- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.581
Geçmiş olsun kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekiyor.normalde bu pırtılaşma testi normal çıkan fakat gebelikte kalbi duran bebeklerde ne olursa olsun kan sulandırıcı başlıyorlarIciyodum demek istedim
Kızlar mrb bende haberler kötü bebeğinin kalp atışlarını gördükten 5 gun sonra duymaya gittim kalp atışı yoktu. Cumartesi kürtaj oldum Cok Kötüyüm kaç gündür yıkıldim resmen. Pataloji sonuçları temiz genetiğe gitti 3 haftaya kadar çıkarmış. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı 2. 3. Denemesi olumlu olan bu sorunları yaşayan. Her şey güzeldi neden böyle olduk inşallah genetikte çıkar. Sormak istediğim 3 dondurulmusum var onların da genetiğe gitmesi gerek mi yoksa alınan embriyo parçalarından gelen sonuçlar yeterli olur mu ? Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.
Hap olarak içiyordum ama iğne falan bastan beri hiç vurulmadim.oyle bir test yapıldı mi bilmiyorum peki genetikte çıkar mi kan pıhtılaşması olduguGeçmiş olsun kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekiyor.normalde bu pırtılaşma testi normal çıkan fakat gebelikte kalbi duran bebeklerde ne olursa olsun kan sulandırıcı başlıyorlar
miÇok üzüldüm senin için bu hepimizin başına gelebilirdiAllah bidaha yaşatmasın.
Kaçıncı haftada bebeğin kalbi durmuş oldu?
Hap olarak içiyordum ama iğne falan bastan beri hiç vurulmadim.oyle bir test yapıldı mi bilmiyorum peki genetikte çıkar mi kan pıhtılaşması oldugu
Alla alla ben hiç progestan bile vurulmadim. Peki genetikte çıkar mi kan pıhtılaşması. Diğer 3 dondurulmusa onlem amaclı bir şey yaptırmalı miyimBenim de ilk gebeligimde kalp atışı durmuştu ondan sonra ki 2 hamileliğimde tahlil vs yapmadan kan sulandırıci vurudm doğuma kadar yine öyle verildi.
Canım dondurulmuş embriyo çözülüp açıldıktan sonra genetik olmaz ki. Benim merkez iyi karar verin donma işlemi öncesi genetiğe gidecek ona göre de dondururuz demişti. Biz istemedik.Pıhtı içinde ayrıntılı test iste. Tüp bebek doktorum istemişti kan vermiştim Ankara da incelenip gelmişti. Rabbim acını tez zamanda yeni bir evlat haberiyle dindirsin inşallahAlla alla ben hiç progestan bile vurulmadim. Peki genetikte çıkar mi kan pıhtılaşması. Diğer 3 dondurulmusa onlem amaclı bir şey yaptırmalı miyim
Hastanelerin genetik tanı merkezlerinde yapılıyor canımAlla alla ben hiç progestan bile vurulmadim. Peki genetikte çıkar mi kan pıhtılaşması. Diğer 3 dondurulmusa onlem amaclı bir şey yaptırmalı miyim
Doğrudur canım hiç bilmiyorum donduruldukta sonra gidemeyeceğini cok sağol.cumartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek o da şok oldu en az benim kadar üzgündüCanım dondurulmuş embriyo çözülüp açıldıktan sonra genetik olmaz ki. Benim merkez iyi karar verin donma işlemi öncesi genetiğe gidecek ona göre de dondururuz demişti. Biz istemedik.Pıhtı içinde ayrıntılı test iste. Tüp bebek doktorum istemişti kan vermiştim Ankara da incelenip gelmişti. Rabbim acını tez zamanda yeni bir evlat haberiyle dindirsin inşallah
Araştıracağım cok tesekkur ederimHastanelerin genetik tanı merkezlerinde yapılıyor canım
Alla alla ben hiç progestan bile vurulmadim. Peki genetikte çıkar mi kan pıhtılaşması. Diğer 3 dondurulmusa onlem amaclı bir şey yaptırmalı miyim
Anladım canım yani sebebi yok seninkinin takdiri ilahiBenim bebeğe direk otopsi yapıldı 21 haftalıktı. Pıhtılaşma vs yazmiyordu. Yinede sonraki yaptırdığım 2 tüp bebekte bana kan sulandırıci ve progestan direk verildi. Sebeb olarak, bir kaybimin oluşu. Kalan dondurulmuş embriyo için bence endişelenme. Sorun olsaydi baştan tutmazdı. İlerleyen dönemde demek ki yolunda gitmeyen bir şey olmuş
Mesela benim oğlum 28 haftalık doğdu ve çok sorunlu bir gebelik oldu. Şimdi ondan kalan embriyo transfer oldu şükür hamileyim ama bende korkuyorum yine erken mi doğacak vs vs. Bende genetiği gitsin istedim. Doktor ilerleyen gebelikler de anne rahmi etkili oluyor. Nasip biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi.
