Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Dahılıye yerıne endokrın uzmanına gıtmenı onerırım canım o daha uzman bu konuda

sabah aç karnına mı verdin kanı. bide gebelikte yükselebiliyo diye biliyorum ama korkma hemen bekle bakalım dr. a bi ulaş.

yok canım değilde çok tok da değildim 11 buçuk gibi kan verdim ilaç başlamış eutryrox mu ne tam okuyamadım da
bence aç karnına sabah kan vermeye çalış. bide başka bir dr görüşü alabilirsin. tsh. t3.t4 gibi hormonları açlık tokluk ve verildiği saat etkiler. sabah ve aç karnına ver bence.

Canım tüp bebek ilaçları yükseltebilir mi acaba saha önce böyle rahatsızlığın var mıydı

Canım tüp bebek ilaçları yükseltebilir mi acaba saha önce böyle rahatsızlığın var mıydı
Yoktu canım hatta nisanda verdiğim kana baktım 1.49 normal bir insan için 2.93 de ilaç başlanmazmış ama gebe olunca düzenlemesi için ilaç verdiler tüp bebek doktoru yazdı ilacı

bence aç karnına sabah kan vermeye çalış. bide başka bir dr görüşü alabilirsin. tsh. t3.t4 gibi hormonları açlık tokluk ve verildiği saat etkiler. sabah ve aç karnına ver bence.
Saatle ilgili bişey demediler gebelikte olabiliyormuş ama düzenlenmesi gerekiyormuş

Hanımlar bide birsey soracaktım ben 60 kiloyum, öyle göbekli biri değilim ama şuan İlaçlardan ve sürekli birşeyler atıştırmaktan karnım şiş. Bazen karnımın alt tarafı sertleşiyor çok mutlu oluyorum ama bazende yumușuyor. Erken diyorum daha yinede aklıma takılıyor. Sizin kaçıncı haftada daha belirgin hale geldi? Ben yarın tam 10haftalik olacam kısmetse

9-10. Haftalarda alt karnım şişti ki zayıf bi insanım hiç göbeğim yok o yüzden hemen anlayabildim. 13. Haftaya girdik bugün ve daha belirgin İnsan cok seviniyor yaa gidip gelip şişen yere bakıyorum mutlu oluyorum

9-10. Haftalarda alt karnım şişti ki zayıf bi insanım hiç göbeğim yok o yüzden hemen anlayabildim. 13. Haftaya girdik bugün ve daha belirgin İnsan cok seviniyor yaa gidip gelip şişen yere bakıyorum mutlu oluyorum

Ya tahmin ediyorum o sevinci
Benim de Çok bir belirtim olmadı aslında belki o yüzden bir an önce göbeğim olsun istiyorum

ben aslında 13 haftada 2 kılo aldım fakat hergoren aşırı kılo almıssın dıyor ,anlamıyorum şiş mi gorunuyorum ki

9-10. Haftalarda alt karnım şişti ki zayıf bi insanım hiç göbeğim yok o yüzden hemen anlayabildim. 13. Haftaya girdik bugün ve daha belirgin ☺ İnsan cok seviniyor
Ya tahmin ediyorum o sevinci
Benim de Çok bir belirtim olmadı aslında belki o yüzden bir an önce göbeğim olsun istiyorum
aynen ya bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum bende

ben aslında 13 haftada 2 kılo aldım fakat hergoren aşırı kılo almıssın dıyor ,anlamıyorum şiş mi gorunuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…