- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.941
ben transferden 2 hafta sonra dönmüştüm. 6. haftamda kanamam olunca rapor almak zorunda kaldım.Kızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
Sonuç almadan başladım ve devam ettim ben.Kızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
Benim işim 2 saatlik zaten gündeben transferden 2 hafta sonra dönmüştüm. 6. haftamda kanamam olunca rapor almak zorunda kaldım.
Kalp atışından önce mi oldu kanamaben transferden 2 hafta sonra dönmüştüm. 6. haftamda kanamam olunca rapor almak zorunda kaldım.
evet önce oldu. ben koşuşturmacalı bir işte çalıştığım için dikkat etmek istedim.Kalp atışından önce mi oldu kanama
Anladım arkadaşım sağolevet önce oldu. ben koşuşturmacalı bir işte çalıştığım için dikkat etmek istedim.
Asya ismi en yakın arkadaşımın kizinin adı bende severim o ismi.Aynen isim konusunda zevkimiz aynı gibi. Yarın olsunn artik kesinlessin bir de kafamızda soeu isateri kalmasın cinsiyetle ilgiliAy canım zevkleremiz aynı Ada ismi de çok hoşmuşbenim eşim de Asya ismini söyledi. Bir akrabada var diye koymamaya karar verdik. Bakalım en son Eylül dedik eşim değiştirmek istemiyor bakalım daha 6 ay daha var
Canım ben öğretmenim transferin 8. Gününden beri çalıyorum. Sadece 6. Haftada kanamam olmuştu o zaman 1 hafta izin aldım. Bence Rabbim biz ne kadar ugrassak ugrasalim nasip etmişse istersen ise git istersen gitme nasip eder ya da etmez. Tabi ki dikkat edeceksin hal ve hareketlerine amaKızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
Anladım canımCanım ben öğretmenim transferin 8. Gününden beri çalıyorum. Sadece 6. Haftada kanamam olmuştu o zaman 1 hafta izin aldım. Bence Rabbim biz ne kadar ugrassak ugrasalim nasip etmişse istersen ise git istersen gitme nasip eder ya da etmez. Tabi ki dikkat edeceksin hal ve hareketlerine ama
Ay canım sen yarın mi gidiyorsun hastaneye unuttum. Ben de Perşembe gideceğim git bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruzAsya ismi en yakın arkadaşımın kizinin adı bende severim o ismi.Aynen isim konusunda zevkimiz aynı gibi. Yarın olsunn artik kesinlessin bir de kafamızda soeu isateri kalmasın cinsiyetle ilgili
Transferin 5. Günü başladım çalışmaya bu zamana kadar sadece 2 gün rapor aldımKızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
İnşallah canım Rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip etsinTransferin 5. Günü başladım çalışmaya bu zamana kadar sadece 2 gün rapor aldımpıhtı attığım zaman almıştım kanamam aynı gün içinde durunca hafta sonu ile beraber 4 gün dinlenip geri başladım. Rabbim güç kuvvet versin kanama vermesin Nisan ayına kadar devam inşallah
Ben 10 gün rapor almıştım sonra işe başladım 11. GünKızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
transferin 5. gunu ise basladim o gundur devam ediyorum hep işe.Kızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
benim sata gore 3 gun geriden gosteriyo ultrason. doktorum ona hic takilmadi bile ben doktordan cikinca ulatrason kagidinda gordum. seni de okuyunca normal oldugunu anladim. icten ice merak ediyodumAyy bugün kalp atışlarını dinledik çok şükürbiri 6+6 biri 6+4çıktı sata göre 7+0 ım büyük olanın 1 gün farkı var doktor gayet iyiler dedi inşallah böyle devam eder minişlerim ilaçların hepsine devammış haftaya tekrar kontrol
O uzakta da aradığımda yardımcı oluyolar tabi ama muayene ya da kontrol şansı olmuyo malesefTüp bebek doktoruna ulaşamıyomusun yönlendirirlerdi aslında
Ben pozitife kadar ve pozitiften sonra birer hafta rapor aldımKızlar aramızda çalışanlar vardır kan sonucunu pozitif gördükten sonra kese ve kalp atışına kadar işlerine devam ettiler mi acaba merak ediyorum bende işe dönmeyince düşünüyorum da
Jeli günde 2 kez kullanıyordum yeni bıraktım 12 hafta bitince. Progestan Ampul haftada 2 kez iki Ampul kullanıyordum onu da aynı zamanda bıraktım. Benim tansiyonum hamile kaldığımdan beri hep düşük. 8-5Merhaba arkadaşlar
Ben günde 3 tane estrofem ve sabah/akşam crinone jel kullanıyordum. Tüp bebek drum bana 8.hafta itibaren estrofem 2ye düşür 1 hafta sonra 1ye düşer dedi crinone jelde 8.hafta itibaren 1ye düşer demişti. Bende biraz yüksek tansiyonum çıktı ve crinone jel yapıyor olabilir mi diye şüphelendim. Siz crinone jel ne zaman bıraktınız lütfen cevap bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?