- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.361
Bilmiyorum ki işte söylemedi hiç doktorum sata göre hesaplamıyo transfere göre hesaplıyo benimkiGecmis olsun canim normlde kac kacsin
Gerçekten çok kötü bi duygu gitti dedim yani cok kötü oldm napcağımı bilemedim Allah kimseye göstermesinTatlış çok geçmiş olsun inanır mısın bugün burayı okurken aklımdan geçtin tekrar kanaması olmuştu sonra da yazmadı noldu acaba diye ... Allah bununla geçmiş etsin ben de sabırla kontrol günümü bekliyorum kanama gerçekten insanı stress ediyor ki benim kanamadan daha gün önce kontrolün yapılmıştı
Himm anladim canimBilmiyorum ki işte söylemedi hiç doktorum sata göre hesaplamıyo transfere göre hesaplıyo benimki
Jelin kalıntısı emin ol icini ferah tut benim nasil geri geliyor bi bilsen dr normal dedi bazen lop diye büyük parçalarda düşüyorKizlar deneyimlisiniz diye size yaziyorum bugun transferimin 3.gunu tarnsfer gunuyle beraber. Kahverengi kucuk jel tortusu gordum Transferden sonra korkmadim ama bugun acikcasi tortuda siyah akinti vardi kurcalayinca akinti oldugunu anladimtedirgin oldum embriyo geri gelmis olabilir mi. İki topigede yazdim
İnsallah kotu bir sey degldir iyi olsunda sonuc ben ilaclara ignelerede raziyim hepimiz oyleyiz tabiJelin kalıntısı emin ol icini ferah tut benim nasil geri geliyor bi bilsen dr normal dedi bazen lop diye büyük parçalarda düşüyor
Ne bilekliğiymişki oBulantısı olan arkadaşlar. Başka topikte bileklik ile çözüm bulanlar var. Birçok yolu deneyip, çözüm bulmayanlar son çare buna başvurmuşlar. İşe yaradı diyenler var. Bilginiz olsun
2020 Temmuz Anneleri gebelik ultrason diye bir topik var orda dün yazdı arkadaşlar bir göz at istersen.Ne bilekliğiymişki obenim sabah bulantım vardı safra kusmadan rahat edemiyodum gaviscon önerdi doktor iyi geldi gibi
Benim duvardan yazdıklarımdan bak kolay bulursun sayfayı canım.Ne bilekliğiymişki obenim sabah bulantım vardı safra kusmadan rahat edemiyodum gaviscon önerdi doktor iyi geldi gibi
ayni seyi bende sormustum crinone jeli kullandigin surece o kahverengimsi olarak geri geliyor. benim hala geliyor mesela artik alıştım. hemsireye sordum sıkıntı degil rengi kirmiziya dönerse haberimiz olsun demisti.Kizlar deneyimlisiniz diye size yaziyorum bugun transferimin 3.gunu tarnsfer gunuyle beraber. Kahverengi kucuk jel tortusu gordum Transferden sonra korkmadim ama bugun acikcasi tortuda siyah akinti vardi kurcalayinca akinti oldugunu anladimtedirgin oldum embriyo geri gelmis olabilir mi. İki topigede yazdim
Benim tortu tortu atıyor. Siyah beyaz karışık alıştım artık. Hayırlısı ile 12. Haftada bırakacağız.ayni seyi bende sormustum crinone jeli kullandigin surece o kahverengimsi olarak geri geliyor. benim hala geliyor mesela artik alıştım. hemsireye sordum sıkıntı degil rengi kirmiziya dönerse haberimiz olsun demisti.
Benimde oyleydi bayazlarin icinde az bir sey siyah vardiBenim tortu tortu atıyor. Siyah beyaz karışık alıştım artık. Hayırlısı ile 12. Haftada bırakacağız.
Benim bayağı siyah canım. Misket büyüklüğün de atıyorum günde iki defa fazla geliyor bence.Benimde oyleydi bayazlarin icinde az bir sey siyah vardi
Kullanali daha uzun sure oldu senin ondandir benceBenim bayağı siyah canım. Misket büyüklüğün de atıyorum günde iki defa fazla geliyor bence.
Canım 12.haftaya baslayınca mı bırakcaksın ,bitince mi? Ben bugun 11+5 im ,2 gun sonra bıraksam mı ?bana da12 de bırak dedı dr da ,12 ye gırınce mi12 dolunca mı ki acepBenim tortu tortu atıyor. Siyah beyaz karışık alıştım artık. Hayırlısı ile 12. Haftada bırakacağız.
Benim kontrol 12+4 de canım o gün büyük ihtimalle bırak diyecekCanım 12.haftaya baslayınca mı bırakcaksın ,bitince mi? Ben bugun 11+5 im ,2 gun sonra bıraksam mı ?bana da12 de bırak dedı dr da ,12 ye gırınce mi12 dolunca mı ki acep
Değişiyor canım gebe nin durumu ve doktorun düşüncesi belirliyor. Ben halen kullanıyorum. Kese de bırakan oldu kalp duyup bırakan oldu. Doktor teyzeleri amcaları ne zaman dersearkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere
benim bir arkadaşım kalp atışını duydu ama bıraktırmamış hala ondan sordum canm çok uzun zaman kullanan oldu mu diyeDeğişiyor canım gebe nin durumu ve doktorun düşüncesi belirliyor. Ben halen kullanıyorum. Kese de bırakan oldu kalp duyup bırakan oldu. Doktor teyzeleri amcaları ne zaman derse
Benim doktorum bna 12 hftda birak dediarkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?