Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Proluton depot yapabilirler canım yine de doktora danış tabi yönlendirecektir. çok geçmiş olsun
Aynen proluton yaparlar Allah korusun ciddi bir nedeni yoksa , proluton kesiyor ben de kanama gördüm sakin olmaya çalış proluton yaptır hemen eve geç yarın da full dinlen Allaha emanet ol cancağızım dua edicem sana

Evet aynı gün transfer tarihimiz , başka belirtin var mı ? Kanama vs . Oldu mu ? ( olmadı inşallah sende ben de oldu da ...)
Şükür kanama olmadı hiç progeston fitil devam ediyorum. Üşüme, çok uyuma biraz halsizlik var. Birde sık sık rahimde batma gibi içeriden kaşınma gibi bir his var sanırım yoğun kan akışını hissediyorum.Günler geçmiyor sanki

Teşekkürler arkadaşlar.kendi doktorum devam ederse gel dedi.ben başka hastaneye gittim acile.kan testi yapıldı değerler düşükse yatış dedi.suan eve geldim netten baktım değerler norma çıkmış sabah doktora gideceğim.acaba jeli kullanırken ben mi zarar verdim diye düşünüyorum.jelin üstü kandı bir kaç damla geldi sonra bitti .oncesinde kan yoktu.jeli yaparken geldi? Bunu yaşayan oldu mu

Ben yaşamadım canım çok geçmiş olsun Allah korusun jel yerine fitil yada başka muadili önerse doktor belki daha rahat edersin. Bana jel yerine fitil verdi doktorum bu defa ve çok memnun kaldım. Önceden jel kullanmıştım oradan biliyorum biraz sıkıntı kullanımı.
Tekrar geçmiş olsun kalbini ferah tut

Ben prilam kullanıyorum ağır olup olmadığını bilmiyorum. Kusmami ve midemin bulantısını o geçiriyor. O yüzden kullandım. Tüp bebek dokyoruma dedim bana bulantı için ilaç yazar mısınız diye. Bazen ilacı bırakıyorum mide bulaantim geçti mi diye.birakinca gün boyu su içsem bile kusuyorum. Tekrar başlıyorum bilmem ben dayanamıyorum siz nasıl dayaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…