• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Pıhtı sorununuz var mı peki. Zaten Doğumdan bi süre önce iğne vurunma bırakılıyormuş Doğumdan sonra 1 ay daha devam edilip tamamen bırakılıyormuş pıhtı sorununuz varsa
Benim o teste 8 gene bakılmıştı 7 tanesi normal gelirken bir tanesi NM gelmişti. Tüp bebek doktoru pıhtı yok kanın koyu demişti ama bu alanın doktoruna götürmedim diye içimde hep bir şüphe var. Bu test sonrası mesela sadece coaspirin vermişti. Tedaviye kadar bir ay içtim. Sonraki doktorda coaspirin verdi. Ben bu testle 12. Hafta doktorun yanına gideceğim. Artık o ne derse öyle yaparım.

Transferin 11.gunu 318 son testim.. 4 gun sonra tekrar ver dedi merkez.. yani pazartesi. benim aklima bisi geldi ama ne kadar dogru bilemem acaba 2 embriyo kondu ya once 2 si tuttu sonra biri yola devam edemedi mi ?🤔 ondan mi 2. Deger %70 artis gosterdi..belki biri dususe gecmistir digeri devam ediyordur Hayirlisi neyse o olsun 🙏🙏 bi topicte bunu okudum da biri yazmis once yuksek baslamis sonra yavaslayip tekrar artmis 2 li koymuslar ama teki devam etmis onun da
Canım için rahat edermi bilmem ama değerlerin gayet iyi. İkiz gebeliklerde beta çok farklı hareket edebiliyormuş. İçini ferah tut büyük ihtimalle 2side tuttu. Sabırla bekle bebişlerini sev 🍀

sende gen mutasyonu çıkmamıştı demi bıraktırır muhtemelen öyleyse
8 gene bakılmıştı canım. Faktör v G1691A ile yine faktör v H1299R pıhtı olup olmadığını belirtenmiş ikiside NN yani normal. 8 taneden biri NM gelmişti.heterizog mutant taşıyıcı olduğum.

8 gene bakılmıştı canım. Faktör v G1691A ile yine faktör v H1299R pıhtı olup olmadığını belirtenmiş ikiside NN yani normal. 8 taneden biri NM gelmişti.heterizog mutant taşıyıcı olduğum.
Bende 1 genim hemozigot 1 genim heterazigot ve Doğuma kadar kullan dedi VEİDEN miydi neydi o heterazigot ötekini hatırlamıyorum

Bende 1 genim hemozigot 1 genim heterazigot ve Doğuma kadar kullan dedi VEİDEN miydi neydi o heterazigot ötekini hatırlamıyorum
Anladım canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde gebeliklerimiz tamamlanır 🙏Doktor bana yok dediği halde yinede acaba diyorum. Eşim çok kızıyor ama elimde değil korkuyorum.

Doktor degerlerıne bakmadan mı gerek yok demişti canım
Baktı canım. Baktıda tüp bebek doktoru baktı ve hemen iki hafta sonra tedavim başlayacaktı hep şey diyordum bir şey varda yok mu dedi 😂 çok sağlıklı bir düşünce değil farkındayım ki netten de çok araştırdım. sadece bu alana bakan bir doktora tahlil sonucu göstermek isterdim eşim hep adam yok diyo niye böyle yapıyorsun dedi ve ben hep şüpheli bakıyorum gidiyoruz doktor bir şey yok diyo eşimde huyumu bilince gerek yok dedi öyle kaldı. 25 inde gidince tahlili alıp gideceğim yine de bir tanesi NM onun etkisinin olmadığını derse rahat edeceğim.

Baktı canım. Baktıda tüp bebek doktoru baktı ve hemen iki hafta sonra tedavim başlayacaktı hep şey diyordum bir şey varda yok mu dedi 😂 çok sağlıklı bir düşünce değil farkındayım ki netten de çok araştırdım. sadece bu alana bakan bir doktora tahlil sonucu göstermek isterdim eşim hep adam yok diyo niye böyle yapıyorsun dedi ve ben hep şüpheli bakıyorum gidiyoruz doktor bir şey yok diyo eşimde huyumu bilince gerek yok dedi öyle kaldı. 25 inde gidince tahlili alıp gideceğim yine de bir tanesi NM onun etkisinin olmadığını derse rahat edeceğim.
mtfhr sanırım bir gen varn onda hemozigot olunca sorun oluyormuş. bende heterozigot çıktı ama doktorum nolur nolmaz diye sonraki tedavinde iğne başlarız demişti sanırım sonuna kadar kullanacağım ben

mtfhr sanırım bir gen varn onda hemozigot olunca sorun oluyormuş. bende heterozigot çıktı ama doktorum nolur nolmaz diye sonraki tedavinde iğne başlarız demişti sanırım sonuna kadar kullanacağım ben
Hani bir değerin bile etkili olduğu bir durumsa bende sonuna kadar kullanırım hiç sorun değil. Dosya ekleme olmuyor olsa tahlili atacağım buraya.

Testim buydu canım.

Eklentiler

• DSC_0099.JPG
    DSC_0099.JPG
    45,6 KB · Görüntüleme: 35
Sagolasin canim valla gece kabuslar gordum camasirim kirmizi kahve olmus eyvah dusuyor dedim sonra uyandim ki ruyaymis 😔
Kuzum ben o kabusları hala görüyorum. Daha yeni bebeğimi ulsturasyonda gördüm cinsiyetini öğrendim ama hep kötü kötü rüyalar görüyorum bizim.bilincaltimiz baya karışık ruyalara takılma ☺️🤭 cunku rüyalar korkularımız 🥰

Back