Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ucer dondurulmusa 3 transfer edilecek 1 tanesi bile yabana gitmesin diye herhalde bilemedim . Hic dusunemiyorum transferi zaten hazir da degilim insallah olur Allahin izniyle

Okumustum yaptigini ama belkide bu sebep degildir bilemiyorum 3 haftaya kadar çıkarmış genetik sonucu. Inşallah kromozomsal bir şey değildir. Onun çözümü var mı yok mu bilemiyorum. Pıhtı da iğneyle geciyo da diğerlerini bilemiyorum

Benim coaspirin artı iğne ye rağmen oldu. Üstelik pıhtılaşma da yok bende testim temiz gelmişti. Benim haftaya randevum var korkuyorum kesecek diyeceğim olmadı yeniden test vereyim gerekirse doğuma kadar devam edelim.
Benim doktor doğuma kadar devam dedi hem coraspirin hem iğne asla burakmıyorsun dedi 3 tane estrofem içiyordum günde onu kesti.pıhtı atmış zaten vücut bence asla burakmayın

Ucer dondurulmusa 3 transfer edilecek 1 tanesi bile yabana gitmesin diye herhalde bilemedim . Hic dusunemiyorum transferi zaten hazir da degilim insallah olur Allahin izniyle
Kafanı toplamadan sakın yapma. Ne zaman inancın yerine gelir pozitif hale dönersen öyle başla canım. İlk iki tedavimi 6 ay içinde peş peşe yaptım kafayı yiyecektim. Üçüncü için 1 yıl ara verdim. Senin dondurulmuş o kadar bekleme de ruhun iyi olmadan da gitme

Dondurulmusun belli bir kullanım süresi var mı peki. Ya birde ne kanamam oldu bastan beri ne ağrım ne sizim. Anlayamadım cok şaşkınım cok.

Benim doktor doğuma kadar devam dedi hem coraspirin hem iğne asla burakmıyorsun dedi 3 tane estrofem içiyordum günde onu kesti.pıhtı atmış zaten vücut bence asla burakmayın
İki kese ortasında gördü sabahı kontrol vardı hiçbir şey yoktu gece yaşadım. Halen minik biraz var demişti. Üç hafta geçti bir şey gelmedi şükür. 12 saat içinde kan durdu çok şükür bakalım haftaya ne diyecek ona göre diyeceğim canım.

Pıhtılasma sorunu varsa iğneyı ne zaman kadar kullanıyorsun canım

Dondurulmusun belli bir kullanım süresi var mı peki. Ya birde ne kanamam oldu bastan beri ne ağrım ne sizim. Anlayamadım cok şaşkınım cok.
5 yıl canım. Kanama olmamış ki sende canım kalp durması. Canım olumlu yönden bak seni zehirleyebilirdi. Yakın arkadaşım yaşadı 3 aylıkken karnında ölmüş fark etmemiş anneyi zehirlemeye başlayınca doktora gitmişler öyle öğrendi. Rabbim yardımcısı olsun herkesin imtihan bitmiyor.

Demek istediğim tutunma kanaması bile olmadı hiç tedirgin olmadım. Canım 5 gun içinde durmuş. Takdiri ilahi diyorum inşallah siz bebeklerinize sorunsuz kavuşursunuz

Kanaman fln olmusmuydu canım ,pıhtıyı gorebılıo ozaman dr demi? Sıksıkmı kontrole gıtmek gerekki

Cok gecmis olsun.soyleyecek bir şey bulamıyorum umarım dondurulmuslariniz sağlıcakla gelir kollariniza

Kizlar kasiklarimda sabahtan hafif agri vardi smdi agri artti. Adet gunune yaklastigi icin olabilir mi sizinde mi boyle. Bebegime bisy olmamistir demi

Canim cok gecmis olsun rabbim insallah saglikli bebekler nasip eder

Kizlar bugun bizim kontrolumuz vardi aslinda haftayaydi ama disim kirilinca gittik disci onay istedi cunku .. benimde kasilmalarim baslamis magnezyum basladik.. cinsiyetimizede erkek gbi dedi bakalim

Kanaman fln olmusmuydu canım ,pıhtıyı gorebılıo ozaman dr demi? Sıksıkmı kontrole gıtmek gerekki
5+4 ağrısız hafif kanamam oldu acile gitmiştim orda ne olduğunu bilememişlerdi 6+4 kendi doktoruma gittim kalp atışlarını duydum o zaman dedi doktorum hafif yine kanaman olabilir korkma keselerden ayrı yerde pıhtı var dedi

Kizlar bugun bizim kontrolumuz vardi aslinda haftayaydi ama disim kirilinca gittik disci onay istedi cunku .. benimde kasilmalarim baslamis magnezyum basladik.. cinsiyetimizede erkek gbi dedi bakalim
14. Hafta da kasılma oluyor mu o kadar tecrübesizim ki çok erken gibi geldi ama belki de olabilir yaşaya yaşaya göreceğiz gibi rabbim sağlıkla gönlünüzden geçeni versin canım

Kizlar kasiklarimda sabahtan hafif agri vardi smdi agri artti. Adet gunune yaklastigi icin olabilir mi sizinde mi boyle. Bebegime bisy olmamistir demi
Canım o kasık ağrıları devam edecek adetle ilgili değil rahim büyüyor onun için. Merak etme minnoş yer açıyor kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…