Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben iğne kullanmıyorum canım fitili de yavas yavas azaltarak 5. Aya kadar kullanalım dedi o yüzden sordum sana da Diğer ilaçları bıraktım baska bi vitamin bi de magnezyum verdi. Rahim agzı benimde aklımdaydı suyun hoşuma gitmedi diyince onu sormak aklıma gelmedi ya haftaya Pazartesi tekrar gidicem o zaman mutlaka sorucam canım senin ikiz bide aman sen unutma sor mutlaka.

Bende fitili önce birkaç gün teke düştüm sonra bırakmış oldum. İki tane yedek tutuyorum leke olursa yaparım diye şükür olmadı. Bu ilaçları kesince genelde vitamin ile magnezyum demir ilacı başlıyorlar. Not defterine yazacağım unutmamak için diğer sayfada 14. Haftada 16. Haftada açılan arkadaşlar olmuş okuyunca çok üzüldüm. 12 yi geçmekle bitmiyor galiba her an dikkatli olmak zorundayız.

Annelik yürek çarpıntısı bana göre Aksatmamak lazım bende haftaya özellikle rahim için gidicem inşallah. Benim bütün belirtilerim gitti zaten pek yoktu ama göguslerim agrıyordu en azından sımdı oda yok Doktora girmeden önce hep dedim kesin kötü bişey duyucaz diye o sedyeye nasıl yattım bilmiyorum. Ama onun büyümüş halini,elini ayagını gördüm kalp atısını duydum ya mucize dedim hatta doktora bile işte o heyecanla unuttum suyu az mı içiyorsun suyun hosuma gitmedi dedi sadece 2 bucuk litre içmen lazım dedi. Aman kızlar sizlerde aksatmayın su içmeyi

Bende korkuyorum vallahi ters giden bir şey olur diye. Benim karın ağrım var sadece ani hareket edince hop biz burdayız der gibi sancı giriyor göbek altıma :) bulantı falan yoktu. Gögüslerim 6 7 8 haftalarda çok büyüdü korktum devam ederse ne olur bunlar diye durdu büyümesi 3 saate bir acıkıyorum 3 saate kadar sıkıntı yok geçtiği gibi başım dönüyor yolla diyorlar bu yeni olmaya başladı.. Şu an benimde ilk haftalardaki durum yok rutine girdi sanırım. Suyun derken neyin suyunu beğenmedi kesenin içindeki sıvıyı mı? Ben ilk haftalar 2 litre içiyordum da şimdi o kadar değil içeyim ya ihmal oluyor bazen.

Benimde büyümesi durdu ama dolgunlar bunca zaman hiç karın agrım olmadı Hiç göbeğim yoktu benim 2 hafta önce alt karnımın cıktıgını farkettim evet canım amniyon sıvısı az heralde oyle dedi soramadım da sonra En son yok dimi bi sıkıntı dedim yok dedi cıktık bizde. Bakalım su içiyorum bol bol

Çokca iç canım o sıvı da çok önemli. Benim göbek belli olmaya başladı arkadaşlar fark ediyor bilmeyenler mutlu ediyor bu durum :))

Ben gunde 3 litreye yakin su içen insanim ama bulantilar başladığından beri malesf icemiyorum kokuyo sular ilaclarimi bile zor yutuyodum bi kac gündür içmeye başladım ama yine cok değil en fazla 1 litre olmuyodur

Ben gunde 3 litreye yakin su içen insanim ama bulantilar başladığından beri malesf icemiyorum kokuyo sular ilaclarimi bile zor yutuyodum bi kac gündür içmeye başladım ama yine cok değil en fazla 1 litre olmuyodur

Allah yardımcın olsun zor bulantı ya

Canım oksaparı saglık ocagı yazıyor mu ? Onceden rapor mu cıkartmak lazım kadın dogumcuya yoksa direk yazıyormu?
canım yazıyor ama 10 günde bir tekrar yazdırman gerek rapor olmayınca ben rapor çıkarttırıyorum şimdi 10 güne bir ilaç yazdırmaktan bunaldım

Ayy isim konusu ben hala kesinlestiremedim sizin ki ne olacak ? Patik fln olsa iyi hastane cikislarim hazır battaniylerin sayisini bilmiyorum sağlıkla gelir inşallah hepimizin ki
Yok artık ciddi misin ya yerim ben onun hastane çıkışlarını. Bir de erkeğe dönüyormuş neyse pembis takılır biz şuan Eylül koymaya karar verdik kuzum değişmezse şayet

Kızlar benim iki üç gündür çok kötü sırtım ağrıyor sırtımın ortası belim acaba neden olabilir ya birde iki gün önce lekelenme yaşadım korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…