- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.601
Benimkiler çifter donduruldu çözülünce birlikte çözülüyorlar. Tek tek donduran merkezde var çift çiftte. O merkeze göre bizimki iki şer donduracağız dedi ben çözülünce kayıp olur diye korkup üç er donduralım dedim de embriyog ikna etmişti. Teknolojimize güveniyoruz güven dedi tamam dedim. Olacak canım yeniden olacak inşallah
Okumustum yaptigini ama belkide bu sebep degildir bilemiyorum 3 haftaya kadar çıkarmış genetik sonucu. Inşallah kromozomsal bir şey değildir. Onun çözümü var mı yok mu bilemiyorum. Pıhtı da iğneyle geciyo da diğerlerini bilemiyorumÇıkar testte hap yetmiyo ben transferde coraspin içmeye başladım geçen kontrole gittiğimde pıhtı gördü doktor riske atmayalım diye iğneye de başladı doğuma kadar kullan dedi tüp bebek ilaçlarıda pıhtılaşma yapabiliyormuş
Benim doktor doğuma kadar devam dedi hem coraspirin hem iğne asla burakmıyorsun dedi 3 tane estrofem içiyordum günde onu kesti.pıhtı atmış zaten vücut bence asla burakmayınBenim coaspirin artı iğne ye rağmen oldu. Üstelik pıhtılaşma da yok bende testim temiz gelmişti. Benim haftaya randevum var korkuyorum kesecek diyeceğim olmadı yeniden test vereyim gerekirse doğuma kadar devam edelim.
Kafanı toplamadan sakın yapma. Ne zaman inancın yerine gelir pozitif hale dönersen öyle başla canım. İlk iki tedavimi 6 ay içinde peş peşe yaptım kafayı yiyecektim. Üçüncü için 1 yıl ara verdim. Senin dondurulmuş o kadar bekleme de ruhun iyi olmadan da gitmeUcer dondurulmusa 3 transfer edilecek 1 tanesi bile yabana gitmesin diye herhalde bilemedim . Hic dusunemiyorum transferi zaten hazir da degilim insallah olur Allahin izniyle
Dondurulmusun belli bir kullanım süresi var mı peki. Ya birde ne kanamam oldu bastan beri ne ağrım ne sizim. Anlayamadım cok şaşkınım cok.Kafanı toplamadan sakın yapma. Ne zaman inancın yerine gelir pozitif hale dönersen öyle başla canım. İlk iki tedavimi 6 ay içinde peş peşe yaptım kafayı yiyecektim. Üçüncü için 1 yıl ara verdim. Senin dondurulmuş o kadar bekleme de ruhun iyi olmadan da gitme
İki kese ortasında gördü sabahı kontrol vardı hiçbir şey yoktu gece yaşadım. Halen minik biraz var demişti. Üç hafta geçti bir şey gelmedi şükür. 12 saat içinde kan durdu çok şükür bakalım haftaya ne diyecek ona göre diyeceğim canım.Benim doktor doğuma kadar devam dedi hem coraspirin hem iğne asla burakmıyorsun dedi 3 tane estrofem içiyordum günde onu kesti.pıhtı atmış zaten vücut bence asla burakmayın
Pıhtılasma sorunu varsa iğneyı ne zaman kadar kullanıyorsun canımGenetik pıhtılaşma testi yaptırın bence.Çünkü genelde kalp atışı alınamaması ve gelişimin durması bundan kaynaklanabiliyor.Benim bir gebeliğim ağustosta aynı nedenden dolayı sonlandı.ben de pıhtılaşma var.iğne ve coraspin kullanıyorum.Şu an yine hamileyim 10.haftamdayım.İnşallah senin de tekrar olacak bu arada benimki tüp bebek değil.
5 yıl canım. Kanama olmamış ki sende canım kalp durması. Canım olumlu yönden bak seni zehirleyebilirdi. Yakın arkadaşım yaşadı 3 aylıkken karnında ölmüş fark etmemiş anneyi zehirlemeye başlayınca doktora gitmişler öyle öğrendi. Rabbim yardımcısı olsun herkesin imtihan bitmiyor.Dondurulmusun belli bir kullanım süresi var mı peki. Ya birde ne kanamam oldu bastan beri ne ağrım ne sizim. Anlayamadım cok şaşkınım cok.
