- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.661
Bugün yaptırdığım test %99.9 sonuç veriyormuş.Diğer sayfada yazdığınızı gördüm bende şaşırdım durumunuza ve bugun yaptırdığınız testin güvenilir olmayacağı aklıma geldi. Yani genetik tarama için benim merkezim 7000 lira alıyordu bu kadar parayı verip tarama sonucuna göre transfer ediyorsa bunun yaşanması ya merkezin tarama testi sıkıntılı ya da bugün yaptırdığınız yer. Merkez o kadar parayı alıp hata payı olacak yerde yaptırmaz gibi geliyor. İçini ferah tut inşallah çok sağlıklı bir miniğin olacak
Ikılı test dogruluk payı yuzde 80 .yanlıs olma ıhtımalı cok yuksek.bir arkadasıma rısklı dedıler cocugu sapasaglam .ıkılı testten nefret ettı kız,ıkıncı cocugunda direk nifty yaptırdı.içini ferah tut olumlu olcak ınsallahYok canım tek embriyo. Yaşım büyük olduğu için diyordum ama grafiğe baktım biyokimyasal sonuçta yüksekti.
Evet canım Ben ngs ye guvendigimden takip doktorunun rutin isteği ikili testi yaptırdım hiç beklemiyordum bu sonucu. Inan tahmin etseydim direkt nipt yaptirirdim. Ben yine de korkuyorum öyle hikayeler okudum ki hem burada hem diğer forum ve sitelerde. Inşallah bebeğim Sağlıklıdır.Ikılı test dogruluk payı yuzde 80 .yanlıs olma ıhtımalı cok yuksek.bir arkadasıma rısklı dedıler cocugu sapasaglam .ıkılı testten nefret ettı kız,ıkıncı cocugunda direk nifty yaptırdı.içini ferah tut olumlu olcak ınsallah
Merkezini aradın mı? Ben olsam onlara derdim canım. Biz son anda yaptırmaktan vazgeçtik.Bugün yaptırdığım test %99.9 sonuç veriyormuş.
Canım ben mesaj attım onlar aradi ve bu testi yaptırmamı söylediler ama takip doktorum beklemekten yanaydı. Ayrıntılı ultrason sonra amniyosentez gerekirse sevk ederim yaptırırsın dedi. Beklersem nipt haftasını kaçıracağım o yüzden tüp bebek doktorumun dediğini yaptım. Bu kararlar tek başına alınacak kararlar değil tabi ki. Allah kimseye vermesin çok zor bir duygu.Merkezini aradın mı? Ben olsam onlara derdim canım. Biz son anda yaptırmaktan vazgeçtik.
İnşallah ayrıntılı ultrason niyf testleri temiz gelir canım. Sağlıklı tatlı mı tatlı bebişini kucağına alırsın. Rabbim kimseye kaldıramayacağıyla imtihan etmesinCanım ben mesaj attım onlar aradi ve bu testi yaptırmamı söylediler ama takip doktorum beklemekten yanaydı. Ayrıntılı ultrason sonra amniyosentez gerekirse sevk ederim yaptırırsın dedi. Beklersem nipt haftasını kaçıracağım o yüzden tüp bebek doktorumun dediğini yaptım. Bu kararlar tek başına alınacak kararlar değil tabi ki. Allah kimseye vermesin çok zor bir duygu.
İnşallah güzel sonuç gelir NGSde yanımla pay olduğunu zannetmiyorum 2li test güvenilmez yaş nedenle. Nifty testin farklı olanlar varmış harmony vs siz hangisini yaptırdınız? Ücreti neydi ?Bugün yaptırdığım test %99.9 sonuç veriyormuş.
Amin, inşallahİnşallah ayrıntılı ultrason niyf testleri temiz gelir canım. Sağlıklı tatlı mı tatlı bebişini kucağına alırsın. Rabbim kimseye kaldıramayacağıyla imtihan etmesin
39 canimNisan1980 yaşın kaç ki
Canım ıkılı test belli degerlerın grafıge dokumu standart bişey yani .dondırulmus embrıyoda beta hcg bıraz yuksek olabılıomıs ,yaşı da o kendıne gore yuksek alıosa ondandır . Nifty ben de yaptırdım ,ınsallah olumlu sonuclarımız gelir39 canim
En belirgini koku hassasiyeti ve uyku ...Yemeklere karsi tiksintim var zorla yemeye kalksam istigfar edicem. Goguslerimin buyudginu fark ettim az da olsa. Senin ne belirtiler nasil
Evet. Hayirli olsun bende sali duydum.ama karnim sisene kadr hamileligimde takintilarim olucakEn belirgini koku hassasiyeti ve uyku ...
Bu arada bugün çok şükür pıt pıt pıt pıt duyduk darısı bekleyen herkesin başına
Inşallah canimCanım ıkılı test belli degerlerın grafıge dokumu standart bişey yani .dondırulmus embrıyoda beta hcg bıraz yuksek olabılıomıs ,yaşı da o kendıne gore yuksek alıosa ondandır . Nifty ben de yaptırdım ,ınsallah olumlu sonuclarımız gelir
Evet nifty önerildi amniyosentez de anlatıldı ama benim için sonuç değişmeyeceği için yaptırmak ve daha fazla üzülmek istemedim açıkcası sonuç ne olursa olsun bu benim canım sadece merak ediyorum risk yüksek çıkıp da saglıklı gebelik elde eden çok kişi duydumCanım degerlerını dr soyledımı ? Yuksek diye belirttti mi ,grafıgı paylastı mı ? Bu durumda nift onerılıyor,ıkılı test yanılabılıomus.nifty testı dogruluk oranı yuzde 99 mus.ikili testin ise yuzde 80. Bosuna uzulme ,yanlıs cıkma ıhtımalı var zaten bu testın. Ya nifty ya amnıyosentez yaptırırsın ama amnıyosentez biraz risklı bebek için.nift testi de 2500 tl civarı .
Selam canım , ne yaptın bebeşinin kalbini duydunmu inşallhBen de haftaya cuma günü kontrolüm var o zaman ben de daha duymadım
Duyduuuum çok şükürSelam canım , ne yaptın bebeşinin kalbini duydunmu inşallh
Canım senın için sonuc degısmeyebılır tabıkı ama sonuc gusel gelecek bence ve kalan aylarını stressız gecırmıs olcaksın ,acabalar kafanı kurcalamaz.Allahım hepimizin evladını saglıklı hayırlı eylesın .Evet nifty önerildi amniyosentez de anlatıldı ama benim için sonuç değişmeyeceği için yaptırmak ve daha fazla üzülmek istemedim açıkcası sonuç ne olursa olsun bu benim canım sadece merak ediyorum risk yüksek çıkıp da saglıklı gebelik elde eden çok kişi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?