Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gerçekten çok kötü bi duygu gitti dedim yani cok kötü oldm napcağımı bilemedim Allah kimseye göstermesin Bilinmiyor işte nolcağı hiç 3 aydan önce Allah yardımcımız olsun

Jelin kalıntısı emin ol icini ferah tut benim nasil geri geliyor bi bilsen dr normal dedi bazen lop diye büyük parçalarda düşüyor

Bulantısı olan arkadaşlar. Başka topikte bileklik ile çözüm bulanlar var. Birçok yolu deneyip, çözüm bulmayanlar son çare buna başvurmuşlar. İşe yaradı diyenler var. Bilginiz olsun

Bulantısı olan arkadaşlar. Başka topikte bileklik ile çözüm bulanlar var. Birçok yolu deneyip, çözüm bulmayanlar son çare buna başvurmuşlar. İşe yaradı diyenler var. Bilginiz olsun
Ne bilekliğiymişki o benim sabah bulantım vardı safra kusmadan rahat edemiyodum gaviscon önerdi doktor iyi geldi gibi

ayni seyi bende sormustum crinone jeli kullandigin surece o kahverengimsi olarak geri geliyor. benim hala geliyor mesela artik alıştım. hemsireye sordum sıkıntı degil rengi kirmiziya dönerse haberimiz olsun demisti.

ayni seyi bende sormustum crinone jeli kullandigin surece o kahverengimsi olarak geri geliyor. benim hala geliyor mesela artik alıştım. hemsireye sordum sıkıntı degil rengi kirmiziya dönerse haberimiz olsun demisti.
Benim tortu tortu atıyor. Siyah beyaz karışık alıştım artık. Hayırlısı ile 12. Haftada bırakacağız.

arkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere

arkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere
Değişiyor canım gebe nin durumu ve doktorun düşüncesi belirliyor. Ben halen kullanıyorum. Kese de bırakan oldu kalp duyup bırakan oldu. Doktor teyzeleri amcaları ne zaman derse

Değişiyor canım gebe nin durumu ve doktorun düşüncesi belirliyor. Ben halen kullanıyorum. Kese de bırakan oldu kalp duyup bırakan oldu. Doktor teyzeleri amcaları ne zaman derse
benim bir arkadaşım kalp atışını duydu ama bıraktırmamış hala ondan sordum canm çok uzun zaman kullanan oldu mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…