- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #2.561
Yaa bendede oluyo ama çok şükür sadece sabah gün içinde bulansa da çıkarmamaya çalışıyorumAfedersin acı su geliyor aç olsam bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bendede oluyo ama çok şükür sadece sabah gün içinde bulansa da çıkarmamaya çalışıyorumAfedersin acı su geliyor aç olsam bile
Yani tutmak istesem de tutamıyorum maalesef afedersin fışkırır derecesinde oluyor sabah ve akşam kusma var bulantı hep var. Sabah aç kalmamaya çalışıyorum ama fayda etmiyorYaa bendede oluyo ama çok şükür sadece sabah gün içinde bulansa da çıkarmamaya çalışıyorum
Ben yataktan kalkmadan ekmek falan yiyorum ama fayda etmiyo dediğin gibi oluyoYani tutmak istesem de tutamıyorum maalesef afedersin fışkırır derecesinde oluyor sabah ve akşam kusma var bulantı hep var. Sabah aç kalmamaya çalışıyorum ama fayda etmiyor
Sende 39 yaşındasın değil mi canım? Belirtilerimiz de benziyor kaç haftalık oldun?Benimde yarın :) iştah var çok açık hemde dünyayı yesem doymam Sanki
Evet canım belirtilerimizde çok benziyor herşeyimiz hayırlısı ile sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza. Sadece sen 3 gün öndesin sat ve transferde. 2 kese görüşmüştü ama net bir şey dememişti doktor şimdi merakla bekliyorum.Sende 39 yaşındasın değil mi canım? Belirtilerimiz de benziyor kaç haftalık oldun?
8. Hafta içindeyim 7+3 ama doktora göre daha geri. Anlamadım neye göre öyle söylüyor çokta sorgulamadım. Yaşayıp göreceğizBegonvilli Bu arada benim transfer tarihim 13 kasım , sat 25 Ekim
Sen şimdi diyorsun ki belki ikiz misin yanı?? Ne zaman tekrar gideceksin canım ?? Kaç tane kaçıncı gün embriyo transfer edildi ?Evet canım belirtilerimizde çok benziyor herşeyimiz hayırlısı ile sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza. Sadece sen 3 gün öndesin sat ve transferde. 2 kese görüşmüştü ama net bir şey dememişti doktor şimdi merakla bekliyorum.
Yarın gidecektim ama doktor aradı konferans varmış o yüzden bugün çağırdı akşam üstüne.5. Gün 2 tane embriyo ama ben ikiz olduğuna inanamadım beta hcg yüksek değildi 130 çıkmıştı. Cesaret edemiyorum derken seninde mi ikiz gibi yoksaSen şimdi diyorsun ki belki ikiz misin yanı?? Ne zaman tekrar gideceksin canım ?? Kaç tane kaçıncı gün embriyo transfer edildi ?
ben şimdi cesaret edemiyorum ama benimde birşeyler söylemem lazım :))))
Tamam akşam üstü haber bekleriz senden :))) Benim de yarın kontrolum var bakalımYarın gidecektim ama doktor aradı konferans varmış o yüzden bugün çağırdı akşam üstüne.5. Gün 2 tane embriyo ama ben ikiz olduğuna inanamadım beta hcg yüksek değildi 130 çıkmıştı. Cesaret edemiyorum derken seninde mi ikiz gibi yoksa
benimde çok yüksek değildi dedim kesin tektir diye ama ikizmişYarın gidecektim ama doktor aradı konferans varmış o yüzden bugün çağırdı akşam üstüne.5. Gün 2 tane embriyo ama ben ikiz olduğuna inanamadım beta hcg yüksek değildi 130 çıkmıştı. Cesaret edemiyorum derken seninde mi ikiz gibi yoksa
ben sana demiştim ikiz ihtimali yüksek diyebenimde çok yüksek değildi dedim kesin tektir diye ama ikizmiş
sizin değerleri görünce ben kesin tektir diye düşünmüştümben sana demiştim ikiz ihtimali yüksek diye
Allah bir daha yaşatmasın.Çok geçmiş olsun çok şükür ki dondurulmuşlarınız varmış.Siz de pıhtılaşma var mıydı?sanırım sizin ilaçları erkenden kesmişlerdi acaba o da etkilemiş olabilir mi?Kızlar mrb bende haberler kötü bebeğinin kalp atışlarını gördükten 5 gun sonra duymaya gittim kalp atışı yoktu. Cumartesi kürtaj oldum Cok Kötüyüm kaç gündür yıkıldim resmen. Pataloji sonuçları temiz genetiğe gitti 3 haftaya kadar çıkarmış. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı 2. 3. Denemesi olumlu olan bu sorunları yaşayan. Her şey güzeldi neden böyle olduk inşallah genetikte çıkar. Sormak istediğim 3 dondurulmusum var onların da genetiğe gitmesi gerek mi yoksa alınan embriyo parçalarından gelen sonuçlar yeterli olur mu ? Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.
Hicbir fikrim yok pıhtılaşma var mı nasıl anlasiliyo onu bilmiyorum bile. Ecopirin içiyorum gun de 1 tane sadece o kadar. Çok teşekkür ederim.Allah bir daha yaşatmasın.Çok geçmiş olsun çok şükür ki dondurulmuşlarınız varmış.Siz de pıhtılaşma var mıydı?sanırım sizin ilaçları erkenden kesmişlerdi acaba o da etkilemiş olabilir mi?
Iciyodum demek istedimHicbir fikrim yok pıhtılaşma var mı nasıl anlasiliyo onu bilmiyorum bile. Ecopirin içiyorum gun de 1 tane sadece o kadar. Çok teşekkür ederim.
Genetik pıhtılaşma testi yaptırın bence.Çünkü genelde kalp atışı alınamaması ve gelişimin durması bundan kaynaklanabiliyor.Benim bir gebeliğim ağustosta aynı nedenden dolayı sonlandı.ben de pıhtılaşma var.iğne ve coraspin kullanıyorum.Şu an yine hamileyim 10.haftamdayım.İnşallah senin de tekrar olacak bu arada benimki tüp bebek değil.Hicbir fikrim yok pıhtılaşma var mı nasıl anlasiliyo onu bilmiyorum bile. Ecopirin içiyorum gun de 1 tane sadece o kadar. Çok teşekkür ederim.
Inşallah. Bu test kan tahlilinden mi anlasiliyo peki özellikle pıhtılaşma testi yaptiricam mi demeliyim. Kanım hormonlarım falan hep normaldiGenetik pıhtılaşma testi yaptırın bence.Çünkü genelde kalp atışı alınamaması ve gelişimin durması bundan kaynaklanabiliyor.Benim bir gebeliğim ağustosta aynı nedenden dolayı sonlandı.ben de pıhtılaşma var.iğne ve coraspin kullanıyorum.Şu an yine hamileyim 10.haftamdayım.İnşallah senin de tekrar olacak bu arada benimki tüp bebek değil.