- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.521
Kesinlikle ole canim annem bana hamileyken ayni benim gbiymis 4.ayin sonuna kadr surmus sanirim benimde ona dogru gdyorAyyyyy yaaa.. Allahım tez zamanda normale döndürsün inşallah çok zormuş duyardım abartıyorlar derdim değilmiş kesinlikle
Canim sen jele hala devammi ediyosun doktoruna soyle bence canim kirmizi pek normal degilKızlar az önce jeli kullanırken kan geldi. Korkuyorum neden oldu acaba.
Jeli kesmedi.doktora yazdım devam ederse iğne için git dedi.Canim sen jele hala devammi ediyosun doktoruna soyle bence canim kirmizi pek normal degil
Biz jeli kestik sadece haftada bir igne var.. ignenini ne kadr surede yaptryosun canim devam ediyomu kanamaJeli kesmedi.doktora yazdım devam ederse iğne için git dedi.
Ben hiç iğne kullanmadım.tup bebek birimi 11.haftada ilaçlari bırak demişti ama yeni doktorum jele devam dedi.suan yok silince çok hafif leke varBiz jeli kestik sadece haftada bir igne var.. ignenini ne kadr surede yaptryosun canim devam ediyomu kanama
Devam ederse bence igne yaptir canim ..Ben hiç iğne kullanmadım.tup bebek birimi 11.haftada ilaçlari bırak demişti ama yeni doktorum jele devam dedi.suan yok silince çok hafif leke var
Acile geldim burda ne yaparlar bilmiyorum ama.Devam ederse bence igne yaptir canim ..
İnşallahIyi haberler bekliyoruz canim
Proluton depot yapabilirler canım yine de doktora danış tabi yönlendirecektir. çok geçmiş olsunİnşallah
Sanırım ikimizin tarihleri çok yakınBen de üşüyorum canım, hep battaniye altında yatmak istiyorum ayacıklarıma termal patik giyiyorum yine de o üşüme hissi oluyır
Evet aynı gün transfer tarihimiz , başka belirtin var mı ? Kanama vs . Oldu mu ? ( olmadı inşallah sende ben de oldu da ...)Sanırım ikimizin tarihleri çok yakınBenim 16kasım transfer. Üşümek bebişlere zarar vermez demi
Bence vermez onlar içerde dünyanın en güvenli yerindeSanırım ikimizin tarihleri çok yakınBenim 16kasım transfer. Üşümek bebişlere zarar vermez demi
Aynen proluton yaparlar Allah korusun ciddi bir nedeni yoksa , proluton kesiyor ben de kanama gördüm sakin olmaya çalış proluton yaptır hemen eve geç yarın da full dinlen Allaha emanet ol cancağızım dua edicem sanaProluton depot yapabilirler canım yine de doktora danış tabi yönlendirecektir. çok geçmiş olsun
Şükür kanama olmadı hiç progeston fitil devam ediyorum. Üşüme, çok uyuma biraz halsizlik var. Birde sık sık rahimde batma gibi içeriden kaşınma gibi bir his var sanırım yoğun kan akışını hissediyorum.Günler geçmiyor sankiEvet aynı gün transfer tarihimiz , başka belirtin var mı ? Kanama vs . Oldu mu ? ( olmadı inşallah sende ben de oldu da ...)
Haklısın pamuklara sardık onlarıBence vermez onlar içerde dünyanın en güvenli yerinde ❤
Ben yaşamadım canım çok geçmiş olsun Allah korusunTeşekkürler arkadaşlar.kendi doktorum devam ederse gel dedi.ben başka hastaneye gittim acile.kan testi yapıldı değerler düşükse yatış dedi.suan eve geldim netten baktım değerler norma çıkmış sabah doktora gideceğim.acaba jeli kullanırken ben mi zarar verdim diye düşünüyorum.jelin üstü kandı bir kaç damla geldi sonra bitti .oncesinde kan yoktu.jeli yaparken geldi? Bunu yaşayan oldu mu
Ben prilam kullanıyorum ağır olup olmadığını bilmiyorum. Kusmami ve midemin bulantısını o geçiriyor. O yüzden kullandım. Tüp bebek dokyoruma dedim bana bulantı için ilaç yazar mısınız diye. Bazen ilacı bırakıyorum mide bulaantim geçti mi diye.birakinca gün boyu su içsem bile kusuyorum. Tekrar başlıyorum bilmem ben dayanamıyorum siz nasıl dayaniyorsunuzYaa gercekten mi ben daha 8+2denemedigim bisey kalmadi bi tek ilac kullanmadim bebegime zarar verir die ama o zorlanma daha cok zarar vericek gibi zorlandikca alttan jeller geliyo geri sen ilac kullandin mi hic doktor bana zofer verdi ama tereddütlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?