Bilmiyorum ki canım doktor mutlaka bir şeyden şüphe eder. Senden test isteyecektir. O teste göre pıhtı çıkarsa büyük ihtimalle bundan diyecektir. Önlem alıp iğneye başlar. Benim doktor pıhtı olmasa bile varmış gibi davranıp iğne yazıyoruz. Vurulduğunuz tüp bebek ilaçları da pıhtı yapıyor demişti. Üzerine gidecektir doktorun bulacaktır nedeni. Üç embriyon hepsi bir mi donduruldu inşallah gönlüne göre versin rabbim. Baktın üçünü de verirDoğrudur canım hiç bilmiyorum donduruldukta sonra gidemeyeceğini cok sağol.cumartesi kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek o da şok oldu en az benim kadar üzgündü
Peki kurtajda alınan embriyoda anlaşılır mi kan pıhtılaşması vs neden bebeğimi kaybettigim
Anladım canım yani sebebi yok seninkinin takdiri ilahi
21 haftalık baya büyükmüş kendimi senin yerine koyamıyorum bende genetiği bekleyeceğim cumartesi de kontrolüm var. Çok üzgünüm bide şok oldum onun uzgunlugu daha çok. Veren de alan da Allah ama işte biz de insanoğluyuz
Otopsi diyecektim canım ancak otopsi ile neden durduğu bilinir de senin ki daha minik olur mu onu bilemedim. Rabbim güç kuvvet versinAnladım canım yani sebebi yok seninkinin takdiri ilahi
21 haftalık baya büyükmüş kendimi senin yerine koyamıyorum bende genetiği bekleyeceğim cumartesi de kontrolüm var. Çok üzgünüm bide şok oldum onun uzgunlugu daha çok. Veren de alan da Allah ama işte biz de insanoğluyuz
Bilmiyorum 3 u bir mi ayrı mi . Ayrı mi olması gerekiyor. Doktor kurtajda meŕak etme anne olacaksın dedi . Inşallah.Bilmiyorum ki canım doktor mutlaka bir şeyden şüphe eder. Senden test isteyecektir. O teste göre pıhtı çıkarsa büyük ihtimalle bundan diyecektir. Önlem alıp iğneye başlar. Benim doktor pıhtı olmasa bile varmış gibi davranıp iğne yazıyoruz. Vurulduğunuz tüp bebek ilaçları da pıhtı yapıyor demişti. Üzerine gidecektir doktorun bulacaktır nedeni. Üç embriyon hepsi bir mi donduruldu inşallah gönlüne göre versin rabbim. Baktın üçünü de verir
Bana da aynısını dedi inşallah bakalım hayırlısı olsunAcını paylaşıyorum. Şükür dondurulmuş embriyo var "bir hamilelik oluştu tekrar hamile kalman daha avantajlı rahmin bunu yaşadı Allahın izniyle olacak" demişti doktorum kaybımdan sonra. İnşallah kontrolde herşey yolunda gider
Çıkar testte hap yetmiyo ben transferde coraspin içmeye başladım geçen kontrole gittiğimde pıhtı gördü doktor riske atmayalım diye iğneye de başladı doğuma kadar kullan dedi tüp bebek ilaçlarıda pıhtılaşma yapabiliyormuşHap olarak içiyordum ama iğne falan bastan beri hiç vurulmadim.oyle bir test yapıldı mi bilmiyorum peki genetikte çıkar mi kan pıhtılaşması oldugu
Benimkiler çifter donduruldu çözülünce birlikte çözülüyorlar. Tek tek donduran merkezde var çift çiftte. O merkeze göre bizimki iki şer donduracağız dedi ben çözülünce kayıp olur diye korkup üç er donduralım dedim de embriyog ikna etmişti. Teknolojimize güveniyoruz güven dedi tamam dedim. Olacak canım yeniden olacak inşallahBilmiyorum 3 u bir mi ayrı mi . Ayrı mi olması gerekiyor. Doktor kurtajda meŕak etme anne olacaksın dedi . Inşallah.
Benim coaspirin artı iğne ye rağmen oldu. Üstelik pıhtılaşma da yok bende testim temiz gelmişti. Benim haftaya randevum var korkuyorum kesecek diyeceğim olmadı yeniden test vereyim gerekirse doğuma kadar devam edelim.Çıkar testte hap yetmiyo ben transferde coraspin içmeye başladım geçen kontrole gittiğimde pıhtı gördü doktor riske atmayalım diye iğneye de başladı doğuma kadar kullan dedi tüp bebek ilaçlarıda pıhtılaşma yapabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?