- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.921
Senin baya uzun sürmüş canım jel günde kaç tane uyguluyorsun? Jel hariç başka progesteron var mı?Estrofem 12.haftada bırakıldı.16. haftadayim jele devam ediyorum.
sgk anlaşması yoksa yazamıyor canımSenin baya uzun sürmüş canım jel günde kaç tane uyguluyorsun? Jel hariç başka progesteron var mı?
Bende jel hariç progesteron yok o yüzden biraz tedirginim galiba.
Bu arada kızlar ben reçetesiz 1 kutu crinone jel için 137tl ve 150tl toplam 5 kutu ödedim yanı 750 tl sonunda kadın doğuma başladığımda reçeteli yazdırdım 2 kutu jel 1 estrofem 48 tl tuttu şaka gibi. O kadar zamandır hep 150tl almıştım çünkü o dönem tüp bebek doktorun kontroldeydim bana kadın doğuma yazdır uygun gelir demediler keşke söyleseydi o kadar para boşuna harcanmazdı burdan bilmeyen arkadaşlara sesleniyorum tüp bebek doktorlar reçeteli yazamıyor galiba ama normal kadın doğum yazıyor erkenden reçeteli alın derim.
Kan akışının artmasından oluyor canım. Benim nadir gece 11 de yatarken oluyor.Kızlar benim çok carpintim oluyor.
Gün içerisinde durup dururken nabzim bir anda 120 lere falan çıkıyor.
İlaçlardan desem o da değil corasprin kullanıyorum sadece o da gebelikten önce de doktor vermişti kullaniyodum o zaman çarpıntı yapmıyordu. ama nolduysa gebelikte oldu kalbim deli gibi atıyor.
Sizde de böyle bir durum var mı?
Yazıyorlar canım benim merkezim e reçete veriyor öyle alıyordum Ankara da olduğum zaman sonra burda da rapora yazdırdım. Topikte yazmıştık o ara girmedinse. Reçetesiz tam bir yıkımSenin baya uzun sürmüş canım jel günde kaç tane uyguluyorsun? Jel hariç başka progesteron var mı?
Bu arada kızlar ben reçetesiz 1 kutu crinone jel için 137tl ve 150tl toplam 5 kutu ödedim yanı 750 tl sonunda kadın doğuma başladığımda reçeteli yazdırdım 2 kutu jel 1 estrofem 48 tl tuttu şaka gibi. O kadar zamandır hep 150tl almıştım çünkü o dönem tüp bebek doktorun kontroldeydim bana kadın doğuma yazdır uygun gelir demediler keşke söyleseydi o kadar para boşuna harcanmazdı burdan bilmeyen arkadaşlara sesleniyorum tüp bebek doktorlar reçeteli yazamıyor galiba ama normal kadın doğum yazıyor erkenden reçeteli alın derim.
aksamlari yemekten sonra uykum geliyor yatiyorum kalp carpintim oluyor benimde. gun icinde de yokluyor mesela suanda bile birazcik hizli. sanirim normal.Kızlar benim çok carpintim oluyor.
İlaçlardan desem o da değil corasprin kullanıyorum sadece o da gebelikten önce de doktor vermişti kullaniyodum o zaman çarpıntı yapmıyordu. ama nolduysa gebelikte oldu kalbim deli gibi atıyor.
Kardeş ileri yatırım yapmış62206628, member: 933368"]
Nil ve Öykü ismine ben de bayılıyorum. Nil kız kardeşim kati suretle koymami istemiyor kendi kızına koyacakmisöykü ben de koyabilirim. Kafamda sürekli öykü de var senin de bebişin hayırlı işimi alır inşallah çok güzel kuzum
Galiba bende de var akşam yattigimda kalbimin sesi çok net geliyor ve dediğin gibi deli gibi atıyor. Hiç çarpıntı açısından düşünmemiştimKızlar benim çok carpintim oluyor.
Pozitif değeri gördün mü? Bende çok az vardı 11. Gün öğrenmiştim benKızlar transfer sonrası 11.günüm ara ara adet sancısı yokluyor sizce normal mi?
Pozitifi gördük çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşallahPozitif değeri gördün mü? Bende çok az vardı 11. Gün öğrenmiştim benpozitif sonrası da var devam ediyor 12. Hafta bitiyor bugün şu an karnımda adet sancısı var.
Doldurulmuştu aslinda tup bebek merkezim 10. Hafta dedi estrofem ve climara bant kullaniyodum ona ama kadin doğum doktorum biraktirdiDondurulmuş embriyomuydu seninde dün doktor dondurulmuş olduğu için estrofeme devam dedi de anlamadım pek
Aslinda jele günde 2 başlamıştık transferde ama pozitifi gördükten sonra jel benden siyah pelteler seklinde geri gelince doktorum gunde 1 e düşürdü ekstra duphaston hap verdi gunde 2 taneAnladım canım peki jel 12.haftaya kadar günde bir kere mı uyguladın? Evet bazı kişilerde gebelikte tansiyon düşüyormuş ama benimki biraz arttı maalesef.
Estrofem 7.hafta.crınone jel 12.hafta buraktımMerhaba arkadaşlar
Ben günde 3 tane estrofem ve sabah/akşam crinone jel kullanıyordum. Tüp bebek drum bana 8.hafta itibaren estrofem 2ye düşür 1 hafta sonra 1ye düşer dedi crinone jelde 8.hafta itibaren 1ye düşer demişti. Bende biraz yüksek tansiyonum çıktı ve crinone jel yapıyor olabilir mi diye şüphelendim. Siz crinone jel ne zaman bıraktınız lütfen cevap bekliyorum.
Günde 2 tane kullaniyorum başka bir ilacim yok benimde bakalım yarın kontrolüm var kesecekmi.bize hep yazdılar tüp bebek bölümünden en başından beri siz baya ödeme yapmışsınız.Senin baya uzun sürmüş canım jel günde kaç tane uyguluyorsun? Jel hariç başka progesteron var mı?
Ay canım zevkleremiz aynı Ada ismi de çok hoşmuşKardeş ileri yatırım yapmışeşimden bu akşam Ada ismini de duydum inşallah doğana kadar belirlenir Nesir
Estrofemi 8de kestim jel falan hiç kullanmadım. Ben de az ilaç kullananlardanım. Jel diyolar nolduğunu bilmiyorum bile. Ama progestonu kendim 2 ye çıkardım bi de iğne değil tabletti o yüzden hem de her gün pembe lekelenmem oluyodu zararı yok diye çıkarmıştım. Doğudayım doğru düzgün devam edebileceğim takibimi yapan bi doktor da yok. Allaha emanet bebeğim yaniEn erken benim ilaçlarım kesilmiş galiba , 6. Haftamda estrofemi kesti , 7. Haftamda da progestonu . Kan pıhtısı için zaten hiç birşey vermedi banakorktum şimdi
Tüp bebek doktoruna ulaşamıyomusun yönlendirirlerdi aslındaEstrofemi 8de kestim jel falan hiç kullanmadım. Ben de az ilaç kullananlardanım. Jel diyolar nolduğunu bilmiyorum bile. Ama progestonu kendim 2 ye çıkardım bi de iğne değil tabletti o yüzden hem de her gün pembe lekelenmem oluyodu zararı yok diye çıkarmıştım. Doğudayım doğru düzgün devam edebileceğim takibimi yapan bi doktor da yok. Allaha emanet bebeğim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?