Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Transfer tarihi hesabında da iki hafta gerisinden hesaplanıyor.benim dondurulmuş embriyo bir de 23. Gün transfer yapıldı.ondan karıştı olaylar bende. Bir sonraki randevuda kesinlestiririm artık.tesekkurler

Transfer tarihi hesabında da iki hafta gerisinden hesaplanıyor.benim dondurulmuş embriyo bir de 23. Gün transfer yapıldı.ondan karıştı olaylar bende. Bir sonraki randevuda kesinlestiririm artık.tesekkurler
Benimde dondurulmuş biyolojik yaşa bakarsak benimkiler ağustos un 31 inde embriyo oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sizin hesaplamayı transfer tarihine göre mi yapiyorlar son adet tarihine göre mi? Benim kafam karışık bu konuda.
Ben kontrole gittiğimde ultrasonu hazırlayan hemşire transfer tarihini sordu cihaza yazdı tarihi ve ultrasonun ekranında otomatik haftamız çıktı. Benim sat 19 ekimdi hatta doktorum dedi ki bundan sonra 19u unut yeni son adet tarihin 21 ekim Gittiğin doktorlarda öyle söylersin ki takip kolay olsun. Kısacası transfer tarihine baktılar adet tarihini önemsemediler.

Benım de 23.gun transferım oldu canım .oyuzden sata gote bırkaçgun geeıden gıdıyoruz . Normalde 15.gun yumurtlamıs olunsa 5 gun de embrıyo olsa 20 gun yapıo,biz 23.gunde trans oldhumuz için 3 gun gerıden gelıyoruz bence

Ben ikisini birlikte söyledim.transfere göre büyük sat a göre küçük transfere göre şuan bende 13+5 im.hangi hesabı yapmak gerek? Ultrasonda çıkan ölçüye gore mi? Transfer tarihi mi?
Transfer tarihi değil kuzum. Son adet tarihin ne zaman senin

Bende 12.hafta sonunda bırakcam hepsını sanırım,ınsallah bir sıkıntı olmaz ,Allahıma emanetler Kimisi doguma kadar devam edıyormus ıgneye ,gercı gobegımde yer kalmadı artık..
Kuzum bir yandan da ilaçları bıraktığıma sevindim insan rahatlıyor. İlaçları zamanında kullanmak sürekli stres yapmama neden oluyor o da bir sorumluluk bırakınca rahatladım. Ama yeter ki bebeğime bir şey olmasın ben 9 ay kullanırım

Benim kan pıhtısı olsa derdi heralde doktor çünkü o gün alttan muayne etmişti. Bana sıkıntı yok yerleşme kanaması olabilir dedi.Ya ben de çok korkuyorum hibor kan sulandırıcıyi bıraktım diye. Rabbim korktuğumuz şeyler basimiza gelmez inşallah.

Şimdi anladım senin olayını canım benim sat ile transfer arasında oyle senin gibi fark yok. Benim sat 7 Eylül trabsfer 23 Eylül de oldu

Canım benimki ağır kaldırmaktan oldu. Merak etme kontrole gidince eğer farklı bir şey olursa yazar tekrardan. Benim bir arkadaşım doğal yolla gebe kaldı. 5.5 aylıkken plasenta suyunun azaldığını fark etti doktor kan sulandırıcı vermişti doğuma bir hafta kalaya kadar vuruldu. Gerek duyarsa tekrardan yazar yani. Amin canım güzel düşünelim güzel şeyler olsun

Kesınlıkle canım ,yeterki.. artık alıstık ıgnelere koymaz.. Allahım korusun yavrularımıZı

Aynen canım bız bı de tedavıyı sakladık herkesten,tam da aksam saatlerı ılaclarım.kım cagırsa bi bahane bulup girmıyoz uc aydır :))

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?

Arkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermis canim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Günaydın Tatlış
Niye canını sıktın ki ? 9 . Gün için 190 gayet iyi bence ; Aynen senin gibi bana da 2 embriyo 5 .gün trans. yapıldı. 10 . Gün 305 12. 750 idi tek embriyo tuttu çok şükür . 12. Günde 600 ü rahat geçmişsindir bu da gayet sağlıklı bi tutunmaya işaret eder bence hatta beninle bhcg değerleri çok benzer babydust80 var arkadaşımız burada; onun 2si de tutmuş

Canim iste senin artis oraninla benim ki farkli ya hani ? Benim 2 kati artmamis ona canim sıkkın

9.gün =190
11.gün 318
Yüzde 60 artış yeterli demişlerdi. Benim de ilk öyleydi iki katı değildi 11 ve 13. Gün çok sıkıntı etmiştim ama sonra değerleri tutabilene aşk olsun senin de öyle olur inşallah. için rahat etcekse yine ver bence iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…