Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar bu benim kan pıhtısı için bakılan genlerim ve değerleri. Bir çok değerim normal olsa da merkezim iki genimdeki anormallik sonucu oksapar ve coaspirin e devam dedi. Ben testi yanımda götürdüm doktor büyük bir problem yok birçok genine bakılmış. Genel olarak bakacak olursak ciddi bir sorun yok dedi. Tüp bebek doktorum risk alamayız bebek için bir zararı yok dedi. İçim rahat değildi iğneden sıkıldım ama olsun ne yapalım.

Eklentiler

• _20191225_132853.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 54
Olsapar me zamana kadar devammış? Senın kan pıhtılasması sorunun yoktu sankı ?

Maşallah miniklere sağlıcakla gelsinler

Kizlar bende bulantidan cok muzdariptim heleki su son 3 gündür su bile icemedim hep cikardim bugun acile gidip serum takildim gözüm açıldı bir ayin üstüne bi tatli tatli yemek yedim dunya varmis dedim doktorumada söyledim serumun zarari olmaz dedi zoferi de korktuğum icin kullanamadigimi soyledim metpamit veya dramanmine de kullanabilirsin en etkilisi zofer dedi bende önce onlari deniyim diyorum eger etki etmezse zofere başlarım ve inşallah en kisa zamanda da bu bulantilardan kurtulurum cok zor gerçekten bi yandan bebegime üzülüyorum hic birşey yiyip icmiyorum zorlaniyorum ona bise olcak die diger yandan ya ilaci icersemde ona bise olursa die arafta kaldim neye üzülcegimi şaşırdım Allah yardim etsin hepimize

yoktu canım bi kaç kez kan testi yaptırmıştım onlara da baktım 1,45 çıkmış şimdiki 2,93 dahiliye doktoru da 2,5 un altında olması gerekiyor dedi
Canim bende tedavi oncesi troid ilaci kullanmaya başladım gebelik oncesi 1.60 falandi hamile kaldim kalp atışından sonra test yaptrdim 2.15 olmuş gebelikte cok yaygın suanlik ilacımin dozunu yükseltmedi bir ay sonra tekrar bakalim dedi ona gore yukseltiriz seninde genelinden yükselmiştir ilacını kullan zaten aylik takip edilicek tsh

8 genin 6 sı normal canım kadın doğumcuda çok büyük bir problem yok dedi ama olsun bıraksam hep bir korku olacaktı. 8. Haftada pıhtı attım. Bir ay sonra ilaçlarım bitene kadar devam edeceğim. Sonra tekrar ararım.

canım tedavi öncesi neden tiroid ilacı kullandın onu merak ettim nolur nolmaz diye mi verdi başka sorunun mu vardı

Ben de pıhtı testı yaptırdım canım uc gun once.1 ay sonra sonuclar cıkcakmks.sonuclar cıkana kadar ben de devam etcem .buarada kafasına takılanlar için soylıyım,oksapar kullanırkende pıhtı trstı yapılabılıyormus ,cunku bu bir gen testi genlere bakılıyor,kanın o an sulu olup olmamasına degıl,genetıgınde var mı diye

Benimde sizinkisi gibi heterizigot aslında hiç bir zararı yok dedi doktorum ama kalp atışını duyunca pıhtı gördü riske atmayalım iğne başlayalım dedi doğuma kadar devam etcem.ben doktorumuda değiştirmedim tüp doktorunda devam ediyorum.kadın doğuma gittim direk ilaçları burak dedi sana kan sulandırıcıya falan gerek yok değerlerin iyi dedi Pıhtı var demişti doktor bana dedim dağılmış dedi bende oyüzden gitmedim bir daha

bence normal kadın doğum doktorları tüp bebek sürecine dahil olmadıkları için bizim ne yaşadığımızı anlamıyor.

Ya onlara kalsa birkaç kayıp yaşa ,sonra pıgtı testı yaptır ,şaka gibiler
normal hamile kalabilsen tamam yine zor ama belki diycem ama ne çektiğimizi bi biz bide Allah biliyo yaşamayan kimse anlamaz kimyasal gebelik yaşadım tüp bebekle nolcak tekrar denersin demişti arkadaşım

Benimde doktorum bıraktırdı ama benimki merkezi önemsiyor aslında gitmeden merkezi arasam böyle diyorlar desem kesmezdi. Yarın gidip devam etmemi istediklerini belirteceğim. İğne hap olmasına rağmen pıhtı oluştu bende bıraksam çok tedirgin olurdum sanırım.

Aynen canim genimiz değişmez gelen gelmiş :)) bebekler iyi olsun da

normal hamile kalabilsen tamam yine zor ama belki diycem ama ne çektiğimizi bi biz bide Allah biliyo yaşamayan kimse anlamaz kimyasal gebelik yaşadım tüp bebekle nolcak tekrar denersin demişti arkadaşım
Normallerde canım ilaç kullanıyor artık normal yolla bile olsa gebelikler zorlaşmış durumda.

Aynı durumu ben de yaşadım canım, su bile içemiyordum, ne yesem içsem hatta yemesem bile kusuyorum. Tüp bebek doktorum prilam dr diye bir ilaç verdi. Ertesi gün kesildi dünya varmış dedim çok şükür. Bu ilaç ta kesinlikle zararı yok dedi doktor 10 gündür kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…