Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aminn canim .. yok canim erken baslamis benimki
Çok dikkat etmemiz lazım hareketlerini biraz kısıtla canım. Bugün okuldan arkadaşın sancısı başlamış 31. Hafta da o ders anlatırken ben gibi temposu yüksek hani hamile kaldım çok bağırmayayım demedi hatta teneffüs te öğrenciler yüzünden erken doğuracağım korkuyorum derdi. Ben bugün onu duyunca artık bağırmama kararı aldım. Daha yavaş hareket edeceğim. Öğrencilerim için çok fedakarlık yaptım tedavi olurken bile kalbimden onları nasıl bırakacağım yarı yolda diye hep geçirdim şimdi artık sıra kendi bebeklerim de. 4. Sınıf oldular şükür bu saatten sonra verecek bir şeyim kalmadı içim de rahat. Sende dikkat et çokça dinlen

Aynen canim sende kendini cok yorma doktorda cok ayakta durma dedi zaten rabbime emanet canim yavrularimiz

Çok üzüldüm canım Allah tekrar yaşatmasın kimseye yaşatmasın(( ilk 3 aylık kayıplarda pek sebep belirtemiyorlar. Bende kaybetmiştim ama kalp atışını duyamamıştık (( inşallah dondurulmuşlarla muvaffak olursun

Öncelikle çok üzüldüm Allah sabır versin. Ben ilk gebeliğimde kontrole gittiğimde 3. Ayımda öğrenmiştim 8.haftada kalbi durmuştu. O gebeliğim tedavisiz olmuştu ve kesenin yanında hematom vardı benim de. Gittim baktık ki kese bozulmuş hemen kürtaj oldum falan neye uğradığımı şaşırdım. Kürtajda enfeksiyon kaptım derken çok yıprandım. O zamanki doktorum bi dahaki gebeliğinde kan sulandırıcı başlıcaz demişti. Hiçbir Test falan yapılmadı. Bu sefer ben burdaki doktora dedim böyle böyle diye bana daha bir kaybın varmış gerek yok dedi. Ben de daha kaç bebek kaybetmem gerek dedim başka doktora gittim. O da daha demeden hemen kan sulandırıcı başlayalım dedi önlem amaçlı tamamen. Şu an yeterli oluyor mu bebekte sıkıntı var mı bilmiyorum. Ama keşke büyük bi yerde otursaydım pıhtılaşma testi yaptırırdım. Sen de ihmal etme illa bişey çıkcak diye bişey yok ama bi kere kaybedince insan yüreği ağzında geziyo. Tekrar Allah yardımcın olsun

Bende öyle yapicam bütün testler tetkiklerden sonra baslarim tedaviye. Hemen hemen herkes bebek kaybetmiş cok üzücü yıpratıcı bir süreç. Genetik sonuçlarını bekleyeceğiz bakalım. Çok sagolasin

Kizlar bugun bizim kontrolumuz vardi aslinda haftayaydi ama disim kirilinca gittik disci onay istedi cunku .. benimde kasilmalarim baslamis magnezyum basladik.. cinsiyetimizede erkek gbi dedi bakalim
Geçmiş olsun. Kasılmalar nasıl anlaşılıyor? Cinsiyet tahminimiz doğru çıkıyor gibi .

Kizlar kasiklarimda sabahtan hafif agri vardi smdi agri artti. Adet gunune yaklastigi icin olabilir mi sizinde mi boyle. Bebegime bisy olmamistir demi
Aramızda 1 gün var seninle .. benim de bugün kasık ağrım kramplarım oldu bol bol bence bebeğin yer açma çabaları ... başka hissettiğin birsey , belirti var mı sende ?

Aramızda 1 gün var seninle .. benim de bugün kasık ağrım kramplarım oldu bol bol bence bebeğin yer açma çabaları ... başka hissettiğin birsey , belirti var mı sende ?
Yemeklere karsi tiksintim var zorla yemeye kalksam istigfar edicem. Goguslerimin buyudginu fark ettim az da olsa. Senin ne belirtiler nasil

kızlar herkese selam. benim merak ettiğim bir konu var, tüp bebek anneleri hamile kalırlarsa normal hamile kadınlardan farklı bir şekilde takip ediliyorlar mı? mesela almanya'dan gelip türkiye'de tüp bebek yaptıran biri almanya'ya döndüğünde takibi özel mi yapılacak? normal yolla hamile kalmış kadın gibi takibi yapılamaz mı? burada okuduğuma göre gebelik oluşursa bile hala iğneler vurulmaya devam ediliyormuş ama ben çevremde hiç hamile kadının iğne vurulduğuna ya da folik asit vs ilaçlar dışında ilaç aldığına şahit olmadım??

Canım normal bir dr a yonlendırse bıle tup bebek dr un ,yenı doktoruna tup bebekle hamıle kaldgını soyluyorsun,hem yenı doktorunun gorusuyle hem de tup bebek dr unla ıletısım kurarak ılaclara ne kadar devam edılcegı belırlenıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…