- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.861
O zaman bebeklerimiz adaş olacakBizim cinsiyet değişmezse ismimiz belli kızlarnasipse Çınar olacak
Benim 9. Hafta içinde başladı 11. Hafta ile görenler büyümüşler diyorHanımlar bide birsey soracaktım ben 60 kiloyum, öyle göbekli biri değilim ama şuan İlaçlardan ve sürekli birşeyler atıştırmaktan karnım şiş. Bazen karnımın alt tarafı sertleşiyor çok mutlu oluyorum ama bazende yumușuyor. Erken diyorum daha yinede aklıma takılıyor. Sizin kaçıncı haftada daha belirgin hale geldi? Ben yarın tam 10haftalik olacam kısmetse
Daha ortada çocuk mocuk yokken cınar diyordu eşimO zaman bebeklerimiz adaş olacaktabi benimde oğlum olursa kızım için sedef oğlum için çınar babamızı ikna edeceğiz bakalım.
Amin canım inşallahDaha ortada çocuk mocuk yokken cınar diyordu eşimsedef ismi de cok hoş çok narın Rabbim hepsinin bahtlarını güzel eylesin inşallah
Bence tüp bebek ilaçları artırmış olabilir canım sonuçta o kadar ilaç kullanıyoruz canım bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlarYoktu canım hatta nisanda verdiğim kana baktım 1.49 normal bir insan için 2.93 de ilaç başlanmazmış ama gebe olunca düzenlemesi için ilaç verdiler tüp bebek doktoru yazdı ilacı
onu da sordum canım gebelikte olabiliyormuş ben belki biraz geç kaldım kan testi yaptırmak için siz mutlaka yaptırın ilaç kullanıyorum bakalımBence tüp bebek ilaçları artırmış olabilir canım sonuçta o kadar ilaç kullanıyoruz canım bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar
Geçmiş olsun canım nasıl geç kaldın anlamadımonu da sordum canım gebelikte olabiliyormuş ben belki biraz geç kaldım kan testi yaptırmak için siz mutlaka yaptırın ilaç kullanıyorum bakalım
daha erken kan testi verebilirdim bu haftaya kadar beklemeden doktor bişey demedi bende önemsemedimGeçmiş olsun canım nasıl geç kaldın anlamadım
Kacıncı haftandasın ki canım ,tsh zaten 12 den sonra yukselebılıyomusdaha erken kan testi verebilirdim bu haftaya kadar beklemeden doktor bişey demedi bende önemsemedim
benim daha 7. haftam bitti bugün gebeliktenmi ilaçlardanmı neden yükseldi bilmiyorum canımKacıncı haftandasın ki canım ,tsh zaten 12 den sonra yukselebılıyomus
Canım zaten o haftadan once kan testı yapmıolar kı ,senın gebelıkten once de vardır belkıde ondandırbenim daha 7. haftam bitti bugün gebeliktenmi ilaçlardanmı neden yükseldi bilmiyorum canım
yoktu canım bi kaç kez kan testi yaptırmıştım onlara da baktım 1,45 çıkmış şimdiki 2,93 dahiliye doktoru da 2,5 un altında olması gerekiyor dediCanım zaten o haftadan once kan testı yapmıolar kı ,senın gebelıkten once de vardır belkıde ondandır
Kızlar dayanamayıp iki gün önceden doktora gittikçok şükür ense kalınlıkları güzel her şey normal yolunda dedi. 11+4 dük bugün biri iki gün önden diğeri bir gün gerideydi bir önceki randevu günü. Aralarında üç gün vardı bir güne tekrar inmiş en çok buna sevindim 11+4 biri 11+5 diğeri. Hareket ediyorlardı mucize bu çok tatlıydılar ya elleri kolları cöp bebek gibi ince ince cinsiyet için çok erken dedi 11+4 olanı ölçünce 11+5 e bunda küçük bir çıkıntı var sanki dedi bende gördüm o zaten daha hareketliydi. Erkektir demiyorum ama bir çıkıntı var gibi dedi. İnşallah dedim iki dediğinizde olur diğeri öyle çıkıntısız olup kız olur bu gördüğümüz de erkektir ilaçların hepsini bıraktırdı. Karacaciğer enzimini düşürüp vitamin verecek. Magnezyum demir e gerek yok şu an için dedi beslenmene dikkat et sadece dedi. Onları öyle hareket ederken görünce rahim ağzını unuttum. 1 ay sonraya randevu verdi Cinsiyetleride netleşir dedi.
