• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

kızlar kan sulandırıcıyı hep göbekten mi yapıyorsunuz bacaktan falan da vuran var mı progestan mı yoksa başka yerden vurabiliyorsunuz?
progestan dex kullanıyorum biri başka yerden vurulabiliyordu ama unuttum ..
göbeğim çok morardı ikisini artık göbekten yapmayayım diyorum da
bende clexan ve prolutex kullanıyorum. clexanı kalçanın üst tarafına yapıyorum. prolutex göbekten devam. bide yavaş yap ilaç vermeyi hızlı yaparsan morluk daha fazla olur. prolutex miktarı fazla o yüzden göbekten yapmak daha güvenli.

Eklentiler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    13,1 KB · Görüntüleme: 36
aaynaa aaynaa progestan kalcadan vuruyorum ben hergűn acile gidiyorum. Clexan kan sulandırıci göbekten, üst bacak ve koldan vurabilirsin. Youtube da nasıl vurulacagina dair videolar var. Ben oğlumda bir süre karnımdan vurdum sonra bacaktan devam ettim. Bunda da böyle yapacam. İnşallah sen doğuma kadar kullanmasın 🙂

Evet canim doktorum ole dedi bir arkadasimda 36 haftalikken bebegini pihtidan kaybetti hic bi sorun yoktu kizda aniden pihti atmis bebek beslenememis kalbi durmus
Yaaa Allahım korusun .sezeryan olcaksa dogum 36 haftada fln bıraktırıyolarmıs aslında ,cunku amelıyata gırıldıgınde kan sulanmıs olmamalıymıs. Kullansak ta kullanmasak ya Allaha emanetler ya .Allahım hersey olumlu guzel gitsın yarabm hepımız için inşallah 🙏tum kotulukter olumsuzluklar bızden ve bebeklerımıZden uzak olsun 🙏

Merhaba hanımlar. Nasıl geçiyor? Kimler ne belirtileri yaşıyor veya hiç belirti siz giden var mı?
Benim arada göğüs ağrısı, iştahsızlık ve bel ağrısı oluyor. En son gittiğimde 7+2dim bidaha ki kontrolde 10 küsür olacak bukadar ara bırakan var mı
Canm ben 6 aralıkta gittim 6 hafta icindeydim bir ay sonra goruselim.dedi 10. Hafta gitmis olucam yapicagim tahlilleri verdi yaptr gel dedi

kızlar kan sulandırıcıyı hep göbekten mi yapıyorsunuz bacaktan falan da vuran var mı progestan mı yoksa başka yerden vurabiliyorsunuz?
progestan dex kullanıyorum biri başka yerden vurulabiliyordu ama unuttum ..
göbeğim çok morardı ikisini artık göbekten yapmayayım diyorum da
Canm iğneyi yaptikdan sonra göbeğini ovalama o yapiyo morartiyi ilk baslarda benimde öyle oldu ama simdi nokta seklinde belli yerleri

Merhaba hanımlar. Nasıl geçiyor? Kimler ne belirtileri yaşıyor veya hiç belirti siz giden var mı?
Benim arada göğüs ağrısı, iştahsızlık ve bel ağrısı oluyor. En son gittiğimde 7+2dim bidaha ki kontrolde 10 küsür olacak bukadar ara bırakan var mı
Merhaba.o bel ağrısı ara ara geliyor geçiyor.ben 8.haftadan sonra 12.haftada gitmistim.

Ben canım üç hafta verdi. Bir ay vermişti de olumsuz durum olunca bir hafta sonra gitmiştim. Şimdi bekliyorum üç haftanın yarısını bitirdim 😂 25 Aralık ta gideceğim de bence yine bir ay sonra gel diyecek. Belirti olarak ta benim karnım üzerine durunca ağrıyor sağa göbek üzerine yatamıyorum. Sol yine daha iyi durumda. Normalde yüz üstü yatarım şimdi ayağımı yine araya koyuyorum yatmayayım diye yarım yani oluyor ama yine kabul etmiyorlar 😂tam yan ve sırt üstü yatıyorum alıştım gibi. Akıntım başladı jel değil su gibi bir şey geliyor beyaz. Midem mandalina yiyince yanıyor. Kasık ağrım var rahim büyüyor. Göğüsler aldı başını gidiyor şoklardayım 85 kullanırdım bence 95 oldu. Sütyen değişeceğim mideme baskı yapıyor. Şu an bunlar var 🙂

Canm iğneyi yaptikdan sonra göbeğini ovalama o yapiyo morartiyi ilk baslarda benimde öyle oldu ama simdi nokta seklinde belli yerleri
evet ovalama yapıyorum gonalf ler hiç morartmadı bu kan sulandırıcı ve progestanlar morarttı hep

kalp atisini duyunca estrofemi biraktirdi doktorum. jel, progestan igne ve coraspin kullaniyrm. bunlari sanirim 12. haftaya kadar kullanacagim. yazilanlardan oyle anliyorum. igne bayagi acıtıyor yaptiktan sonra yeri aciyor.

aaynaa aaynaa progestan kalcadan vuruyorum ben hergűn acile gidiyorum. Clexan kan sulandırıci göbekten, üst bacak ve koldan vurabilirsin. Youtube da nasıl vurulacagina dair videolar var. Ben oğlumda bir süre karnımdan vurdum sonra bacaktan devam ettim. Bunda da böyle yapacam. İnşallah sen doğuma kadar kullanmasın 🙂
progestan dex verdi canım bana göbekten vur dedi doktor kan sulandırıcı oksapar onu da karından vuruyorum her yeri mor oldu sinir oldum :)
kan sulandırıcıyı da biraz bacaktan vurayım o zaman ya bıraz karnımın morlukları geçsin bilmiyorum bana ne kadar kullan der ben hiç hamile kalmadım bu ilk tüp bebeğim yarın kan vrmeyi düşünüyorum bakalım

Jeli her gün 2 kez progestan ampulü haftada iki kez iki Ampul şeklinde kullanıyorum. Tüp bebek doktorumu aradım 12. Hafta Burak dedi.12.haftaya girince mi dedim yok bitince dedi. Bi de coraspin kullanıyordum onu da perinatologa git uterin arter lerde direnç çıkarsa 34e kadar çıkmazsa 12 de bırak dedi. Ve benim temmuz ayında geçirdiğim perde ameliyatım var muhakkak 26. Haftaya kadar iki haftada bir rahim ağzı uzunluğunu ölçtür servikal yetmezlik için riskli guruptasın 2,5 cm altı olursa serklaj olman gerekir dedi. Güya ben de rahat rahat geçiriyorum diyordum şimdi sürekli bi panik olucam inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı🤲

Back