- 24 Nisan 2020
- 5.059
- 4.626
Ahhahahaha hamiş gibi diyorsun yani Ben de bir anda dedim acaba Ankaralı mısın Bu Ankara’da da rahat, vurdumduymaz anlamında kullanıyorlar gebeşiTamam tamam kız gebeş seni mi kıracağız buarada gebeş derken gebecik gb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhahahaha hamiş gibi diyorsun yani Ben de bir anda dedim acaba Ankaralı mısın Bu Ankara’da da rahat, vurdumduymaz anlamında kullanıyorlar gebeşiTamam tamam kız gebeş seni mi kıracağız buarada gebeş derken gebecik gb.
Aaaa yok ben batıdanım. Kızılcık şerbeti alevın lafı gebeşAhhahahaha hamiş gibi diyorsun yani Ben de bir anda dedim acaba Ankaralı mısın Bu Ankara’da da rahat, vurdumduymaz anlamında kullanıyorlar gebeşi
O mu Ankaralı acaba Ben ilk kez Ankara’da duymuştum hatta Ezhel’in bir şarkısında da geçiyor malum kendisi de Ankaralı olunca (Gecenin gereksiz bilgilerini de paylaştığıma göre bu topicten sessizce ayrılma zamanı geldi )Aaaa yok ben batıdanım. Kızılcık şerbeti alevın lafı gebeş
Yanına gidip hayat kısa kuşlar uçuyor kavga dövüş nereye kadar yatağa küs girmek olmaz falan bildiğin ne kadar klişe varsa kullan yarın tribe devam edersinKizlar pik gordum ama eşimle kavga ettimdiyemiyom da benim bu ayda gitti
Kız nasıl diyim adam eline sağlık dedi ben zıkkım olsun dedimhani yine yaltaklandi ama ben burnumdan kıl aldırmadım.simdi pik gordum nasıl dicem gel 2 saatliğine affettim seni.geciyom odadan odaya sadace bakiyor gelip az gönlümü almaya çalışsa hani akışına bırakıcam da adamda hoduklugu tuttuYanına gidip hayat kısa kuşlar uçuyor kavga dövüş nereye kadar yatağa küs girmek olmaz falan bildiğin ne kadar klişe varsa kullan yarın tribe devam edersin
Inatsan bu ay bekler diğer aya bırakırsın ben şahsen çok inatciyimKız nasıl diyim adam eline sağlık dedi ben zıkkım olsun dedimhani yine yaltaklandi ama ben burnumdan kıl aldırmadım.simdi pik gordum nasıl dicem gel 2 saatliğine affettim seni.geciyom odadan odaya sadace bakiyor gelip az gönlümü almaya çalışsa hani akışına bırakıcam da adamda hoduklugu tuttu
İnadım işte yaşa tipik koç burcu.Inatsan bu ay bekler diğer aya bırakırsın ben şahsen çok inatciyim
Estağfurullah canım olabilir senarist angaralı olabilirO mu Ankaralı acaba Ben ilk kez Ankara’da duymuştum hatta Ezhel’in bir şarkısında da geçiyor malum kendisi de Ankaralı olunca (Gecenin gereksiz bilgilerini de paylaştığıma göre bu topicten sessizce ayrılma zamanı geldi )
Hiçbir şey demiyorsun gidip hazırlanıp karşısına çıkıyorsun yumurtlamaya çalışan insanlar varken kıymetını bil degerlendır Belkı de senın elinde kaderınn en son arkadaşıma ısrar ettıgımde o gun hamile kaldı drlar tüp bebekten baska sans yok dedi Moralı bozuldu yumurtladı sonra ertesı gun denemeyi bırakacağım dedı cok agladı okdr ısrar ettm ki anlatamam onca dil döktüm Allah'tan umut kesılmez vazgecme degerlendır vs o hafta hamıle kaldı. Sımdı de 2.ye gebe kendılıgnden.Kız nasıl diyim adam eline sağlık dedi ben zıkkım olsun dedimhani yine yaltaklandi ama ben burnumdan kıl aldırmadım.simdi pik gordum nasıl dicem gel 2 saatliğine affettim seni.geciyom odadan odaya sadace bakiyor gelip az gönlümü almaya çalışsa hani akışına bırakıcam da adamda hoduklugu tuttu
Dur 3 5 kez daha geçim karşısından.zikkim demiyeydim iyiydiHiçbir şey demiyorsun gidip hazırlanıp karşısına çıkıyorsun yumurtlamaya çalışan insanlar varken kıymetını bil degerlendır Belkı de senın elinde kaderınn en son arkadaşıma ısrar ettıgımde o gun hamile kaldı drlar tüp bebekten baska sans yok dedi Moralı bozuldu yumurtladı sonra ertesı gun denemeyi bırakacağım dedı cok agladı okdr ısrar ettm ki anlatamam onca dil döktüm Allah'tan umut kesılmez vazgecme degerlendır vs o hafta hamıle kaldı. Sımdı de 2.ye gebe kendılıgnden.
Neden dedın yahu yemeği mi beğenmediDur 3 5 kez daha geçim karşısından.zikkim demiyeydim iyiydi
Hadi inşallah bu ay güzel haberler alalım ovulasyon testinde peak görmene bir yorum yaptı mı? Bir de ne tahlilleri istedi?Kızlarrr bugün doktora gittim ve yumurta takibi yapacagız tahlil falan da verdim cumartesi bakalım hem sonuçlara hem yumurtalara neler olacak ☺
İnşallah herşey yolunda gider canımKızlarrr bugün doktora gittim ve yumurta takibi yapacagız tahlil falan da verdim cumartesi bakalım hem sonuçlara hem yumurtalara neler olacak ☺
Yok kız eline sağlık dedi bende afiyet olsun yerine zıkkım olsun dedimNeden dedın yahu yemeği mi beğenmedi
Nisan 12İnadım işte yaşa tipik koç burcu.