Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

kan sulandırıcıyı da progestanı da değil mi canım?
bir de tüp bebekte de kaç haftalık hamile olduğunu aynı adet günümüze göre mi hesap ediyoruz
Bana estrfmi keseyi gordugumde birak.kan sulandirici progtestan ampul ve jeli 12 haftalikta birak dedi. Evet adet gunumuze gore hesapliyoruz.

Bana estrfmi keseyi gordugumde birak.kan sulandirici progtestan ampul ve jeli 12 haftalikta birak dedi. Evet adet gunumuze gore hesapliyoruz.
teşekkür ederim canım sağolasın iğneler çok zor oluyor ya hayırlısı ile sağlıcakla nasip eder inşallah bizlere de bakalım nasipse ben de yarın kan vereceğim

Merhaba hanımlar. Nasıl geçiyor? Kimler ne belirtileri yaşıyor veya hiç belirti siz giden var mı?
Benim arada göğüs ağrısı, iştahsızlık ve bel ağrısı oluyor. En son gittiğimde 7+2dim bidaha ki kontrolde 10 küsür olacak bukadar ara bırakan var mı

Evet ,ben de 7,10,12 de gıttım canım normal .sonra da ayda bire düşcek

kızlar kan sulandırıcıyı hep göbekten mi yapıyorsunuz bacaktan falan da vuran var mı progestan mı yoksa başka yerden vurabiliyorsunuz?
progestan dex kullanıyorum biri başka yerden vurulabiliyordu ama unuttum ..
göbeğim çok morardı ikisini artık göbekten yapmayayım diyorum da

ben prolutex ve clexan kullanıyorum. prolutex i göbekten yapıyorum. clexanı kalçanın üst kısmından iki taraflı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…