- 22 Ekim 2019
- 445
- 509
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.721
12.haftada Estrofem i bıraktırdı. Jel e hala devam ediyorum haftaya kontrol var belki biraktirir. 15+0Merhaba kızlar
İlaçlara Nezaman byebye diyorlar.. Kalp atışı duydum 6.4 de. Fakat halen devam et diyor
evet odem degildi heralde gecti bugun. ayaklarimi bütün gun sallayinca şişlik oldu diye dusunuyorum. eve gelince uzattim dinlendim gecti.Ödem için henüz erken değil mi ilerleyen aylarda olur sanki
Esteofermi kalp atısını duyunca bıraktırdı,crınone jeli 12.haftada bıraktırdı. Kan sulandırıcıyı da 12 de bırak dedi de ben bırakamıyorumMerhaba kızlar
İlaçlara Nezaman byebye diyorlar.. Kalp atışı duydum 6.4 de. Fakat halen devam et diyor
Estrofem kalp atisi duyunca biraktrdi.. jel 12.haftada.. progesteron igne haftada bire dusurduk devam .. simdide progesteron fitile basladik plasentam asagida lekem oluyor o yuzden.. oksapar doguma kadar devamMerhaba kızlar
Crinone Jeli bu hafta bırakçam ama progestan kapsüle geçiçem onun yerine günde 3 tane vajinal. Bi de haftada iki kez iki Ampul progestan iğne vardı o da bu hafta son Coraspini de perinatologa göründükten sonra sorun yoksa bırakıcam. Tiroid ilacım sonuna kadar devam bu gidişle endokrinde takipteyim ayda bir zaten.Merhaba kızlar
Sen benden bir hafta önce gidiyorsun hep git bakalım sana ne diyecekBenimde kontrolüm haftaya merak ediyorum neler olacak.☺
Sonucun yüksek olduğunu doktor mu söyledi. Rabbim sağlıkli sıhhatli bir bebiş nasip etsin inşallahMerhaba kızlar tüp bebek ile hamile kaldım ikili testim de sonuçlar yüksek çıktı bu durumu yaşayanlar var mı aranızda ne gibi bir yol izlediniz?
Ay hayırlı olsun kuzum çok heyecanli duygularKızlar bende şimdi doktordan cıktım her şey yolunda çok şükürBen sormadan erkek dedi bakalım bir daha ki gidişte tam belli olur
Tuzlu seyler pek tüketmemeye dikkat et canım belki o gün fazla kaçırdıysan olabilir geçmesine sevindimevet odem degildi heralde gecti bugun. ayaklarimi bütün gun sallayinca şişlik oldu diye dusunuyorum. eve gelince uzattim dinlendim gecti.
Evet canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAy hayırlı olsun kuzum çok heyecanli duygular ☺ bana da kız demişti bakalım iki hafta sonra gideceğim
Ben 10 günde bir sağlık ocağında yazdiriyorum 4 kutu veriyo 1 kutuda oksabar 60 tl para alıyor eczaneEvet çok şükür. Darısı bekleyen herkese. Progestan igne benim ki, ampül şeklinde bir pakete 5 ampül var yani 2 gün yetiyor paketi. Doktor da sadece 2 paket yazıyor 10 güne bir yazdrimam gerek buda sisteme geçmiyorbilemedim
10 haftadayım hala belirtiler gidip geliyor hiç endişelenme canım bende seninle aynı şeyleri düşünüp çok stres yapmıştımKizlar merhaba su an 5+4 deyim..memorial bana 3 ocaga randevu verdi usg icin sanirim kalp ve kese birlikte bakmak istediler..biraz ileri bi tarih oldu.benim 4.hafta kasik agrisi falan gogus agrisi yogun basladi ozellikle ayakta durunca agrisi artiyordu oturunca agri geciyordu. Son 2 gundur kasikta batmalar azaldi.bu sabah goguslerde de acima azaldi bazen azaliyor bazen artiyor gerci. Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum halsizlik falan da yokkizlar endiseleniyorum. Sabahtir mutsuzum bisey mi oldu ? bu agrilar kramplar hep olmaz ara ara mi olur. Ben en son hcg yaptirdigimda adetin 15. Gunuydu 1338 cikmisti daha yapilmasina gerek yokmus ben fazladan yaptirdim hatta..bulanti falan da yok bunun icin erken mi ? Normalde kese gozukur gitsem ama ona bile korkuyorum valla batma agri oldu mu seviniyorum himm tamam her sey yolunda diyorum..tecrubelisiniz , rica etsem beni aydinlatirmisiniz
İnşallah.arkadasla karşılaştık erkek demişler ilk, kiz oldu bı ay sonra diyor ama doktor %90 dedi oran çok büyük olunca pek degismez diye düşünüyorum kızim diye seviyorum.Babaannesi pembisleri doldurdu bileSen benden bir hafta önce gidiyorsun hep git bakalım sana ne diyecekgüzel haberlerle bel inşallah canım bakalım cinsiyet kız mı diyecek yine. Bazılarının değişiyormuş cinsiyet
Hayırlı olsun.bende 12.haftada öğrendim kız dedi bir hafta sonra ikili tarama için gittim yine kız dedi.cumartesi randevum var o zaman daha netleşir ama teknoloji çok gelişti ultrason çözünürlükleri çok iyi doktorlar kemik yapısından bile görüp anlayabilir diye düşünüyorumEvet canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBana cinsiyet için cok erken gelıyor ya değişme ihtimali yüksek gibi
Benimde jel üç dört gündür bitti. Erken gitmek istemedim bırakmış oldumEstrofemi 8. Hafta bitince bıraktırdı doktor. Tiroid için ilaç kullanıyorum. Progestanı günde 2ye çıkardım kendim. Lekelenmem oluyodu sürekli çok şükür geçti. Progestanı artırdığımdan mı estrofemi bıraktığımdan mı geçti bilmiyorum ama. Oksapar da doğuma kadar
Sen öğrendin gibi seni takip ediyorum aramızda 4 gün var kontrol günüm cuma ama pazartesi gitsem der mi ki bir şeyKızlar bende şimdi doktordan cıktım her şey yolunda çok şükürBen sormadan erkek dedi bakalım bir daha ki gidişte tam belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?