Demek istediğim tutunma kanaması bile olmadı hiç tedirgin olmadım. Canım 5 gun içinde durmuş. Takdiri ilahi diyorum inşallah siz bebeklerinize sorunsuz kavuşursunuz5 yıl canım. Kanama olmamış ki sende canım kalp durması. Canım olumlu yönden bak seni zehirleyebilirdi. Yakın arkadaşım yaşadı 3 aylıkken karnında ölmüş fark etmemiş anneyi zehirlemeye başlayınca doktora gitmişler öyle öğrendi. Rabbim yardımcısı olsun herkesin imtihan bitmiyor.
Amin canım benim inşallahDemek istediğim tutunma kanaması bile olmadı hiç tedirgin olmadım. Canım 5 gun içinde durmuş. Takdiri ilahi diyorum inşallah siz bebeklerinize sorunsuz kavuşursunuz
Kanaman fln olmusmuydu canım ,pıhtıyı gorebılıo ozaman dr demi? Sıksıkmı kontrole gıtmek gerekkiÇıkar testte hap yetmiyo ben transferde coraspin içmeye başladım geçen kontrole gittiğimde pıhtı gördü doktor riske atmayalım diye iğneye de başladı doğuma kadar kullan dedi tüp bebek ilaçlarıda pıhtılaşma yapabiliyormuş
Cok gecmis olsun.soyleyecek bir şey bulamıyorum umarım dondurulmuslariniz sağlıcakla gelir kollarinizaKızlar mrb bende haberler kötü bebeğinin kalp atışlarını gördükten 5 gun sonra duymaya gittim kalp atışı yoktu. Cumartesi kürtaj oldum Cok Kötüyüm kaç gündür yıkıldim resmen. Pataloji sonuçları temiz genetiğe gitti 3 haftaya kadar çıkarmış. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı 2. 3. Denemesi olumlu olan bu sorunları yaşayan. Her şey güzeldi neden böyle olduk inşallah genetikte çıkar. Sormak istediğim 3 dondurulmusum var onların da genetiğe gitmesi gerek mi yoksa alınan embriyo parçalarından gelen sonuçlar yeterli olur mu ? Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.
Canim cok gecmis olsun rabbim insallah saglikli bebekler nasip ederKızlar mrb bende haberler kötü bebeğinin kalp atışlarını gördükten 5 gun sonra duymaya gittim kalp atışı yoktu. Cumartesi kürtaj oldum Cok Kötüyüm kaç gündür yıkıldim resmen. Pataloji sonuçları temiz genetiğe gitti 3 haftaya kadar çıkarmış. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı 2. 3. Denemesi olumlu olan bu sorunları yaşayan. Her şey güzeldi neden böyle olduk inşallah genetikte çıkar. Sormak istediğim 3 dondurulmusum var onların da genetiğe gitmesi gerek mi yoksa alınan embriyo parçalarından gelen sonuçlar yeterli olur mu ? Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.
5+4 ağrısız hafif kanamam oldu acile gitmiştim orda ne olduğunu bilememişlerdi 6+4 kendi doktoruma gittim kalp atışlarını duydum o zaman dedi doktorum hafif yine kanaman olabilir korkma keselerden ayrı yerde pıhtı var dediKanaman fln olmusmuydu canım ,pıhtıyı gorebılıo ozaman dr demi? Sıksıkmı kontrole gıtmek gerekki
14. Hafta da kasılma oluyor mu o kadar tecrübesizim ki çok erken gibi geldi ama belki de olabilir yaşaya yaşaya göreceğiz gibiKizlar bugun bizim kontrolumuz vardi aslinda haftayaydi ama disim kirilinca gittik disci onay istedi cunku .. benimde kasilmalarim baslamis magnezyum basladik.. cinsiyetimizede erkek gbi dedi bakalim
Canım o kasık ağrıları devam edecek adetle ilgili değil rahim büyüyor onun için. Merak etme minnoş yer açıyor kendineKizlar kasiklarimda sabahtan hafif agri vardi smdi agri artti. Adet gunune yaklastigi icin olabilir mi sizinde mi boyle. Bebegime bisy olmamistir demi
Aminn canim .. yok canim erken baslamis benimki14. Hafta da kasılma oluyor mu o kadar tecrübesizim ki çok erken gibi geldi ama belki de olabilir yaşaya yaşaya göreceğiz gibirabbim sağlıkla gönlünüzden geçeni versin canım
InsALLAH oyledir. Kasik agrisiyla beraber usume de basladi.normeldir yani diyorsun demiCanım o kasık ağrıları devam edecek adetle ilgili değil rahim büyüyor onun için. Merak etme minnoş yer açıyor kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?