• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yaa gercekten mi ben daha 8+2 😢😢 denemedigim bisey kalmadi bi tek ilac kullanmadim bebegime zarar verir die ama o zorlanma daha cok zarar vericek gibi zorlandikca alttan jeller geliyo geri sen ilac kullandin mi hic doktor bana zofer verdi ama tereddütlerim var
Ben prilam kullanıyorum ağır olup olmadığını bilmiyorum. Kusmami ve midemin bulantısını o geçiriyor. O yüzden kullandım. Tüp bebek dokyoruma dedim bana bulantı için ilaç yazar mısınız diye

Ben yaşamadım canım çok geçmiş olsun Allah korusun 🙏 jel yerine fitil yada başka muadili önerse doktor belki daha rahat edersin. Bana jel yerine fitil verdi doktorum bu defa ve çok memnun kaldım. Önceden jel kullanmıştım oradan biliyorum biraz sıkıntı kullanımı.
Tekrar geçmiş olsun kalbini ferah tut 🍀
Aynısı benim başıma geldi Jhulia Jhulia ben 6+1 iken yaşadığım kanama öyle oldum jeli yerleştirdim çıkardım bir de baktım jelin ucu kan. Lavobaya gittim selpakla sildim kanamaya devam etti. Açıkçası ben doktora demedim. Heralde zaten kanama olacaktı diye düşündüm. Tabi acile gittim. Kanama olduğunu söyledim. Jel yüzünden demedim. Şükür bir daha yaşamadım ama jeli yeestirirken çok dikkat ettim

Ben yaşamadım canım çok geçmiş olsun Allah korusun 🙏 jel yerine fitil yada başka muadili önerse doktor belki daha rahat edersin. Bana jel yerine fitil verdi doktorum bu defa ve çok memnun kaldım. Önceden jel kullanmıştım oradan biliyorum biraz sıkıntı kullanımı.
Tekrar geçmiş olsun kalbini ferah tut 🍀
Çok teşekkür ederim jeli 4 aydır kullanıyorum neredeyse artık bıktırdı da.belki biraktirir bu kontrolde.💐

Aynısı benim başıma geldi Jhulia Jhulia ben 6+1 iken yaşadığım kanama öyle oldum jeli yerleştirdim çıkardım bir de baktım jelin ucu kan. Lavobaya gittim selpakla sildim kanamaya devam etti. Açıkçası ben doktora demedim. Heralde zaten kanama olacaktı diye düşündüm. Tabi acile gittim. Kanama olduğunu söyledim. Jel yüzünden demedim. Şükür bir daha yaşamadım ama jeli yeestirirken çok dikkat ettim
Biraz aceleci davrandım jeli yaparken sanırım kastım.ilk 3 ayda bı kaç küçük kanama oldu ama onları yerleşme diye bildiğimden korkmadım.bu sefer korkutucu geldi.Evet hatırlıyorum hastanede de yatmistiniz inşaallah kimse yaşamaz böyle birşeyi.daha dikkatli olacağım jel konusunda.☺️

Şükür kanama olmadı hiç progeston fitil devam ediyorum. Üşüme, çok uyuma biraz halsizlik var. Birde sık sık rahimde batma gibi içeriden kaşınma gibi bir his var sanırım yoğun kan akışını hissediyorum.Günler geçmiyor sanki 🥴
Aynen ... belirtiler full aynı ben de ek olarak aşırı iştahsızlık bir de yemek kokularına hassasiyet var
Ben progeston hormonunu jel olarak alıyorum hala belki de kanamam o yüzden oldu vajinal uygulanıyor cunku malum
Kalp atışı randevun ne zaman ?

