Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim %67.5 artmis..cok sevindim mesajina sanirim ilk baslar boyle az artip sonra hizlanan cok var bi kac kisinin mesajina denk geldim de sitede o sekildeler..bu 10 12.14.gunler biraz dengesiz ya da yavas artabiliyor sanirim doktor bana 4 gun sonra tekrarla dedi zaten

Aynen gönlünü ferah tut

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Canım hemşire 24 48 saat arası 2 kat artış bekliyoruz dedi yüze 70 artması bizim için yeterli demişti konuştunmu hemşireyle yada doktorunla

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Canım benım dr um 12.gunden sonrakı ıkı kat artıs onemlı ,oncesınde sakın yaptırma yaptırırsan da degerlerı baz alma demişti .12-14-16 degerlerıni bekle

9.gün =190
11.gün 318
Canim hic takma kafana değerin güzel benim 10. Gun değerim 49 du sonrasında ilk baslarda 3 kat arttu sonra iki kat oldu ama şükür sorun cikmadi hadi gözünaydın cnm sağlıcakla al kucağına

Canim hic takma kafana değerin güzel benim 10. Gun değerim 49 du sonrasında ilk baslarda 3 kat arttu sonra iki kat oldu ama şükür sorun cikmadi hadi gözünaydın cnm sağlıcakla al kucağına
Sagolasin canim valla gece kabuslar gordum camasirim kirmizi kahve olmus eyvah dusuyor dedim sonra uyandim ki ruyaymis

Canim iste senin artis oraninla benim ki farkli ya hani ? Benim 2 kati artmamis ona canim sıkkın
Canım bu iki katı artma bence çok da net değil yani yüzde 60 70 artması da normal demişti bir arkadaş. Ekim kasım topiğin de ister istemez insan takıyor ama değerin gayet iyi. Tekrar verecek misin kan?

biraz aradan sonra tekrar döndüm bende şu anda tam 10 haftalığım ultrasona göre 11 haftalık ağrılarım ve mide bulantım fazla ama kanama olmadığı sürece rahim genişlemesi normal diyorlar
Evet dün bir yazıda okudum halen kalça çevresindeymiş bebeklerimiz bu ağrılara neden oluyormuş. Bu arada Hoşgeldin hemen hemen aynıyız çok yok aramızda. Benim sat 5 Ekim. Ben bugün 10. Haftayı bitiyorum inşallah yarın 11 oluyoruz

Çok kafamıza taktığımız için rüya görüyoruz canım bende rüyamda fasülye soldaymış bsk burdaymış gibi saçmalayıp bide konuşmuşum. Hiç öyle uykumda konuşmam normalde . Fasülye benim minnoşdu sanırım ne saçmaladıysam stres yapma çok

Transferin 11.gunu 318 son testim.. 4 gun sonra tekrar ver dedi merkez.. yani pazartesi. benim aklima bisi geldi ama ne kadar dogru bilemem acaba 2 embriyo kondu ya once 2 si tuttu sonra biri yola devam edemedi mi ? ondan mi 2. Deger %70 artis gosterdi..belki biri dususe gecmistir digeri devam ediyordur Hayirlisi neyse o olsun bi topicte bunu okudum da biri yazmis once yuksek baslamis sonra yavaslayip tekrar artmis 2 li koymuslar ama teki devam etmis onun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…