• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimde doktorum bıraktırdı ama benimki merkezi önemsiyor aslında gitmeden merkezi arasam böyle diyorlar desem kesmezdi. Yarın gidip devam etmemi istediklerini belirteceğim. İğne hap olmasına rağmen pıhtı oluştu bende bıraksam çok tedirgin olurdum sanırım.
İşte aslında buraktırmaması gerekiyor sonuçta pırtı atmış vücut iyiki doktorunuzu aramışsınız

İşte aslında buraktırmaması gerekiyor sonuçta pırtı atmış vücut iyiki doktorunuzu aramışsınız
İlk günden beri kese, kalp duyana kadar kendileri mutlaka ara dediler. Sonuçta oldu işimiz bitti değil Allah korusun bir olumsuz sonuçta yine onlara gidecektik. Benim dondurulmuşlarım var. Sağ olsunlar onlarda zaten bizim işimiz bitti gibi yapmadı pıhtı attığını haber verince doktorum aradı sonra yönlendirme yaptı. Rabbim korusun miniklerimizi 🙏🙏

Ayy bugün kalp atışlarını dinledik çok şükür :KK200: :anneadayı: biri 6+6 biri 6+4çıktı sata göre 7+0 ım büyük olanın 1 gün farkı var doktor gayet iyiler dedi inşallah böyle devam eder minişlerim ilaçların hepsine devammış haftaya tekrar kontrol
Sağlıcakla büyüsün miniklerin 💞

Merhaba arkadaşlar
Ben günde 3 tane estrofem ve sabah/akşam crinone jel kullanıyordum. Tüp bebek drum bana 8.hafta itibaren estrofem 2ye düşür 1 hafta sonra 1ye düşer dedi crinone jelde 8.hafta itibaren 1ye düşer demişti. Bende biraz yüksek tansiyonum çıktı ve crinone jel yapıyor olabilir mi diye şüphelendim. Siz crinone jel ne zaman bıraktınız lütfen cevap bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar
Ben günde 3 tane estrofem ve sabah/akşam crinone jel kullanıyordum. Tüp bebek drum bana 8.hafta itibaren estrofem 2ye düşür 1 hafta sonra 1ye düşer dedi crinone jelde 8.hafta itibaren 1ye düşer demişti. Bende biraz yüksek tansiyonum çıktı ve crinone jel yapıyor olabilir mi diye şüphelendim. Siz crinone jel ne zaman bıraktınız lütfen cevap bekliyorum.
Estrofem 12.haftada bırakıldı.16. haftadayim jele devam ediyorum.

Ben de 12+0 da %90 kız diye öğrendim değişmezse 😊 isim henüz belli değil ama şimdilik aklımda olanlar Nil-Güneş-Öykü.siz ne dusunuyorsunuz
Nil ve Öykü ismine ben de bayılıyorum. Nil kız kardeşim kati suretle koymami istemiyor kendi kızına koyacakmis 🤣🤣 öykü ben de koyabilirim. Kafamda sürekli öykü de var 😊 senin de bebişin hayırlı işimi alır inşallah çok güzel kuzum

Ayy bugün kalp atışlarını dinledik çok şükür :KK200: :anneadayı: biri 6+6 biri 6+4çıktı sata göre 7+0 ım büyük olanın 1 gün farkı var doktor gayet iyiler dedi inşallah böyle devam eder minişlerim ilaçların hepsine devammış haftaya tekrar kontrol
Canım kan sonucun kaç çıkmıştı acaba ikiz ya seninki merak ettim

Merhaba arkadaşlar
Canim ben estrofemi 7. Hafta sonunda biraktim jele 12. Haftaya kadr devam demisdi doktorum yalniz tansiyonun jelle alakasi olduğunu sanmiyorum benimde düşüyo genelde bulantidan kusmadan dolayi birde benim oncesinde de arada dusuyodu

62206628, member: 933368"]
Nil ve Öykü ismine ben de bayılıyorum. Nil kız kardeşim kati suretle koymami istemiyor kendi kızına koyacakmis 🤣🤣 öykü ben de koyabilirim. Kafamda sürekli öykü de var 😊 senin de bebişin hayırlı işimi alır inşallah çok güzel kuzum
[/QUOTE]
Kardeş ileri yatırım yapmış 😁 eşimden bu akşam Ada ismini de duydum inşallah doğana kadar belirlenir 😊 💐 Nesir Nesir

Canim ben estrofemi 7. Hafta sonunda biraktim jele 12. Haftaya kadr devam demisdi doktorum yalniz tansiyonun jelle alakasi olduğunu sanmiyorum benimde düşüyo genelde bulantidan kusmadan dolayi birde benim oncesinde de arada dusuyodu
Dondurulmuş embriyomuydu seninde dün doktor dondurulmuş olduğu için estrofeme devam dedi de anlamadım pek

Anladım canım peki jel 12.haftaya kadar günde bir kere mı uyguladın? Evet bazı kişilerde gebelikte tansiyon düşüyormuş ama benimki biraz arttı maalesef.

Kızlar benim çok carpintim oluyor.
Gün içerisinde durup dururken nabzim bir anda 120 lere falan çıkıyor.
İlaçlardan desem o da değil corasprin kullanıyorum sadece o da gebelikten önce de doktor vermişti kullaniyodum o zaman çarpıntı yapmıyordu. ama nolduysa gebelikte oldu kalbim deli gibi atıyor.
Sizde de böyle bir durum var mı?

Kızlar benim çok carpintim oluyor.
Gün içerisinde durup dururken nabzim bir anda 120 lere falan çıkıyor.
İlaçlardan desem o da değil corasprin kullanıyorum sadece o da gebelikten önce de doktor vermişti kullaniyodum o zaman çarpıntı yapmıyordu. ama nolduysa gebelikte oldu kalbim deli gibi atıyor.
Sizde de böyle bir durum var mı?
var canım normalmiş kan volümü artıyormuş öyle dedi doktor dün

Back