• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sen öğrendin gibi seni takip ediyorum aramızda 4 gün var kontrol günüm cuma ama pazartesi gitsem der mi ki bir şey 😂 cuma daha garanti olur 12. Hafta bitmiş olacak. 11+0 biri 11+3 diğeri cuma en iyisi hem söz verdim kendime dayanacağım 🐣🐣
Dayan canım bekle biraz daha hem ne kaldı şurda 🤗 kuzum jeli bıraktım demişsin progesteron iğne kullanıyor musun peki

Hayırlı olsun.bende 12.haftada öğrendim kız dedi bir hafta sonra ikili tarama için gittim yine kız dedi.cumartesi randevum var o zaman daha netleşir ama teknoloji çok gelişti ultrason çözünürlükleri çok iyi doktorlar kemik yapısından bile görüp anlayabilir diye düşünüyorum 🙃
Evet haklısınız bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🤗

İnşallah.arkadasla karşılaştık erkek demişler ilk, kiz oldu bı ay sonra diyor ama doktor %90 dedi oran çok büyük olunca pek degismez diye düşünüyorum kızim diye seviyorum.Babaannesi pembisleri doldurdu bile 😁 Herkes isim arayışında .kızdır kız 😁
Ahahaha kuzum bana yüzde vermediği halde ben de kizim diye seviyorum hatta babisi ile vereceğimiz ismi bile belirledik 🤣🤣 bana kız olabilir dedi sadece. Ben de merakla bekliyorum kıza çok sevindim 🤣🤣 sizinkiler aşmış kendini patik felan.masallah ,☺️

Crinone Jeli bu hafta bırakçam ama progestan kapsüle geçiçem onun yerine günde 3 tane vajinal. Bi de haftada iki kez iki Ampul progestan iğne vardı o da bu hafta son Coraspini de perinatologa göründükten sonra sorun yoksa bırakıcam. Tiroid ilacım sonuna kadar devam bu gidişle endokrinde takipteyim ayda bir zaten.
Tiroit durumun ne canım fazla mı az mi çalışıyor

Dayan canım bekle biraz daha hem ne kaldı şurda 🤗 kuzum jeli bıraktım demişsin progesteron iğne kullanıyor musun peki
Kullanıyorum canım jel bitti gitsem kadın diyecek yine erkenden geldi. Bir hafta önce gitmiş olacaktım yani direkt alsam 160 lira şu an bir sıkıntı yok. Diğer hepsini içiyorum. Aslında tüp bebek doktorumun pıhtı attığım zaman yapma onu demişti ona güvendim. O ta o zaman bırak dedi ben yine devam ettim. Cuma günü doktora bıraktığımı derim. Bu sefer rahim ağzı uzunluğunu soracağım sen sordun mu? Pıhtı attıktan bir hafta sonra gidince bakıp rahim ağzın sıkı sıkı kapalı çok güzel dedi ama uzunluğunu demedi ben ikizle normal doğum hayallerindeyim 😂😂😂

Ahahaha kuzum bana yüzde vermediği halde ben de kizim diye seviyorum hatta babisi ile vereceğimiz ismi bile belirledik 🤣🤣 bana kız olabilir dedi sadece. Ben de merakla bekliyorum kıza çok sevindim 🤣🤣 sizinkiler aşmış kendini patik felan.masallah ,☺️
Ayy isim konusu ben hala kesinlestiremedim sizin ki ne olacak ? Patik fln olsa iyi hastane cikislarim hazır battaniylerin sayisini bilmiyorum 😅 sağlıkla gelir inşallah hepimizin ki 😘

Ayy isim konusu ben hala kesinlestiremedim sizin ki ne olacak ? Patik fln olsa iyi hastane cikislarim hazır battaniylerin sayisini bilmiyorum 😅 sağlıkla gelir inşallah hepimizin ki 😘
Bende beşik buldum çok güzel 😂😂 İnternette gördüm yatağa yapışık ilerde de karyola şeklini alıyor tek sıkıntı bir yaşına kadar ikisi ona sığar mı? Çarşıya çıkınca bakacağım burada da var mı?

5 yaşına kadar kullanılır. Şimdi kapalı halini atacağım.

