- 22 Ekim 2019
- 445
- 509
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.261
Benim %67.5 artmis..cok sevindim mesajinaYüzde 60 artış yeterli demişlerdi. Benim de ilk öyleydi iki katı değildi 11 ve 13. Gün çok sıkıntı etmiştim ama sonra değerleri tutabilene aşk olsunsenin de öyle olur inşallah. için rahat etcekse yine ver bence iki güne
Asıl 12. Gün 2 katı ve üstü artıyor merak etme , tutmuş en az bi bebiş iyice gözün aydın sevgiler cancağızımCanim iste senin artis oraninla benim ki farkli ya hani ? Benim 2 kati artmamis ona canim sıkkın
Aynen gönlünü ferah tutBenim %67.5 artmis..cok sevindim mesajinasanirim ilk baslar boyle az artip sonra hizlanan cok var bi kac kisinin mesajina denk geldim de sitede o sekildeler..bu 10 12.14.gunler biraz dengesiz ya da yavas artabiliyor sanirim doktor bana 4 gun sonra tekrarla dedi zaten
Canım hemşire 24 48 saat arası 2 kat artış bekliyoruz dedi yüze 70 artması bizim için yeterli demişti konuştunmu hemşireyle yada doktorunlaArkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermiscanim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Canım benım dr um 12.gunden sonrakı ıkı kat artıs onemlı ,oncesınde sakın yaptırma yaptırırsan da degerlerı baz alma demişti .12-14-16 degerlerıni bekleArkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermiscanim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Cok sagol kuzum yaCanım benım dr um 12.gunden sonrakı ıkı kat artıs onemlı ,oncesınde sakın yaptırma yaptırırsan da degerlerı baz alma demişti .12-14-16 degerlerıni bekle
GozunaydınCok sagol kuzum ya
Sorma kuzum ben yumurta büyütmek için iğne kullanırken öyle olmuştum. Kimseye söylemedim resmen hakan üstüne yalan söyledim milleteAynen canım bız bı de tedavıyı sakladık herkesten,tam da aksam saatlerı ılaclarım.kım cagırsa bi bahane bulup girmıyoz uc aydır :))
Canım nerdeyse iki katı olmuş canını sıkma.degerin gayet güzelCanim iste senin artis oraninla benim ki farkli ya hani ? Benim 2 kati artmamis ona canim sıkkın
Insallah canim yaCanım nerdeyse iki katı olmuş canını sıkma.degerin gayet güzel
Canim hic takma kafana değerin güzel benim 10. Gun değerim 49 du sonrasında ilk baslarda 3 kat arttu sonra iki kat oldu ama şükür sorun cikmadi hadi gözünaydın cnm sağlıcakla al kucağınaArkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Sagolasin canim valla gece kabuslar gordum camasirim kirmizi kahve olmus eyvah dusuyor dedim sonra uyandim ki ruyaymisCanim hic takma kafana değerin güzel benim 10. Gun değerim 49 du sonrasında ilk baslarda 3 kat arttu sonra iki kat oldu ama şükür sorun cikmadi hadi gözünaydın cnm sağlıcakla al kucağına
Canım bu iki katı artma bence çok da net değil yani yüzde 60 70 artması da normal demişti bir arkadaş. Ekim kasım topiğin de ister istemez insan takıyor ama değerin gayet iyi. Tekrar verecek misin kan?Canim iste senin artis oraninla benim ki farkli ya hani ? Benim 2 kati artmamis ona canim sıkkın
Evet dün bir yazıda okudum halen kalça çevresindeymiş bebeklerimiz bu ağrılara neden oluyormuş. Bu arada Hoşgeldin hemen hemen aynıyız çok yok aramızda. Benim sat 5 Ekim. Ben bugün 10. Haftayı bitiyorum inşallah yarın 11 oluyoruzbiraz aradan sonra tekrar döndüm bende şu anda tam 10 haftalığım ultrasona göre 11 haftalık ağrılarım ve mide bulantım fazla ama kanama olmadığı sürece rahim genişlemesi normal diyorlar
Ben yaptırmayacağım canım. Sadece ense kalınlığına baktıracağım haftaya muhtemel o zaman doktor soracaktır bunları da yaptırmak istiyor musun diye?Kızlar nift testı yaptırcak mısınız ?
Canim hic telas yapma bende ruyamda hep adet oluyodum uyaninca korkuyodum ağlıyodum bilincalti onlar hepSagolasin canim valla gece kabuslar gordum camasirim kirmizi kahve olmus eyvah dusuyor dedim sonra uyandim ki ruyaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?