Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bugün yaptırdığım test %99.9 sonuç veriyormuş.

Yok canım tek embriyo. Yaşım büyük olduğu için diyordum ama grafiğe baktım biyokimyasal sonuçta yüksekti.
Ikılı test dogruluk payı yuzde 80 .yanlıs olma ıhtımalı cok yuksek.bir arkadasıma rısklı dedıler cocugu sapasaglam .ıkılı testten nefret ettı kız,ıkıncı cocugunda direk nifty yaptırdı.içini ferah tut olumlu olcak ınsallah

Evet canım Ben ngs ye guvendigimden takip doktorunun rutin isteği ikili testi yaptırdım hiç beklemiyordum bu sonucu. Inan tahmin etseydim direkt nipt yaptirirdim. Ben yine de korkuyorum öyle hikayeler okudum ki hem burada hem diğer forum ve sitelerde. Inşallah bebeğim Sağlıklıdır.

Canim bence hic guvenme o ikili testlere ben hic kafami bile karistirmak istemedigim icin yaptirmadim .. suan kac kacsin 13.haftadan sonra detayli ultrasona girebilirsin orda net cikiyor zaten canim

Merkezini aradın mı? Ben olsam onlara derdim canım. Biz son anda yaptırmaktan vazgeçtik.
Canım ben mesaj attım onlar aradi ve bu testi yaptırmamı söylediler ama takip doktorum beklemekten yanaydı. Ayrıntılı ultrason sonra amniyosentez gerekirse sevk ederim yaptırırsın dedi. Beklersem nipt haftasını kaçıracağım o yüzden tüp bebek doktorumun dediğini yaptım. Bu kararlar tek başına alınacak kararlar değil tabi ki. Allah kimseye vermesin çok zor bir duygu.

İnşallah ayrıntılı ultrason niyf testleri temiz gelir canım. Sağlıklı tatlı mı tatlı bebişini kucağına alırsın. Rabbim kimseye kaldıramayacağıyla imtihan etmesin

Inşallah canim

Evet nifty önerildi amniyosentez de anlatıldı ama benim için sonuç değişmeyeceği için yaptırmak ve daha fazla üzülmek istemedim açıkcası sonuç ne olursa olsun bu benim canım sadece merak ediyorum risk yüksek çıkıp da saglıklı gebelik elde eden çok kişi duydum

Canım senın için sonuc degısmeyebılır tabıkı ama sonuc gusel gelecek bence ve kalan aylarını stressız gecırmıs olcaksın ,acabalar kafanı kurcalamaz.Allahım hepimizin evladını saglıklı hayırlı eylesın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…