- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.241
Transfer tarihi hesabında da iki hafta gerisinden hesaplanıyor.benim dondurulmuş embriyo bir de 23. Gün transfer yapıldı.ondan karıştı olaylar bende. Bir sonraki randevuda kesinlestiririm artık.tesekkurlerBende hiç transferi sormadı ona göre hiç hesap yapmadık. Sata göre ve usg ye göre gidiyor. Tüp bebek doktorum da sata göre yaptı. Üç haftaya yakın fark oluşmaz mı? Ben transferi adetin 19. Günü olmuştum transferi baz alsa 19 gün daha küçük olurlar.
Benimde dondurulmuş biyolojik yaşa bakarsak benimkiler ağustos un 31 inde embriyo olduTransfer tarihi hesabında da iki hafta gerisinden hesaplanıyor.benim dondurulmuş embriyo bir de 23. Gün transfer yapıldı.ondan karıştı olaylar bende. Bir sonraki randevuda kesinlestiririm artık.tesekkurler
Amin inşallah hepimize nasip olsunBenimde dondurulmuş biyolojik yaşa bakarsak benimkiler ağustos un 31 inde embriyo oldurabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben kontrole gittiğimde ultrasonu hazırlayan hemşire transfer tarihini sordu cihaza yazdı tarihi ve ultrasonun ekranında otomatik haftamız çıktı. Benim sat 19 ekimdi hatta doktorum dedi ki bundan sonra 19u unut yeni son adet tarihin 21 ekimSizin hesaplamayı transfer tarihine göre mi yapiyorlar son adet tarihine göre mi? Benim kafam karışık bu konuda.
Benım de 23.gun transferım oldu canım .oyuzden sata gote bırkaçgun geeıden gıdıyoruz . Normalde 15.gun yumurtlamıs olunsa 5 gun de embrıyo olsa 20 gun yapıo,biz 23.gunde trans oldhumuz için 3 gun gerıden gelıyoruz benceTransfer tarihi hesabında da iki hafta gerisinden hesaplanıyor.benim dondurulmuş embriyo bir de 23. Gün transfer yapıldı.ondan karıştı olaylar bende. Bir sonraki randevuda kesinlestiririm artık.tesekkurler
23. Gun derken neyin 23. GunuBenım de 23.gun transferım oldu canım .oyuzden sata gote bırkaçgun geeıden gıdıyoruz . Normalde 15.gun yumurtlamıs olunsa 5 gun de embrıyo olsa 20 gun yapıo,biz 23.gunde trans oldhumuz için 3 gun gerıden gelıyoruz bence
Reglin canım23. Gun derken neyin 23. Gunu
Transfer tarihi değil kuzum. Son adet tarihin ne zaman seninBen ikisini birlikte söyledim.transfere göre büyük sat a göre küçük transfere göre şuan bende 13+5 im.hangi hesabı yapmak gerek? Ultrasonda çıkan ölçüye gore mi? Transfer tarihi mi?
Kuzum bir yandan da ilaçları bıraktığıma sevindim insan rahatlıyor. İlaçları zamanında kullanmak sürekli stres yapmama neden oluyor o da bir sorumluluk bırakınca rahatladım. Ama yeter ki bebeğime bir şey olmasın ben 9 ay kullanırımBende 12.hafta sonunda bırakcam hepsını sanırım,ınsallah bir sıkıntı olmaz ,Allahıma emanetlerKimisi doguma kadar devam edıyormus ıgneye ,gercı gobegımde yer kalmadı artık..
