- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.281
İkizlerde yapılmıomus sanırım canım ikili testler sanırı. Ya da nift ole bişi duymustum .senın ıkızdı sankiBen yaptırmayacağım canım. Sadece ense kalınlığına baktıracağım haftaya muhtemel o zaman doktor soracaktır bunları da yaptırmak istiyor musun diye?
Saka nın suyuna da ıyı dıyorlar ph açısından hamıleykenEki Görüntüle 2564788
Bulantısı olanlara bunu tavsiye ediyorum
Evet canım ikizİkizlerde yapılmıomus sanırım canım ikili testler sanırı. Ya da nift ole bişi duymustum .senın ıkızdı sanki
hayır canım genetik bölümünde gen mutasyonlarına bakıyorlar kan veriyorsunKızlar az once tup bebek doktoruma ugradım.11.haftayım suan.cronone jel ile oksaparı dordum .crınone jeli şuan bırakabılırsın.oksaparı da 12.hafta bırakabılırsın dedi.pıhtılasma problemın varmıydı dedi ,bılmıyorum test yapmamıstık dedim,daha once düşük yaptınmı dedı ,yok dıs gebelık gecırdım bikere dedım. Ozaman gerekyok amain rahat etmıcekse 14.haftaya kadar kullan dedi.coraspin ne zamana kadar doguma kadar mı dedım ,30 lu haftalar ,gebelık takıbını yapan doktor soyler zaten dedi. Ya bu pıhtı tsti kan sayımı degerlerındekı plt fln mıydı
Gebeykem yapılır mı ki canım o test ,ya da oksapar kullanırken yapılmaz sanırım demi ?hayır canım genetik bölümünde gen mutasyonlarına bakıyorlar kan veriyorsun
tüp bebek doktoru daha iyi cevap verir sanırım canım ama kandaki bir değere bakılmıyor direk senin genlerine bakılıyor bence yapılır sadece kan veriyorsun sonuçta. Ama devlet hastanelerinde biraz geç çıkıyor sonuç üniv hastanelerinin tıbbi genetik bölümüydü yanılmıyorsam randevu alabilirsinGebeykem yapılır mı ki canım o test ,ya da oksapar kullanırken yapılmaz sanırım demi ?
Sagıl canım arastırayımtüp bebek doktoru daha iyi cevap verir sanırım canım ama kandaki bir değere bakılmıyor direk senin genlerine bakılıyor bence yapılır sadece kan veriyorsun sonuçta. Ama devlet hastanelerinde biraz geç çıkıyor sonuç üniv hastanelerinin tıbbi genetik bölümüydü yanılmıyorsam randevu alabilirsin
Ozel bi hast a sordum,dış lab a gonderıyomus 1 ayda gelıyormus sonuc.1000 tl imiş ucretı.tıpta daha uygun ve daha kısa surede mı cıkıyor kitüp bebek doktoru daha iyi cevap verir sanırım canım ama kandaki bir değere bakılmıyor direk senin genlerine bakılıyor bence yapılır sadece kan veriyorsun sonuçta. Ama devlet hastanelerinde biraz geç çıkıyor sonuç üniv hastanelerinin tıbbi genetik bölümüydü yanılmıyorsam randevu alabilirsin
Ben tıp fakültesinde ücretsiz tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştım 1,5 ayda çıktı ama fakülteye göre değişir mi bilmiyorum tüp bebek tedavisindem önceydi benim Sulandırıcı kullanırken bakılır mı bilmiyorum. Diyelim hamile iken bakılmıyor ama pıhtı sorunun yokmuş meğer düşük doz oksapar kullanmanın sana ve bebeğe bi zararı olur mu Doğuma kadar kullansan risk atmak istemiyorum diye. Pıhtı olmadan kullanmanın bi Zararı yoksa için rahat etsin düşük doz iğne vurunsan doktorun ne der acaba bide bunu sor arkadasımSagıl canım arastırayım
