• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım benim de 3. Tedavim. İlk ikisi başka bir doktorda negatif olmuştu bir sene önce. 3. Tedaviye başka bir şehirde başka bir doktorda oldum çok şükür bebişlerim benimle. Daha önceki doktor sonucu öğrenene kadar 5 güne bir pruloton kullandirdi bu doktorum baştan beri kullandırmadı. Bir sıkıntım yok çok şükür ama insan endişeleniyor birkaç arkadaşın bebişlerinin kalbi durunca ben de tedbir alsam mı dedim doktor gerek görmedi. 2 bebişle senin nasıl geçiyor hamilelik sen de benim gibi 4 leri okutuyormuşsun 😊 konular ağır sıpalar yaramaz ama dikkat etmeye çalışıyorum kendimce.
Karıştırdım canım o zaman seni başkasıyla 🤗 beni karnımdaki bebişler değilde okuldaki bebişler çok yoruyor. Hamile olduğumu öğrendiler hele sakin durmaya çalışıyorlar ama nafile erkek öğrencilerim çok hareketli. Onbeş tatile az kaldı Nisan başı gibi sanırım izne ayrılacağım. Ayakta ne kadar az durursak o kadar geç doğum yaparız. 🤗🤗 Karnımdakileri en son seninkiler kadarken gördüm ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum 😂

Merhaba kızlar uzun zamandır bi bakıp çıkıyordum benim pek yazacak bir durumum yok diye. Ben de bugün kalp atışlarını duymak için gittim. Çok şükür duyduk. Biri 8+5 diğeri 8+2 sata göre 8+2 yim.boyları da 20 mm,18mm. Günlerine gore boyları da kalp atış ortalamaları da iyiymiş. Grip oldum 1 haftadır öksürük yakamda limon ıhlamur bal zencefil tüketebilirsin dedi. Buradan okuduğum kadarıyla pıhtı testi yaptırıp gerekiyorsa iğnesini vurulayim dedim gerek yok dedi senin daha önce bi vakan olmamış dedi. Estrofemi kestik şuan sadece jele devam ediyorum. Aklıma takılan en baştan beri proluton yada sizin kullandığıniz ignelerden kullandirmadı tüp bebek doktorum da şimdi gittiğim doktor da bir sıkıntı olmaz demi 😕
Kızlar aklınıza takılıyorsa pıhtılasma konusu .sizle payşasmak isterım ki kam sulandırıcı igne kullanırken de pıhtı testı yapılabılıyormus genetıkte.ben bu hafta yaptorcM,1.5 a cıkıuomus sonuclar,ozmna kadar kullanmaya devam ederım sanırım

Karıştırdım canım o zaman seni başkasıyla 🤗 beni karnımdaki bebişler değilde okuldaki bebişler çok yoruyor. Hamile olduğumu öğrendiler hele sakin durmaya çalışıyorlar ama nafile erkek öğrencilerim çok hareketli. Onbeş tatile az kaldı Nisan başı gibi sanırım izne ayrılacağım. Ayakta ne kadar az durursak o kadar geç doğum yaparız. 🤗🤗 Karnımdakileri en son seninkiler kadarken gördüm ne yapıyorlar acaba çok merak ediyorum 😂
Aynen benimkiler de yeni öğrendi kızlar daha anlayışlı da erkekler onlar kadar değil. İyi düşünmüşsün izni ben de 10 haftanın hepeşini önce kullanırım yatmak için. Zaten doğum sonrası izin tatilde bitiyor😕 şimdi küçükler ama büyüdüklerinde baya zorlanırız. Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin 😊

Kızlar aklınıza takılıyorsa pıhtılasma konusu .sizle payşasmak isterım ki kam sulandırıcı igne kullanırken de pıhtı testı yapılabılıyormus genetıkte.ben bu hafta yaptorcM,1.5 a cıkıuomus sonuclar,ozmna kadar kullanmaya devam ederım sanırım
Canım doktora dedim de pek önemsemedi gerek yok senin bir daha önce bir durumun olmamış dedi. Olmadı bir dahaki gidişimde ısrarcı olurum. Biraz da nasip galiba. Üzüzdüm kalbi duran bebeklere fakat dünyada nasipleri yokmuş diyorum. Kendi bebişlerim için de öyle nasipleri varsa bu dünyada kucağımıza da alırız demekten başka elden bişey gelmiyor.

Canım ben 4+6 da keseyi gördüm eğer çok stres altında isen git keseyi görüp rahatla alttan görülür yalnız bu haftada. Belirtiye gelince dalgalanma oluyor. Bazen bende acaba yok mu oldular diye tedirgin oluyorum. Onlara bakma içini ferah tut.
Evet agridiginda rahatliyorum gideyim olmadi 😔

Hayırlı olsun canım. O vesvese herkese oluyor bence benim hiçbir belirtim olmadı 8+2yim hala yok. Hatta ben de geçen hafta o hisse kapılıp hemen doktora gitmiştim bebeklerim benimle çok şükür. Kalbini ferah tut değerin çokta güzel. Yakında hastane varsa kese görmeye gidebilirsin hem biraz rahatlarsın çünkü sonrasında kalbi duyacak miyim diye endişe başliyor😉
Uykum gelmiyor enerjim fazla agrim azaldi Allahim diyorum boyle hamile mi olur gecen hafta agri varken daha rahattim 3 4 gundur hafifledi kasiklar

bazı insanlar belirti hissetmiyormuş. bu biraz kişisel. bende o haftalarda sadece koku hassasiyeti vardı. hafif kasık ağrısı. bence kafaya takma hiç iyi düşün iyi olsun
Evet belirti vardi da 2 gundur kasik agrisi hafifledi.. goguslerde bi agriyor bi agrimiyor galiba normal bunlar sagolsun arkadaslar 😔 en iyisi keseyi gormeye gideyim 2 3 gune

Aaaa ben hep 4 aldım doktorum hatta bilmeden 10 kutu yazmıştı eczanem 4 kutusunu verebiliriz demişti. Allah doktorlara merhamet versin canım pahalı da iğne

Aynen.