Eklentiler

• Screenshot_20191221-213257.png
    Screenshot_20191221-213257.png
    477,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20191221-213352.png
    Screenshot_20191221-213352.png
    273,9 KB · Görüntüleme: 24
Bende beşik buldum çok güzel 😂😂 İnternette gördüm yatağa yapışık ilerde de karyola şeklini alıyor tek sıkıntı bir yaşına kadar ikisi ona sığar mı? Çarşıya çıkınca bakacağım burada da var mı?
A101 de bebek küveti kovası vardı annem dedi aldım az önce.ben geçen yıl yatak dolap almıştım boş odama.sadece park beşik düşünüyorum kullanışlı olduğunu duydum ablamda sadece onu kullandı. Çok tombiş olmazlarsa sigabilirler diye düşünüyorum ama görüp ölçüp ona göre almanız daha uygun olur sanırım ☺️

Kurulunca böyle oluyor. İnternetten almam mağazalarda bulmaya çalışacağım yakından görmem lazım 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20191222-200124.png
    Screenshot_20191222-200124.png
    276,7 KB · Görüntüleme: 21
A101 de bebek küveti kovası vardı annem dedi aldım az önce.ben geçen yıl yatak dolap almıştım boş odama.sadece park beşik düşünüyorum kullanışlı olduğunu duydum ablamda sadece onu kullandı. Çok tombiş olmazlarsa sigabilirler diye düşünüyorum ama görüp ölçüp ona göre almanız daha uygun olur sanırım ☺
Ölçüleri var ama bencede gözümle görmem lazım ben İnternetten alışveriş yapmayı sevmiyorum. :)) fikir oluyor bunun için bakıyorum sürekli sağa sola 7. Aydan sonra almaya başlayacağım inşallah 🙏🙏🐣🤗

Ölçüleri var ama bencede gözümle görmem lazım ben İnternetten alışveriş yapmayı sevmiyorum. :)) fikir oluyor bunun için bakıyorum sürekli sağa sola 7. Aydan sonra almaya başlayacağım inşallah 🙏🙏🐣🤗
Bende son zanlarda ayarlarım kenara şimdilik biriktireyim dedim ama arada kaçıyor işte 😅 Ben de sanalda araştırıp mağazadan dokunarak almayı seviyorum.Ne güzel telaşlar bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin ♥️

Bu daha kullanışlı olur genç yatağı oluyor sonra bunlar.ama ilk yolladiklarin daha farklı sanırım onlar genç yatağı olmaz
İlk attıklarım kapanıp son attığıma dönüşüyor canım aynı beşik. İlk doğduğu zamanlar bu şekilde kullanıyorlarmış sonra yataklık haline dönüyor. Bende işte diyorum öyle bir şey olsun ki ilk yıl için sadece olmasın uzun süre kullanayım.

İlk attıklarım kapanıp son attığıma dönüşüyor canım aynı beşik. İlk doğduğu zamanlar bu şekilde kullanıyorlarmış sonra yataklık haline dönüyor. Bende işte diyorum öyle bir şey olsun ki ilk yıl için sadece olmasın uzun süre kullanayım.
O zaman gayet kullanışlı bir ürünle uzun kullanım.

Bende son zanlarda ayarlarım kenara şimdilik biriktireyim dedim ama arada kaçıyor işte 😅 Ben de sanalda araştırıp mağazadan dokunarak almayı seviyorum.Ne güzel telaşlar bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin ♥️
Amin canım çok şükür bunları konuştuğumuz günlere 🙏🙏 bütün kızlar 12. Haftayı kazasız belasız atlatsın da beşik yatak yorgan ne varsa atarız. :))) ne ciciler alacağım inşallah kızım olsun toka alayım 🐣 oğlum olsun anneye daha düşkün oluyor hatunu görene kadar gerçi 😂🙊🙈 rabbim sağlıkla göndersin bizlere 🙏

Benimde jel üç dört gündür bitti. Erken gitmek istemedim bırakmış oldum 😂😂 cuma günü kontrole gideceğim. Sen ne zaman gideceksin.
Benim daha var. Yakındı kontrollerimiz ama bi ara doktor yoktu ondan değişti hep. Ocağın başında gitcem inşallah. Sen git de ne dicekler yine de merak ediyorum 🙂

Benim daha var. Yakındı kontrollerimiz ama bi ara doktor yoktu ondan değişti hep. Ocağın başında gitcem inşallah. Sen git de ne dicekler yine de merak ediyorum 🙂
Gidip geleyim yazarım. Bakalım ne oldular merak ediyorum 😂 rahim ağzını soracağım. Başka topikte fazla okudum rahim ağzı uzunluğu önemli bazen erken açılıyormuş dikiş falan atılıyormuş. Doktor fark etmeyip bebeğini bu yüzden kayıp edenler olmuş. İlaçların durumunu da yazarım bakalım heyecanla bekliyoruz 🙏

Back