- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.871
- 798
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.381
kan sulandırıcıyı da progestanı da değil mi canım?Benim doktorum bna 12 hftda birak dedi
Aynen 3 ayı geçecek 7 kutu falan olmuştur bitiyor yine haftaya kadar yetmeyecek gibi.Kullanali daha uzun sure oldu senin ondandir bence
Estrofemi 12 den fazla kullanan duymadım canım ama kan sulandırıcı doğuma kadar devam edenler oluyor.benim bir arkadaşım kalp atışını duydu ama bıraktırmamış hala ondan sordum canm çok uzun zaman kullanan oldu mu diye
Bana estrfmi keseyi gordugumde birak.kan sulandirici progtestan ampul ve jeli 12 haftalikta birak dedi. Evet adet gunumuze gore hesapliyoruz.kan sulandırıcıyı da progestanı da değil mi canım?
bir de tüp bebekte de kaç haftalık hamile olduğunu aynı adet günümüze göre mi hesap ediyoruz
teşekkür ederim canım sağolasın iğneler çok zor oluyor ya hayırlısı ile sağlıcakla nasip eder inşallah bizlere de bakalım nasipse ben de yarın kan vereceğimBana estrfmi keseyi gordugumde birak.kan sulandirici progtestan ampul ve jeli 12 haftalikta birak dedi. Evet adet gunumuze gore hesapliyoruz.
InsALLAH iyi haberler alirsinizteşekkür ederim canım sağolasın iğneler çok zor oluyor ya hayırlısı ile sağlıcakla nasip eder inşallah bizlere de bakalım nasipse ben de yarın kan vereceğim
Canim benim progesteron haftada bire indrdi kan sulandirici doguma kadararkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere
hadi ya ..Canim benim progesteron haftada bire indrdi kan sulandirici doguma kadar
Canım çift embrıyo transferı mı olmustun?Benimde oyleydi bayazlarin icinde az bir sey siyah vardi
Tüp bebek drum 10 da gıttıgımdede bırakabılısın demişti,ben devam ettim:)) bagımlılık yaptı galıba bu jelle iğneler bendeBenim kontrol 12+4 de canım o gün büyük ihtimalle bırak diyecek
Canım kan pıhtı testı yapılmusmıydı sana? Bırakcak mısın 12.haftada kan sulandırıcıyı? Tüp bebek dr un mu dedı bırak dıye?Bana estrfmi keseyi gordugumde birak.kan sulandirici progtestan ampul ve jeli 12 haftalikta birak dedi. Evet adet gunumuze gore hesapliyoruz.
Arkadasın kanaması olmuş ,pıhtıdan olabılır diye dr uzatmıs risk almamak için sanırımhadi ya ..
kan sulandırıcıyı neden o zamana kadar diyorlar acaba..
Tup bebege baslamadan once istenilen testler vardi onlari hep yaptim. Tup bebek doktorim 12 haftada birakmam gerektigini soylediCanım kan pıhtı testı yapılmusmıydı sana? Bırakcak mısın 12.haftada kan sulandırıcıyı? Tüp bebek dr un mu dedı bırak dıye?
Pıhtı testınde bişey cıkmamasına ragmen gebelıkte pıhtı sorunu baslayabılıyo ozaman demi ? Dogru mu anlıyorumPihtilasmaya bakildi canim cikmadi ama bir dusugum var ve bundada kese etrafnda kanama olunca doktorum sonradan pihtilasma olabilir hic riske atmayalim dedi
Pıhtı testı ıstenmıyo galıba canım ,onceden düşüğün yoksa eger.yani şahsen benden istemedıler o testi ,benım de tüp bebekTup bebege baslamadan once istenilen testler vardi onlari hep yaptim. Tup bebek doktorim 12 haftada birakmam gerektigini soyledi
Yok ilk gebelik benimPıhtı testı ıstenmıyo galıba canım ,onceden düşüğün yoksa eger.yani şahsen benden istemedıler o testi ,benım de tüp bebek
Evet ,ben de 7,10,12 de gıttım canımMerhaba hanımlar. Nasıl geçiyor? Kimler ne belirtileri yaşıyor veya hiç belirti siz giden var mı?
Benim arada göğüs ağrısı, iştahsızlık ve bel ağrısı oluyor. En son gittiğimde 7+2dim bidaha ki kontrolde 10 küsür olacak bukadar ara bırakan var mı
ben prolutex ve clexan kullanıyorum. prolutex i göbekten yapıyorum. clexanı kalçanın üst kısmından iki taraflı yapıyorumkızlar kan sulandırıcıyı hep göbekten mi yapıyorsunuz bacaktan falan da vuran var mı progestan mı yoksa başka yerden vurabiliyorsunuz?
progestan dex kullanıyorum biri başka yerden vurulabiliyordu ama unuttum ..
göbeğim çok morardı ikisini artık göbekten yapmayayım diyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?