• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Jeli her gün 2 kez progestan ampulü haftada iki kez iki Ampul şeklinde kullanıyorum. Tüp bebek doktorumu aradım 12. Hafta Burak dedi.12.haftaya girince mi dedim yok bitince dedi. Bi de coraspin kullanıyordum onu da perinatologa git uterin arter lerde direnç çıkarsa 34e kadar çıkmazsa 12 de bırak dedi. Ve benim temmuz ayında geçirdiğim perde ameliyatım var muhakkak 26. Haftaya kadar iki haftada bir rahim ağzı uzunluğunu ölçtür servikal yetmezlik için riskli guruptasın 2,5 cm altı olursa serklaj olman gerekir dedi. Güya ben de rahat rahat geçiriyorum diyordum şimdi sürekli bi panik olucam inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı🤲
Ben de kan sulandırıcı için hematolojiye mi girsem dıyordum,perinatologta mı bılıyormus

Kızlar ikili test yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız? Yaptırmasak nolur ki sonuçta Allahım korusun bişey çıksa yine de doğururum yani bebeğimden vazgeçcek değilim ?

Ben de kan sulandırıcı için hematolojiye mi girsem dıyordum,perinatologta mı bılıyormus
Ay onu bilmiyorum ama sizin dediğiniz başka bi şey bence doğru yani. benim kan pıhtılaşmam yok yani varsa da bilmiyorum gerçi de. Perinatolog uterin arter PI RI da direnç var mı ona bakıcak. Varsa coraspin e devam edicem yoksa etmiycem.

Kızlar ikili test yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız? Yaptırmasak nolur ki sonuçta Allahım korusun bişey çıksa yine de doğururum yani bebeğimden vazgeçcek değilim ?
Canım ikili testte üç görüş hakim. 1)Yaptırırım sorun çıkarsa sonlandırırım.2) Yaptırırım sadece içim rahat etsin aldırmayı düşünmem.3) Her türlü sonuçta aldırmayı düşünmüyorum, aldırmayacağım için de 9 ayı kendime zehir etmek istiyorum. Not benimki 3. Görüş, 😂😂😂

Bende yaptırmayacağım
Dr belirleyici olmadığını söylüyor riskli cikip saglikla dogum yapan bi sürü insan var
Hamileligi zehir etmenin anlami yok
Allaha emanetler :emir_bebek:

Ay onu bilmiyorum ama sizin dediğiniz başka bi şey bence doğru yani. benim kan pıhtılaşmam yok yani varsa da bilmiyorum gerçi de. Perinatolog uterin arter PI RI da direnç var mı ona bakıcak. Varsa coraspin e devam edicem yoksa etmiycem.
Bende de var mı yok mu bılmıyorum pıhtılasma.12.hafta bırak dedi dr da içim rahat etmıyo

Yaaa Allahım korusun .sezeryan olcaksa dogum 36 haftada fln bıraktırıyolarmıs aslında ,cunku amelıyata gırıldıgınde kan sulanmıs olmamalıymıs. Kullansak ta kullanmasak ya Allaha emanetler ya .Allahım hersey olumlu guzel gitsın yarabm hepımız için inşallah 🙏tum kotulukter olumsuzluklar bızden ve bebeklerımıZden uzak olsun 🙏
Aminn canim o normal dogum bekliyodu iste nasip olmadi nasibi varsa bir sekilde doguyor iste

Kızlar benim kan tahlilinde karaciğer enzimi Alt yüksek çıkmıştı. Takip doktoruma söylemeden tüp bebek doktorum folikasiti kesmiş estrofem i de 3 e düşmüştü. Değerim 11 Ekimde 17 iken normal aralıkta 12 Kasımda 78 çıkmıştı. Bugün 106 çıktı. Progesteron iğne yapıyor demişti doktorum. Haftaya inşallah bırakınca normale döner tekrardan 🙏

Kızlar benim kan tahlilinde karaciğer enzimi Alt yüksek çıkmıştı. Takip doktoruma söylemeden tüp bebek doktorum folikasiti kesmiş estrofem i de 3 e düşmüştü. Değerim 11 Ekimde 17 iken normal aralıkta 12 Kasımda 78 çıkmıştı. Bugün 106 çıktı. Progesteron iğne yapıyor demişti doktorum. Haftaya inşallah bırakınca normale döner tekrardan 🙏
Canım benimki düştü çok şükür ama ben iğne değil günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum.Sanırım vücut ona tepki yapmış

Canım benimki düştü çok şükür ama ben iğne değil günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum.Sanırım vücut ona tepki yapmış
İnşallah haftaya kontrol günü bırakacağız canım. Tekrar bir ay sonra kan vereceğim. Artışı azalmış ben bu hızla 200 falan olduysa diyordum. Senin için sevindim ne kadar az yan etki o kadar mutlu anne o kadar mutlu bebişler 💞

Canim ben henuz hic kan tahlili yaptirmadim bir ay sonrasina istedi doktorum ilaclarimi da tahlile gore degil kafalarina gore biri devam dedi biri birak dedi 🤔

Kızlar nasılsınız? Mutlu muyuz inşallah ?
Belirtiler ne alemde ?
Benim kasık ağrısı tam hız , uyku hali nonstop iştahsızlık, en ufak birsey yesem bulantı yanma , göğüslerim sanki biraz hafifledi gibi yada ben yeni hallerine alştım 6 +6 olucaz yarın inşallah

Kızlar nasılsınız? Mutlu muyuz inşallah ?
Belirtiler ne alemde ?
Benim kasık ağrısı tam hız , uyku hali nonstop iştahsızlık, en ufak birsey yesem bulantı yanma , göğüslerim sanki biraz hafifledi gibi yada ben yeni hallerine alştım 6 +6 olucaz yarın inşallah
Mutluyuz şükür 🙏 8. Haftaya girdim henüz hiç bulantı yok. Bol iştah var 2 saatte bir yiyorum. Göğüsler çok hassas ama kasık ağrısı vs yok gibi.Uyku hali var ama Neden bu kadar belirti az şaşırıyorum

Canim ben henuz hic kan tahlili yaptirmadim bir ay sonrasina istedi doktorum ilaclarimi da tahlile gore degil kafalarina gore biri devam dedi biri birak dedi 🤔
Kalp atışı duyduğun gün vermedin mi canım? Doktorun neden istemedi acaba. Genellikle kalp duyunca kan tahlili istiyorlar. İlaçların etkisi olur diye mi düşündü. Şekerin olabilir ama hani bu kanlar bir tarafa da troit olabilir, şeker olabilir, idrar testi var içinde. Vardır bir bildiği canım 🤷

Back