Canım ben de aynı senin gibi iki ampul vuruyorum gün de ben sağlık ocağında yazdiriyorum tek seferde dört kutu yazıyo

Ya ben çok. Gıcık doktorlara denk geldim. Sağlık ocağında ki doktor rapor lazım diyor ne alakaysa. Kavga edip çıktım.

Kizlar merhaba su an 5+4 deyim..memorial bana 3 ocaga randevu verdi usg icin sanirim kalp ve kese birlikte bakmak istediler..biraz ileri bi tarih oldu.benim 4.hafta kasik agrisi falan gogus agrisi yogun basladi ozellikle ayakta durunca agrisi artiyordu oturunca agri geciyordu. Son 2 gundur kasikta batmalar azaldi.bu sabah goguslerde de acima azaldi bazen azaliyor bazen artiyor gerci. Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum halsizlik falan da yok 😔 kizlar endiseleniyorum. Sabahtir mutsuzum bisey mi oldu ?😔 bu agrilar kramplar hep olmaz ara ara mi olur. Ben en son hcg yaptirdigimda adetin 15. Gunuydu 1338 cikmisti daha yapilmasina gerek yokmus ben fazladan yaptirdim hatta..bulanti falan da yok bunun icin erken mi ? Normalde kese gozukur gitsem ama ona bile korkuyorum valla batma agri oldu mu seviniyorum himm tamam her sey yolunda diyorum..tecrubelisiniz , rica etsem beni aydinlatirmisiniz 😔🙏
Bence sitres yapma belirti olacak diye birşey yok 7+6 oldum bende hala belirti yok sadece biraz göğüslerim büyüdü hafif lekelenmem olmuştu beta yaptırdım acile 135 bindi sadece çok nadir kokulara karşı hassasiyetim oluyor kasık ağrısı falan hiç yok

İnşallah bizlerin de bundan olacak. Vakit mi geçer ya düşünsenize insan görmese duramaz 🥰🥰
0CEBA6C4-97AD-4786-B378-74D15B292101.jpeg

Canım doktora dedim de pek önemsemedi gerek yok senin bir daha önce bir durumun olmamış dedi. Olmadı bir dahaki gidişimde ısrarcı olurum. Biraz da nasip galiba. Üzüzdüm kalbi duran bebeklere fakat dünyada nasipleri yokmuş diyorum. Kendi bebişlerim için de öyle nasipleri varsa bu dünyada kucağımıza da alırız demekten başka elden bişey gelmiyor.
Daha once gebelıgın olmusmuydu canım , ilk gebelık mi

Bence sitres yapma belirti olacak diye birşey yok 7+6 oldum bende hala belirti yok sadece biraz göğüslerim büyüdü hafif lekelenmem olmuştu beta yaptırdım acile 135 bindi sadece çok nadir kokulara karşı hassasiyetim oluyor kasık ağrısı falan hiç yok
Anladim canim insallah benimde oyledir

Selam hanımlar. Bende biraz erken gittim 3 haftam dolmadan. Bugün 9+3 haftalık çıktık sat göre uyumlu çok şükür. Heyecandan çarpıntı ve nefes darlığını soramadım 😔 merkezi aradım ilaçlar aynen devam dedi ama benim maddi gücüm kalmadı bide zam gelmiş 😢 günde 2 ampül progestan beni mahfeti hemișire nereye vuracağını şaşıyor artık. Ne yapabilirim acaba.
Canım carpıntı tsh hormonundan kaynaklı olabıloyor,onu ölçtürebılorsın bi

Yok vermedi 3 doktor +başhekim e çıktım özel hast. Vermediler. Burda sadece 1 özel bir de devlet var. İlk başta çok çabaladım şimdi 3 hafta sonra inşallah ilaçları bırakırım diye dua ediyorum
Ay ben devletin kadindogumundan aldim hicte zorluk cikrmadi oksapar ve progesteron raporlu ne pis insanlar var hayret

Uykum gelmiyor enerjim fazla agrim azaldi Allahim diyorum boyle hamile mi olur gecen hafta agri varken daha rahattim 3 4 gundur hafifledi kasiklar
Canim hic takma kafana benimde kalp atışını duyana kadar hic bisey yoktu 6. Haftadan sonra başladı bulantılarım ama bende de oluyo bazen hafifleyince bulantim sevinemiyorum bile hemen korkuyorum bisey mi oldu acaba die galiba biz bu 9 ayı sitresle geciricez Allah yardımcımız olsun

Canim hic takma kafana benimde kalp atışını duyana kadar hic bisey yoktu 6. Haftadan sonra başladı bulantılarım ama bende de oluyo bazen hafifleyince bulantim sevinemiyorum bile hemen korkuyorum bisey mi oldu acaba die galiba biz bu 9 ayı sitresle geciricez Allah yardımcımız olsun
Aynen kuzum nasil bekleyecegiz 9 ay 🙄

Back