- 9 Mart 2019
- 1.456
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.781
Ha kuzum.benim.de.cok.bulaniyordu bulantı ilacı içiyordum. Şimdi bir kaç gündür geçti bir haftadır iştahım açıldı. Sürekli acikiyorum. İnşallah sizin de gecer ve istediğiniz şeyi yersinizKurtulmuşsun ne güzel. İnşallah bizim de geçer ya en fazla 1 aya geçer inşallah
canım sende demi çarpıntı var benim nabzım normald 75- 80 civarı çıkardı bi süredir 95 ı inmiyor şimdide ilk defa bu kadar hissettim 102 çıktıSelam hanımlar. Bende biraz erken gittim 3 haftam dolmadan. Bugün 9+3 haftalık çıktık sat göre uyumlu çok şükür. Heyecandan çarpıntı ve nefes darlığını soramadımmerkezi aradım ilaçlar aynen devam dedi ama benim maddi gücüm kalmadı bide zam gelmiş günde 2 ampül progestan beni mahfeti hemișire nereye vuracağını şaşıyor artık. Ne yapabilirim acaba.
Soracam canım zaten diken üstündeyimCanım beline dikkat et. Bebek bele tutunuyor diyor ninem beli zorlama diyor sürekli. Doktoruna ilet canım.
Canım sırt ağrısı bende de var bulantim cok fazla zorlandığım içindir die düşünüyorum dünde cok şiddetlendi doktora gittim oda bisey olmaz dedi bebeğimi görüp tekrar kalp atışlarını dinleyince biraz olsun hafifledi bulantimda ağrımda insallah doğunca hepsini unutturucaklar bize sağ salim gelsinlerde zorlugunu cekicegiz artik birazKızlar benim iki üç gündür çok kötü sırtım ağrıyor sırtımın ortası belim acaba neden olabilir ya birde iki gün önce lekelenme yaşadım korkuyorum
geçen perşembe oldu iğne yaptılar ama kliniktebugun lekelenme yasadim pecete ile sildigimde temiz kan geldi oyle jel kalintisi falan degil. doktora gittim cok sukur iyiymis ama cok korktum. olabilir bu sekilde dedi doktorum. coraspin kullaniyorum o yapabiliyormus sanirim. yasayan oldumu?
Eylül güzel isim sağlıcakla gelsin Eylül hanımYok artık ciddi misinya yerim ben onun hastane çıkışlarını. Bir de erkeğe dönüyormuş neyse pembis takılır biz şuan Eylül koymaya karar verdik kuzum değişmezse şayet
Benim de hep sırtım ağrıyordu komplee.Kızlar benim iki üç gündür çok kötü sırtım ağrıyor sırtımın ortası belim acaba neden olabilir ya birde iki gün önce lekelenme yaşadım korkuyorum
canım sende demi çarpıntı var benim nabzım normald 75- 80 civarı çıkardı bi süredir 95 ı inmiyor şimdide ilk defa bu kadar hissettim 102 çıktı
benim telefondaki uygulamadan ölçüyorum hissediyorum ama kalbim ağzımda atıyo sanki 100 ü geçince, şükür hafifledi şimdi halsizlik bende de var uykum geliyor sürekliAy ben hiç bakmadım sadece tansiyonumu olcüyorum oda hep normal çıkıyor. Çarpıntı çok Panik olmama sebeb oluyor 3.hamileliğim ama ilk defa bunu yaşıyorum
Ara sıra iştahsızlık oluyor onun dışında aslında yemeyim çoğaldı boş durmuyorum diye bilirim. Halsizlik uyku var ara sıra onun dışında şükür iiyi gidiyor. Senin neler var?
Ay teşekkür ediyoruz ablasıEylül güzel isim sağlıcakla gelsin Eylül hanım ☺ değişmez insallah artık dedigin gibi pembis takiliriz
Topiğin yarısından fazlası yaşadık canımbugun lekelenme yasadim pecete ile sildigimde temiz kan geldi oyle jel kalintisi falan degil. doktora gittim cok sukur iyiymis ama cok korktum. olabilir bu sekilde dedi doktorum. coraspin kullaniyorum o yapabiliyormus sanirim. yasayan oldumu?
Benim de o haftalarda çok fenaydı kalbim meğer bebişin kalp atışlarındanmış sonradan alıştım herhaldebenim telefondaki uygulamadan ölçüyorum hissediyorum ama kalbim ağzımda atıyo sanki 100 ü geçince, şükür hafifledi şimdi halsizlik bende de var uykum geliyor sürekli
doktora sordum şimdi biz henüz kalp duyamadık :) tam kan tahlilleri istemiş bide tansiyonunu ölçtürsün demişBenim de o haftalarda çok fenaydı kalbim meğer bebişin kalp atışlarındanmış sonradan alıştım herhalde ☺
benim telefondaki uygulamadan ölçüyorum hissediyorum ama kalbim ağzımda atıyo sanki 100 ü geçince, şükür hafifledi şimdi halsizlik bende de var uykum geliyor sürekli
Amin insallah hepimizinkine.Ben çok beğendim diye gri tonlarında örgü battaniye aldım dun akşamda 101 den küvet başka hiç bir şeyi ben almadım.Babaanne çok şeker şimdiden hazır olsun istiyorAy teşekkür ediyoruz ablasıSenin kıza da Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin ben hala bir şey anlamadim. 2 ocakta gideceğim doktora ondan sonra başlayacağım almaya
ayy hem de ne korktum. bebisler bize oyun oynuyor dedigin gibi aman onlar iyi olsunlar daTopiğin yarısından fazlası yaşadık canımdevamı gelmeyen çok yoğun devam etmeyen kanama da oluyor, lekede bebekler bizimle oyun oynuyor korkma canım ayaklarını uzat doktora gitmişsin. Benim doktorum gece olursa fazladan prolutex diye iğnem var ondan bir tane vur kendine dedi. Ben maalesef gece yaşadım bu korkuyu. Daha aciz oluyor insan.
Bana da o an acilde iğne yapılmadı zaten bir sürü ilacın var dedi doktor. Ama ben tedirgin oldum ben dedim tekrar gece yaşarsam hiç acile gelmeden iğne mi yapayım mı diye yap dedi. Rabbim tekrar yaşatmasın hiçbirimizeayy hem de ne korktum. bebisler bize oyun oynuyor dedigin gibi aman onlar iyi olsunlar dabana igne vermedi ama bir daha olursa coraspin i birak dedi. umarim bir daha yaşamayız. saolasin cevabin icin canim
Ben de ilk kontrolüme falan gitmemiştim ilk kez 6+3 te gittim kese ve kalp atışını o zaman gördük. Yani bebişin kalp atışları başlamış oluyormuş çok hızlı olunca, bana da ablam şimdi gitsen kalp atışını duyarsın ondan böylesin demişti ordan biliyorum yani.doktora sordum şimdi biz henüz kalp duyamadık :) tam kan tahlilleri istemiş bide tansiyonunu ölçtürsün demiş
Öyle babaanne her eve lazımAmin insallah hepimizinkine.Ben çok beğendim diye gri tonlarında örgü battaniye aldım dun akşamda 101 den küvet başka hiç bir şeyi ben almadım.Babaanne çok şeker şimdiden hazır olsun istiyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?