Benim kan pıhtısı olsa derdi heralde doktor çünkü o gün alttan muayne etmişti. Bana sıkıntı yok yerleşme kanaması olabilir dedi.Ya ben de çok korkuyorum hibor kan sulandırıcıyi bıraktım diye. Rabbim korktuğumuz şeyler basimiza gelmez inşallah.Amin canımhepimizin inşallah sağlıkla tamamlanır. İki kesemin ortasında gördü canım sancı ile bir kısmını atmışsın ama halen nokta şeklinde duruyor. Bir hafta sonra gittim yine vardı. Ama tehlikeli bir yerde ve boyutta değil dedi doktorum. Birde canım kanama sadece ilk gittim ve yirmi dakika sonra gittiğimde kırmızıydı ve akan bir kan değilde peçete ye sadece geliyordu. Ve sonrası renk koyulaştı 12 saat sonra tamamen durdu. Ben 8. Haftada yaşayınca canım. 5 6 haftalık ta yerleşme olurda 8 yerleşme için geç gelmişti bana
Şimdi anladım senin olayını canım benim sat ile transfer arasında oyle senin gibi fark yok. Benim sat 7 Eylül trabsfer 23 Eylül de olduTransfer tarihi hesabında da iki hafta gerisinden hesaplanıyor.benim dondurulmuş embriyo bir de 23. Gün transfer yapıldı.ondan karıştı olaylar bende. Bir sonraki randevuda kesinlestiririm artık.tesekkurler
1 EylulTransfer tarihi değil kuzum. Son adet tarihin ne zaman senin
Canım benimki ağır kaldırmaktan oldu. Merak etme kontrole gidince eğer farklı bir şey olursa yazar tekrardan. Benim bir arkadaşım doğal yolla gebe kaldı. 5.5 aylıkken plasenta suyunun azaldığını fark etti doktor kan sulandırıcı vermişti doğuma bir hafta kalaya kadar vuruldu. Gerek duyarsa tekrardan yazar yani. Amin canım güzel düşünelim güzel şeyler olsunBenim kan pıhtısı olsa derdi heralde doktor çünkü o gün alttan muayne etmişti. Bana sıkıntı yok yerleşme kanaması olabilir dedi.Ya ben de çok korkuyorum hibor kan sulandırıcıyi bıraktım diye. Rabbim korktuğumuz şeyler basimiza gelmez inşallah.
Kesınlıkle canım ,yeterki.. artık alıstık ıgnelere koymaz.. Allahım korusun yavrularımıZıKuzum bir yandan da ilaçları bıraktığıma sevindim insan rahatlıyor. İlaçları zamanında kullanmak sürekli stres yapmama neden oluyor o da bir sorumluluk bırakınca rahatladım. Ama yeter ki bebeğime bir şey olmasın ben 9 ay kullanırım ☺
Aynen canım bız bı de tedavıyı sakladık herkesten,tam da aksam saatlerı ılaclarım.kım cagırsa bi bahane bulup girmıyoz uc aydır :))Kuzum bir yandan da ilaçları bıraktığıma sevindim insan rahatlıyor. İlaçları zamanında kullanmak sürekli stres yapmama neden oluyor o da bir sorumluluk bırakınca rahatladım. Ama yeter ki bebeğime bir şey olmasın ben 9 ay kullanırım ☺
Günaydın TatlışArkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermiscanim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
Canim iste senin artis oraninla benim ki farkli ya hani ? Benim 2 kati artmamis ona canim sıkkınGünaydın Tatlış
Niye canını sıktın ki ? 9 . Gün için 190 gayet iyi bence ; Aynen senin gibi bana da 2 embriyo 5 .gün trans. yapıldı. 10 . Gün 305 12. 750 idi tek embriyo tuttu çok şükür . 12. Günde 600 ü rahat geçmişsindir bu da gayet sağlıklı bi tutunmaya işaret eder bence hatta beninle bhcg değerleri çok benzer babydust80 var arkadaşımız burada; onun 2si de tutmuş
Yüzde 60 artış yeterli demişlerdi. Benim de ilk öyleydi iki katı değildi 11 ve 13. Gün çok sıkıntı etmiştim ama sonra değerleri tutabilene aşk olsunArkadaslar benim 5.gun embriyosu dondurulmus 2 embriyo transferim oldu ,transfer gununu saymazsak
9.gün =190
11.gün 318
Degerim %67.5 artis gostermiscanim sıkıldı sizlerde ilk gunler artislarda boyle bir sey yasadiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?