ona hic takilmadi bile ben doktordan cikinca ulatrason kagidinda gordum. seni de okuyunca normal oldugunu anladim. icten ice merak ediyodum

Ben pozitife kadar ve pozitiften sonra birer hafta rapor aldım

Jeli günde 2 kez kullanıyordum yeni bıraktım 12 hafta bitince. Progestan Ampul haftada 2 kez iki Ampul kullanıyordum onu da aynı zamanda bıraktım. Benim tansiyonum hamile kaldığımdan beri hep düşük. 8-5

Betam 2 gün önce 140tı Başka hastanede daha erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum hastane farkı olabilir diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…