Maşallah miniklere nasıl hızlı büyüyorlarKızlar dayanamayıp iki gün önceden doktora gittikçok şükür ense kalınlıkları güzel her şey normal yolunda dedi. 11+4 dük bugün biri iki gün önden diğeri bir gün gerideydi bir önceki randevu günü. Aralarında üç gün vardı bir güne tekrar inmiş en çok buna sevindim 11+4 biri 11+5 diğeri. Hareket ediyorlardı mucize bu çok tatlıydılar ya elleri kolları cöp bebek gibi ince ince cinsiyet için çok erken dedi 11+4 olanı ölçünce 11+5 e bunda küçük bir çıkıntı var sanki dedi bende gördüm o zaten daha hareketliydi. Erkektir demiyorum ama bir çıkıntı var gibi dedi. İnşallah dedim iki dediğinizde olur diğeri öyle çıkıntısız olup kız olur bu gördüğümüz de erkektir ilaçların hepsini bıraktırdı. Karacaciğer enzimini düşürüp vitamin verecek. Magnezyum demir e gerek yok şu an için dedi beslenmene dikkat et sadece dedi. Onları öyle hareket ederken görünce rahim ağzını unuttum. 1 ay sonraya randevu verdi Cinsiyetleride netleşir dedi.
Gözün aydın olsun. Boy kilo sorcam demiştin bişey dedi miKızlar dayanamayıp iki gün önceden doktora gittikçok şükür ense kalınlıkları güzel her şey normal yolunda dedi. 11+4 dük bugün biri iki gün önden diğeri bir gün gerideydi bir önceki randevu günü. Aralarında üç gün vardı bir güne tekrar inmiş en çok buna sevindim 11+4 biri 11+5 diğeri. Hareket ediyorlardı mucize bu çok tatlıydılar ya elleri kolları cöp bebek gibi ince ince cinsiyet için çok erken dedi 11+4 olanı ölçünce 11+5 e bunda küçük bir çıkıntı var sanki dedi bende gördüm o zaten daha hareketliydi. Erkektir demiyorum ama bir çıkıntı var gibi dedi. İnşallah dedim iki dediğinizde olur diğeri öyle çıkıntısız olup kız olur bu gördüğümüz de erkektir ilaçların hepsini bıraktırdı. Karacaciğer enzimini düşürüp vitamin verecek. Magnezyum demir e gerek yok şu an için dedi beslenmene dikkat et sadece dedi. Onları öyle hareket ederken görünce rahim ağzını unuttum. 1 ay sonraya randevu verdi Cinsiyetleride netleşir dedi.
Boyu usg de çıkıyor canım. Kilo sordum şu an çok küçükler sağlıklı bir fikir vermiyor dedi.Gözün aydın olsun. Boy kilo sorcam demiştin bişey dedi mi
Çok güzel yaa Allah bütün bebislerimizi korusunKızlar dayanamayıp iki gün önceden doktora gittikçok şükür ense kalınlıkları güzel her şey normal yolunda dedi. 11+4 dük bugün biri iki gün önden diğeri bir gün gerideydi bir önceki randevu günü. Aralarında üç gün vardı bir güne tekrar inmiş en çok buna sevindim 11+4 biri 11+5 diğeri. Hareket ediyorlardı mucize bu çok tatlıydılar ya elleri kolları cöp bebek gibi ince ince cinsiyet için çok erken dedi 11+4 olanı ölçünce 11+5 e bunda küçük bir çıkıntı var sanki dedi bende gördüm o zaten daha hareketliydi. Erkektir demiyorum ama bir çıkıntı var gibi dedi. İnşallah dedim iki dediğinizde olur diğeri öyle çıkıntısız olup kız olur bu gördüğümüz de erkektir ilaçların hepsini bıraktırdı. Karacaciğer enzimini düşürüp vitamin verecek. Magnezyum demir e gerek yok şu an için dedi beslenmene dikkat et sadece dedi. Onları öyle hareket ederken görünce rahim ağzını unuttum. 1 ay sonraya randevu verdi Cinsiyetleride netleşir dedi.
Ah biz sabırsız annelerKızlar dayanamayıp iki gün önceden doktora gittikçok şükür ense kalınlıkları güzel her şey normal yolunda dedi. 11+4 dük bugün biri iki gün önden diğeri bir gün gerideydi bir önceki randevu günü. Aralarında üç gün vardı bir güne tekrar inmiş en çok buna sevindim 11+4 biri 11+5 diğeri. Hareket ediyorlardı mucize bu çok tatlıydılar ya elleri kolları cöp bebek gibi ince ince cinsiyet için çok erken dedi 11+4 olanı ölçünce 11+5 e bunda küçük bir çıkıntı var sanki dedi bende gördüm o zaten daha hareketliydi. Erkektir demiyorum ama bir çıkıntı var gibi dedi. İnşallah dedim iki dediğinizde olur diğeri öyle çıkıntısız olup kız olur bu gördüğümüz de erkektir ilaçların hepsini bıraktırdı. Karacaciğer enzimini düşürüp vitamin verecek. Magnezyum demir e gerek yok şu an için dedi beslenmene dikkat et sadece dedi. Onları öyle hareket ederken görünce rahim ağzını unuttum. 1 ay sonraya randevu verdi Cinsiyetleride netleşir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?