Aynen canım sorayım bakalım doktora ,zor elde ettıkzaten riske atmayalım inşallahBen tıp fakültesinde ücretsiz tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştım 1,5 ayda çıktı ama fakülteye göre değişir mi bilmiyorum tüp bebek tedavisindem önceydi benim Sulandırıcı kullanırken bakılır mı bilmiyorum. Diyelim hamile iken bakılmıyor ama pıhtı sorunun yokmuş meğer düşük doz oksapar kullanmanın sana ve bebeğe bi zararı olur mu Doğuma kadar kullansan risk atmak istemiyorum diye. Pıhtı olmadan kullanmanın bi Zararı yoksa için rahat etsin düşük doz iğne vurunsan doktorun ne der acaba bide bunu sor arkadasım
tıp fakültelerinde işlemi hızlandırmak için bazen ücret talep edebiliyorlar 180 lira demişlerdi bize bir kişi için bi sor istersenOzel bi hast a sordum,dış lab a gonderıyomus 1 ayda gelıyormus sonuc.1000 tl imiş ucretı.tıpta daha uygun ve daha kısa surede mı cıkıyor ki
Bende 2018 in Haziran ayında yaptırmıştım üç hafta sonra çıkmıştı. 150 lira civarı para verdim. Ben soracağım ve o testimi doktora göstereceğim. Ben bu sefer kan çok durulur doğumda sorun olur mu diye korkuyorum soruların cevabı doktorlarda. 25 Aralık ta soracağım bu durumu iğneyi bırak dediği gibi.Ben tıp fakültesinde ücretsiz tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştım 1,5 ayda çıktı ama fakülteye göre değişir mi bilmiyorum tüp bebek tedavisindem önceydi benim Sulandırıcı kullanırken bakılır mı bilmiyorum. Diyelim hamile iken bakılmıyor ama pıhtı sorunun yokmuş meğer düşük doz oksapar kullanmanın sana ve bebeğe bi zararı olur mu Doğuma kadar kullansan risk atmak istemiyorum diye. Pıhtı olmadan kullanmanın bi Zararı yoksa için rahat etsin düşük doz iğne vurunsan doktorun ne der acaba bide bunu sor arkadasım
Sana da mı iğneyı bırak dedi canım ? 12 de mi bırakcaksın.Bende 2018 in Haziran ayında yaptırmıştım üç hafta sonra çıkmıştı. 150 lira civarı para verdim. Ben soracağım ve o testimi doktora göstereceğim. Ben bu sefer kan çok durulur doğumda sorun olur mu diye korkuyorum soruların cevabı doktorlarda. 25 Aralık ta soracağım bu durumu iğneyi bırak dediği gibi.
sende gen mutasyonu çıkmamıştı demi bıraktırır muhtemelen öyleyseBende 2018 in Haziran ayında yaptırmıştım üç hafta sonra çıkmıştı. 150 lira civarı para verdim. Ben soracağım ve o testimi doktora göstereceğim. Ben bu sefer kan çok durulur doğumda sorun olur mu diye korkuyorum soruların cevabı doktorlarda. 25 Aralık ta soracağım bu durumu iğneyi bırak dediği gibi.
Pıhtı sorununuz var mı peki. Zaten Doğumdan bi süre önce iğne vurunma bırakılıyormuş Doğumdan sonra 1 ay daha devam edilip tamamen bırakılıyormuş pıhtı sorununuz varsaBende 2018 in Haziran ayında yaptırmıştım üç hafta sonra çıkmıştı. 150 lira civarı para verdim. Ben soracağım ve o testimi doktora göstereceğim. Ben bu sefer kan çok durulur doğumda sorun olur mu diye korkuyorum soruların cevabı doktorlarda. 25 Aralık ta soracağım bu durumu iğneyi bırak dediği gibi.
Bana doktorum sadece sade olani icebilirsin dedi ama malesf oda kar etmediEki Görüntüle 2564788
Bulantısı olanlara bunu tavsiye ediyorum
Bana doktorum sadece sade olani icebilirsin dedi ama malesf oda kar etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?