Çok teşekkür ederim jeli 4 aydır kullanıyorum neredeyse artık bıktırdı da.belki biraktirir bu kontrolde.💐
12 de bıraktırıyorlar canım genelde.sen baya kullanmıssın.crınone jel mi? Cokgecmıs olsun.o kırdıgın ucu duzgun kırılmayıp içerde ı yere takılmıstır belkı onun kanıdır,bebek ta gerıde bişey olmaz ımsaşlah

Ben prilam kullanıyorum ağır olup olmadığını bilmiyorum. Kusmami ve midemin bulantısını o geçiriyor. O yüzden kullandım. Tüp bebek dokyoruma dedim bana bulantı için ilaç yazar mısınız diye. Bazen ilacı bırakıyorum mide bulaantim geçti mi diye.birakinca gün boyu su içsem bile kusuyorum. Tekrar başlıyorum bilmem ben dayanamıyorum siz nasıl dayaniyorsunuz
Ya bende dayanamıyorum hatta cok zorlaniyorum korkuyorumda bebege birsey olur die ama ilactanda korktum kanser hastalarının kullandığı bir ılacmis tabiki zarari olsa doktor vermezdi ama korktu gozum bi kere

Yok yok canım bu tamamen yapısal bence birde genetik galiba. Annem de hiç yaşamamış. Çok şükür 🙏🙏🙂
Demek genetik olabilir benim annem de hiç olmamış bulantı toplamda 8 kere hamilelik yaşadı. Aksine iştahı açılıp kilo alırmış bende sürekli açım yemekten hiç tiksinme yok normalden biraz fazla yiyorum kilo aldım bile bakalım ileri haftalar ne gösterecek :)

İnşallah 12 haftada gecer diyo herkes. Yatarken kap koydum yanıma çok iğrenç ama yetişemiyorum bile tuvalete
canım gece yada sabah bulantın olduğunda bişey çıkıyomu benim sadece fırlayarak koştuğum sabah uyanınca bulantım oluyor gün içinde dizginleyebiliyorum. Sabah bulantımdada midemde bişey olmadığı için 10 15 dk öğürüyorum resmen ve köpük falan çıkıyo çıkınca rahatlıyorum sende nasıl oluyor.

Kızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
Muayeneye gittiğimde kan verdim doktorum 10 gün sonra ara ikili tarama sonucu için dedi. Ben de aradım. Telefonda bana değerlerin normal çıktı bir sıkıntı yok dedi. Bu kadar ☺️

12 de bıraktırıyorlar canım genelde.sen baya kullanmıssın.crınone jel mi? Cokgecmıs olsun.o kırdıgın ucu duzgun kırılmayıp içerde ı yere takılmıstır belkı onun kanıdır,bebek ta gerıde bişey olmaz ımsaşlah
Sanırım öyle oldu o anlık bir kaç damladan sonra birşey gelmedi çok şükür.misafirlikteydik hemen yapayım vakti geçmesin diye kasildim sanırım o anda oldu.

Kızlar ikili test sonucunuz dr umuz sorun yok var gıbı sozel mı soyledı yoksa sizle grafık yada deger fln paylastımı
Hastanenin laboratuvar sonuçlarindan girip baktım ben.doktora yolladım.o yorumladı.sadece değerler yazıyordu benimkinde bazılarında grafik şeklinde çıkmış onu kontrolde soracağım bende

Teşekkürler arkadaşlar.kendi doktorum devam ederse gel dedi.ben başka hastaneye gittim acile.kan testi yapıldı değerler düşükse yatış dedi.suan eve geldim netten baktım değerler norma çıkmış sabah doktora gideceğim.acaba jeli kullanırken ben mi zarar verdim diye düşünüyorum.jelin üstü kandı bir kaç damla geldi sonra bitti .oncesinde kan yoktu.jeli yaparken geldi? Bunu yaşayan oldu mu
Yaparken tahris etmis olabilirsin canim jel biraz sikintili ya

Aynen ... belirtiler full aynı ben de ek olarak aşırı iştahsızlık bir de yemek kokularına hassasiyet var
Ben progeston hormonunu jel olarak alıyorum hala belki de kanamam o yüzden oldu vajinal uygulanıyor cunku malum
Kalp atışı randevun ne zaman ?
Benimde yarın :) iştah var çok açık hemde dünyayı yesem doymam Sanki 😊

canım gece yada sabah bulantın olduğunda bişey çıkıyomu benim sadece fırlayarak koştuğum sabah uyanınca bulantım oluyor gün içinde dizginleyebiliyorum. Sabah bulantımdada midemde bişey olmadığı için 10 15 dk öğürüyorum resmen ve köpük falan çıkıyo çıkınca rahatlıyorum sende nasıl oluyor.
Afedersin acı su geliyor aç olsam bile 😒

Back