Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Normal hamilelikle aynı hiç bir farkı yok benim arkadaşım normal hamile kaldı oda kan sulandırıcı iğne kullanıyor 5 aylık oldu doğuma kadar devam edecek sen denk gelmemişin

C
Canım ben normal kadın doğumcuya geçince tüp bebek olduğunu belirttim. İlaçlarımı 12. Haftaya kadar devam etmemi söylediklerini belirttim. Eğer için rahat etmezse riskli gebelik doktorunu tercih edebilirsin. Ben normal bir kadın doğumcu ile başladım şu an memnunum. İkiz olduğu halde şu an riskli gebelik doktoruna gitmiyorum ilerleyen aylarda bir sıkıntı olursa giderim.

Merhaba kızlar tüp bebek ile hamile kaldım ikili testim de sonuçlar yüksek çıktı bu durumu yaşayanlar var mı aranızda ne gibi bir yol izlediniz?
Canım degerlerını dr soyledımı ? Yuksek diye belirttti mi ,grafıgı paylastı mı ? Bu durumda nift onerılıyor,ıkılı test yanılabılıomus.nifty testı dogruluk oranı yuzde 99 mus.ikili testin ise yuzde 80. Bosuna uzulme ,yanlıs cıkma ıhtımalı var zaten bu testın. Ya nifty ya amnıyosentez yaptırırsın ama amnıyosentez biraz risklı bebek için.nift testi de 2500 tl civarı .

Evet bende oyle dusunuyorum ama iste hani estrfom ve progestan ampuller kanamyi engelleye biliyorlar ya cok guvenemiyorum
ben estrofemi 7.haftanin icindeyken kalp atisini duydugumda biraktim kullanmiyorum. progestan ampulu de hergun olmuyorum. gunluk sadece jel var kullandigim. insallah hicbisey olmaz suan bisy hissetmiyoruz ya korkuyoruz istemsizce

ben estrofemi 7.haftanin icindeyken kalp atisini duydugumda biraktim kullanmiyorum. progestan ampulu de hergun olmuyorum. gunluk sadece jel var kullandigim. insallah hicbisey olmaz suan bisy hissetmiyoruz ya korkuyoruz istemsizce
Bende estfmi kendi tup bebek dokt.birakmami soylemisti yeni kadin dogumcuda 10.hafta da birakalim dedi.progtni da 3 gunde bir jeli de sabah aksam dedigin gibi zor yollardn gecince herseyden nem aliyoruz

Bende estfmi kendi tup bebek dokt.birakmami soylemisti yeni kadin dogumcuda 10.hafta da birakalim dedi.progtni da 3 gunde bir jeli de sabah aksam dedigin gibi zor yollardn gecince herseyden nem aliyoruz
evet daha oncede konusmustuk galiba:) progestani bende 3 gunde bir kullaniyorum jelide hergun ayni sekilde seninle. bir kez daha görene kadar icim rahat etmeyecek tam olarak kuruntu yapmama en iyisi aslinda ama hayirlisi insallah

Merhaba kızlar tüp bebek ile hamile kaldım ikili testim de sonuçlar yüksek çıktı bu durumu yaşayanlar var mı aranızda ne gibi bir yol izlediniz?
Merhaba, bu durumu ben yasiyorum. Alt üst oldu hayatım çünkü ben bunu yaşamamak için embriyoma ngs yaptırmıştım ve normal kromozomlu embriyo transferi olmuştum. Ikili testim riskli çıktı. Doktorların söyledikleri beni teselli etmedi. Ben de bu sabah başka bir şehre gittim genetik tanı merkezinde nipt testi yaptırdım. 10-15 gune çıkacak sonucum. Tüm kalbimle her dakika dua ediyorum.

Diğer sayfada yazdığınızı gördüm bende şaşırdım durumunuza ve bugun yaptırdığınız testin güvenilir olmayacağı aklıma geldi. Yani genetik tarama için benim merkezim 7000 lira alıyordu bu kadar parayı verip tarama sonucuna göre transfer ediyorsa bunun yaşanması ya merkezin tarama testi sıkıntılı ya da bugün yaptırdığınız yer. Merkez o kadar parayı alıp hata payı olacak yerde yaptırmaz gibi geliyor. İçini ferah tut inşallah çok sağlıklı bir miniğin olacak

Canım ngs yaptırdıysan saglıklıdır bebegın Allahın ıznıyle.ıkılı test yanlıs sonuc verebılıyormus.bazen çift embrıyo konupbiri düşünce fln da yanlıs sonucverıyomus ,ole bı durumun varmı

Yok canım tek embriyo. Yaşım büyük olduğu için diyordum ama grafiğe baktım biyokimyasal sonuçta yüksekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…