• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Merhaba kızlar
İlaçlara Nezaman byebye diyorlar.. Kalp atışı duydum 6.4 de. Fakat halen devam et diyor
Estrofem kalp atisi duyunca biraktrdi.. jel 12.haftada.. progesteron igne haftada bire dusurduk devam .. simdide progesteron fitile basladik plasentam asagida lekem oluyor o yuzden.. oksapar doguma kadar devam

Merhaba kızlar
İlaçlara Nezaman byebye diyorlar.. Kalp atışı duydum 6.4 de. Fakat halen devam et diyor
Crinone Jeli bu hafta bırakçam ama progestan kapsüle geçiçem onun yerine günde 3 tane vajinal. Bi de haftada iki kez iki Ampul progestan iğne vardı o da bu hafta son Coraspini de perinatologa göründükten sonra sorun yoksa bırakıcam. Tiroid ilacım sonuna kadar devam bu gidişle endokrinde takipteyim ayda bir zaten.

Evet çok şükür. Darısı bekleyen herkese. Progestan igne benim ki, ampül şeklinde bir pakete 5 ampül var yani 2 gün yetiyor paketi. Doktor da sadece 2 paket yazıyor 10 güne bir yazdrimam gerek buda sisteme geçmiyor 🙄 bilemedim
Ben 10 günde bir sağlık ocağında yazdiriyorum 4 kutu veriyo 1 kutuda oksabar 60 tl para alıyor eczane

Kizlar merhaba su an 5+4 deyim..memorial bana 3 ocaga randevu verdi usg icin sanirim kalp ve kese birlikte bakmak istediler..biraz ileri bi tarih oldu.benim 4.hafta kasik agrisi falan gogus agrisi yogun basladi ozellikle ayakta durunca agrisi artiyordu oturunca agri geciyordu. Son 2 gundur kasikta batmalar azaldi.bu sabah goguslerde de acima azaldi bazen azaliyor bazen artiyor gerci. Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum halsizlik falan da yok 😔 kizlar endiseleniyorum. Sabahtir mutsuzum bisey mi oldu ?😔 bu agrilar kramplar hep olmaz ara ara mi olur. Ben en son hcg yaptirdigimda adetin 15. Gunuydu 1338 cikmisti daha yapilmasina gerek yokmus ben fazladan yaptirdim hatta..bulanti falan da yok bunun icin erken mi ? Normalde kese gozukur gitsem ama ona bile korkuyorum valla batma agri oldu mu seviniyorum himm tamam her sey yolunda diyorum..tecrubelisiniz , rica etsem beni aydinlatirmisiniz 😔🙏
10 haftadayım hala belirtiler gidip geliyor hiç endişelenme canım bende seninle aynı şeyleri düşünüp çok stres yapmıştım

Sen benden bir hafta önce gidiyorsun hep git bakalım sana ne diyecek ☺️ güzel haberlerle bel inşallah canım bakalım cinsiyet kız mı diyecek yine. Bazılarının değişiyormuş cinsiyet 🤣
İnşallah.arkadasla karşılaştık erkek demişler ilk, kiz oldu bı ay sonra diyor ama doktor %90 dedi oran çok büyük olunca pek degismez diye düşünüyorum kızim diye seviyorum.Babaannesi pembisleri doldurdu bile 😁 Herkes isim arayışında .kızdır kız 😁

Evet canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bana cinsiyet için cok erken gelıyor ya değişme ihtimali yüksek gibi
Hayırlı olsun.bende 12.haftada öğrendim kız dedi bir hafta sonra ikili tarama için gittim yine kız dedi.cumartesi randevum var o zaman daha netleşir ama teknoloji çok gelişti ultrason çözünürlükleri çok iyi doktorlar kemik yapısından bile görüp anlayabilir diye düşünüyorum 🙃

Estrofemi 8. Hafta bitince bıraktırdı doktor. Tiroid için ilaç kullanıyorum. Progestanı günde 2ye çıkardım kendim. Lekelenmem oluyodu sürekli çok şükür geçti. Progestanı artırdığımdan mı estrofemi bıraktığımdan mı geçti bilmiyorum ama. Oksapar da doğuma kadar

Estrofemi 8. Hafta bitince bıraktırdı doktor. Tiroid için ilaç kullanıyorum. Progestanı günde 2ye çıkardım kendim. Lekelenmem oluyodu sürekli çok şükür geçti. Progestanı artırdığımdan mı estrofemi bıraktığımdan mı geçti bilmiyorum ama. Oksapar da doğuma kadar
Benimde jel üç dört gündür bitti. Erken gitmek istemedim bırakmış oldum 😂😂 cuma günü kontrole gideceğim. Sen ne zaman gideceksin.

Kızlar bende şimdi doktordan cıktım her şey yolunda çok şükür 🙏🏻 Ben sormadan erkek dedi bakalım bir daha ki gidişte tam belli olur
Sen öğrendin gibi seni takip ediyorum aramızda 4 gün var kontrol günüm cuma ama pazartesi gitsem der mi ki bir şey 😂 cuma daha garanti olur 12. Hafta bitmiş olacak. 11+0 biri 11+3 diğeri cuma en iyisi hem söz verdim kendime dayanacağım 🐣🐣

Back