Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kurtulmuşsun ne güzel. İnşallah bizim de geçer ya en fazla 1 aya geçer inşallah
Ha kuzum.benim.de.cok.bulaniyordu bulantı ilacı içiyordum. Şimdi bir kaç gündür geçti bir haftadır iştahım açıldı. Sürekli acikiyorum. İnşallah sizin de gecer ve istediğiniz şeyi yersiniz

canım sende demi çarpıntı var benim nabzım normald 75- 80 civarı çıkardı bi süredir 95 ı inmiyor şimdide ilk defa bu kadar hissettim 102 çıktı

bugun lekelenme yasadim pecete ile sildigimde temiz kan geldi oyle jel kalintisi falan degil. doktora gittim cok sukur iyiymis ama cok korktum. olabilir bu sekilde dedi doktorum. coraspin kullaniyorum o yapabiliyormus sanirim. yasayan oldumu?

Kızlar benim iki üç gündür çok kötü sırtım ağrıyor sırtımın ortası belim acaba neden olabilir ya birde iki gün önce lekelenme yaşadım korkuyorum
Canım sırt ağrısı bende de var bulantim cok fazla zorlandığım içindir die düşünüyorum dünde cok şiddetlendi doktora gittim oda bisey olmaz dedi bebeğimi görüp tekrar kalp atışlarını dinleyince biraz olsun hafifledi bulantimda ağrımda insallah doğunca hepsini unutturucaklar bize sağ salim gelsinlerde zorlugunu cekicegiz artik biraz

bugun lekelenme yasadim pecete ile sildigimde temiz kan geldi oyle jel kalintisi falan degil. doktora gittim cok sukur iyiymis ama cok korktum. olabilir bu sekilde dedi doktorum. coraspin kullaniyorum o yapabiliyormus sanirim. yasayan oldumu?
geçen perşembe oldu iğne yaptılar ama klinikte

Yok artık ciddi misin ya yerim ben onun hastane çıkışlarını. Bir de erkeğe dönüyormuş neyse pembis takılır biz şuan Eylül koymaya karar verdik kuzum değişmezse şayet
Eylül güzel isim sağlıcakla gelsin Eylül hanım değişmez insallah artık dedigin gibi pembis takiliriz

canım sende demi çarpıntı var benim nabzım normald 75- 80 civarı çıkardı bi süredir 95 ı inmiyor şimdide ilk defa bu kadar hissettim 102 çıktı

Ay ben hiç bakmadım sadece tansiyonumu olcüyorum oda hep normal çıkıyor. Çarpıntı çok Panik olmama sebeb oluyor 3.hamileliğim ama ilk defa bunu yaşıyorum
Ara sıra iştahsızlık oluyor onun dışında aslında yemeyim çoğaldı boş durmuyorum diye bilirim. Halsizlik uyku var ara sıra onun dışında şükür iiyi gidiyor. Senin neler var?

benim telefondaki uygulamadan ölçüyorum hissediyorum ama kalbim ağzımda atıyo sanki 100 ü geçince, şükür hafifledi şimdi halsizlik bende de var uykum geliyor sürekli

Eylül güzel isim sağlıcakla gelsin Eylül hanım ☺ değişmez insallah artık dedigin gibi pembis takiliriz
Ay teşekkür ediyoruz ablası Senin kıza da Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin ben hala bir şey anlamadim. 2 ocakta gideceğim doktora ondan sonra başlayacağım almaya

Topiğin yarısından fazlası yaşadık canım devamı gelmeyen çok yoğun devam etmeyen kanama da oluyor, lekede bebekler bizimle oyun oynuyor korkma canım ayaklarını uzat doktora gitmişsin. Benim doktorum gece olursa fazladan prolutex diye iğnem var ondan bir tane vur kendine dedi. Ben maalesef gece yaşadım bu korkuyu. Daha aciz oluyor insan.

benim telefondaki uygulamadan ölçüyorum hissediyorum ama kalbim ağzımda atıyo sanki 100 ü geçince, şükür hafifledi şimdi halsizlik bende de var uykum geliyor sürekli
Benim de o haftalarda çok fenaydı kalbim meğer bebişin kalp atışlarındanmış sonradan alıştım herhalde

İyi fikirmiş bende öyle ölçme yapayım. İnşallah geçer ya hiç duymadım böyle bir şeyi. Senin bidaha kontrol ne zaman? Tam olarak kaç haftalık oldun

Ay teşekkür ediyoruz ablası Senin kıza da Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin ben hala bir şey anlamadim. 2 ocakta gideceğim doktora ondan sonra başlayacağım almaya
Amin insallah hepimizinkine.Ben çok beğendim diye gri tonlarında örgü battaniye aldım dun akşamda 101 den küvet başka hiç bir şeyi ben almadım.Babaanne çok şeker şimdiden hazır olsun istiyor

ayy hem de ne korktum. bebisler bize oyun oynuyor dedigin gibi aman onlar iyi olsunlar da bana igne vermedi ama bir daha olursa coraspin i birak dedi. umarim bir daha yaşamayız. saolasin cevabin icin canim

ayy hem de ne korktum. bebisler bize oyun oynuyor dedigin gibi aman onlar iyi olsunlar da bana igne vermedi ama bir daha olursa coraspin i birak dedi. umarim bir daha yaşamayız. saolasin cevabin icin canim
Bana da o an acilde iğne yapılmadı zaten bir sürü ilacın var dedi doktor. Ama ben tedirgin oldum ben dedim tekrar gece yaşarsam hiç acile gelmeden iğne mi yapayım mı diye yap dedi. Rabbim tekrar yaşatmasın hiçbirimize

doktora sordum şimdi biz henüz kalp duyamadık :) tam kan tahlilleri istemiş bide tansiyonunu ölçtürsün demiş
Ben de ilk kontrolüme falan gitmemiştim ilk kez 6+3 te gittim kese ve kalp atışını o zaman gördük. Yani bebişin kalp atışları başlamış oluyormuş çok hızlı olunca, bana da ablam şimdi gitsen kalp atışını duyarsın ondan böylesin demişti ordan biliyorum yani.

Amin insallah hepimizinkine.Ben çok beğendim diye gri tonlarında örgü battaniye aldım dun akşamda 101 den küvet başka hiç bir şeyi ben almadım.Babaanne çok şeker şimdiden hazır olsun istiyor ☺
Öyle babaanne her eve lazım maşallah büyüklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…