- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.801
Perşembe günü kalp için gitcem 6+5görünüyorum şimdi sata göre yarın tam kan sayımı ve tansiyon ölçtürüp bilgi versin demiş doktorum onları yaptırcam. Şimdi normale döndü mesela benim öğlen çok fenaydıİyi fikirmiş bende öyle ölçme yapayım. İnşallah geçer ya hiç duymadım böyle bir şeyi. Senin bidaha kontrol ne zaman? Tam olarak kaç haftalık oldun
Yaa inşallah öyledir 6+5im şimdi perşembe gitcem bakalım minişler ne yapıyolarBen de ilk kontrolüme falan gitmemiştim ilk kez 6+3 te gittim kese ve kalp atışını o zaman gördük. Yani bebişin kalp atışları başlamış oluyormuş çok hızlı olunca, bana da ablam şimdi gitsen kalp atışını duyarsın ondan böylesin demişti ordan biliyorum yani. ☺
Perşembe günü kalp için gitcem 6+5görünüyorum şimdi sata göre yarın tam kan sayımı ve tansiyon ölçtürüp bilgi versin demiş doktorum onları yaptırcam. Şimdi normale döndü mesela benim öğlen çok fenaydı
İnşallahInsallah güzel haberler alırsın kontrolde
Benim kansizligim çıktı onun için de ileriki haftalarda tekrar bakacaz dedi doktor. Bakalim
Lazım lazimmmm Ben çok severim kendisini aynı binada oturuyoruz o bakacak kizcemeÖyle babaanne her eve lazımmaşallah büyüklere
Yaa inşallah öyledir 6+5im şimdi perşembe gitcem bakalım minişler ne yapıyolar
Ayyy çok şanslısınLazım lazimmmm Ben çok severim kendisini aynı binada oturuyoruz o bakacak kizceme ☺
kaçıncı gün embriyosu çok çok erken değilmi test içinKızlar merhaba. Hepinizin hamileliği hayırlı olsun. Bazılarınızı Ekim tüp bebek topiğinden hatırlıyorum, beni de hatırlayanlar olur. Sizin mevzunuz değişiktir şimdi ama yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay donuk bir embriyom vardı onunla ikinci transferimi oldum. Bugün transfer sonrası 6.gün. Dayanamadım gittim kan verdim. Kan sonucu 2.2 çıktı. Normalde hep sıfır çıkar. Geçen sefer çatlatma iğnesine rağmen 0,14 çıkmıştı. Değer çok düşük. Umutlanayım mı bilemedim. Var mı fikriniz. Bu arada topiğinizde çok tanıdık isim gördüm özlemişim sizi, inşallah Burda aranıza yeniden katılırım.
Beşinci gün embriyosu. Çok erken ama o kadar şartladım ki kendimi negatife. Beşinci gün embriyoları iki günde tutunuyormuş. Sıfırı görür normal hayatıma dönerim dedim. 2yi görünce tüm devrelerim yandı.kaçıncı gün embriyosu çok çok erken değilmi test için
Kızlar merhaba. Hepinizin hamileliği hayırlı olsun. Bazılarınızı Ekim tüp bebek topiğinden hatırlıyorum, beni de hatırlayanlar olur. Sizin mevzunuz değişiktir şimdi ama yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay donuk bir embriyom vardı onunla ikinci transferimi oldum. Bugün transfer sonrası 6.gün. Dayanamadım gittim kan verdim. Kan sonucu 2.2 çıktı. Normalde hep sıfır çıkar. Geçen sefer çatlatma iğnesine rağmen 0,14 çıkmıştı. Değer çok düşük. Umutlanayım mı bilemedim. Var mı fikriniz. Bu arada topiğinizde çok tanıdık isim gördüm özlemişim sizi, inşallah Burda aranıza yeniden katılırım.
Beşinci gün embriyosu. Çok erken ama o kadar şartladım ki kendimi negatife. Beşinci gün embriyoları iki günde tutunuyormuş. Sıfırı görür normal hayatıma dönerim dedim. 2yi görünce tüm devrelerim yandı.
Bence çok erken. Benim 11 gün 66 çıktı yani belki 9.gün kana karışmaya başlamıştı bilemicem ama ben bekle günü derim
Anladım canım teşekkür ederim. Bakalım gününde bi daha test yaparım. Daha net anlaşılır heralde. Destek için teşekkür ederim canımTamam da tutunma farklı yerleşme farklı. Yerleşmesi kana ve idrara karışması zaman alır herkeste farklı sürelerde. Ama genelde 12 ila 14 gün arası kesin sonuç çıkıyor. Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Canım iki günde tutunuyor ama hormonu vücut a 7. Gün salmaya başlıyor. Bence çok erken biraz daha sabır et.Beşinci gün embriyosu. Çok erken ama o kadar şartladım ki kendimi negatife. Beşinci gün embriyoları iki günde tutunuyormuş. Sıfırı görür normal hayatıma dönerim dedim. 2yi görünce tüm devrelerim yandı.
Canım inşallah dediğin gibidir. İnternette araştırıp duruyorum 5. Gün embriyosu iki günde tutunur, tutunduktan iki gün sonra da bhcg hızla yükselmeye başlar yazıp duruyor. Hesaplıyorum hesaplıyorum içinden çıkamıyorum. İnşallah dediğin gibidir.Canım iki günde tutunuyor ama hormonu vücut a 7. Gün salmaya başlıyor. Bence çok erken biraz daha sabır et.
Bende çok hesap yaptım ordan biliyorum canım. Hesap ettiğin gibi olsaydı benim 11. Gün değerim 997 di bu değere ulaşması için benimkilerin konulduğu an hormonu salması lazım. Dua et gününü bekle canım inşallah rabbim nasip ettiCanım inşallah dediğin gibidir. İnternette araştırıp duruyorum 5. Gün embriyosu iki günde tutunur, tutunduktan iki gün sonra da bhcg hızla yükselmeye başlar yazıp duruyor. Hesaplıyorum hesaplıyorum içinden çıkamıyorum. İnşallah dediğin gibidir.
Anladım canım demek istediğini . Ancak yaşayan anlıyor karşısındakinin halini. Hamişsin sen duan kabul olur, dua et benim için. Allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende çok hesap yaptım ordan biliyorum canım. Hesap ettiğin gibi olsaydı benim 11. Gün değerim 997 di bu değere ulaşması için benimkilerin konulduğu an hormonu salması lazım. Dua et gününü bekle canım inşallah rabbim nasip etti
bende de çarpıntı var. oturduğum yerde 110 atıyo. sakin yürüsem bile çarpıntım artıyo. nefes nefese kalıyorum. endokrinle, kardiyoya gönderdi doktor. bu gün hemoglobin değerimi gördüm çok şaşırdım zaten 12.5 olan değer 14.4 olmuş. sanırım kan hacmi arıtınca vücut hemen tolere edemeyip alışmaya çalışıyo. diğer gibi kanlarımda anormal bişey çıkmadı şükürcanım sende demi çarpıntı var benim nabzım normald 75- 80 civarı çıkardı bi süredir 95 ı inmiyor şimdide ilk defa bu kadar hissettim 102 çıktı
Ben tek başıma bakamam gibi geliyor bana.Ben de öğretmenim seneye idare uygun bir program hazırlar diye düşünüyorum.Esiniz bakabilecekse ne mutluAyyy çok şanslısınbenim annem bakmam diyor kayınvalidemler uzakta. Öğretmenim seneye 3 gün öğleden önce gitmeyi planlıyorum okula. Ama o 3 gün eşim bakacak Allah'ın izniyle. O da iş gereği gece çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?