- 25 Mayıs 2024
- 103
- 34
Ay aile meselesi ise inan ikiz olsun umurumda deilYok kız eline sağlık dedi bende afiyet olsun yerine zıkkım olsun dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aile meselesi ise inan ikiz olsun umurumda deilYok kız eline sağlık dedi bende afiyet olsun yerine zıkkım olsun dedim
Koç hiçbir zaman eyik düşmez ve karar veyatta gördüğü şeylerden emindir ağızdan kus tutsa montikerleNisan 19
Yok yapamadim yattım valla bı kirayim inadimi dedim ama yok görev gibi yapacaktım birde.illaki konuşuruz ama o gün bugün değil galiba şansım varsa 2 gün önceki olur.ama hatasını anlamadan içime sinmiyor.Ay aile meselesi ise inan ikiz olsun umurumda deil
Hatasını anlasın.... sen eğer, hatalısın diosan hatalidir bunu unutma ama hatalı değilsen yaklaş ama kolay kolay Koç burcu hatalı olmazYok yapamadim yattım valla bı kirayim inadimi dedim ama yok görev gibi yapacaktım birde.illaki konuşuruz ama o gün bugün değil galiba şansım varsa 2 gün önceki olur.ama hatasını anlamadan içime sinmiyor.
En güzeli bende öyleyim inan dünya yansa umurumda deilYok yapamadim yattım valla bı kirayim inadimi dedim ama yok görev gibi yapacaktım birde.illaki konuşuruz ama o gün bugün değil galiba şansım varsa 2 gün önceki olur.ama hatasını anlamadan içime sinmiyor.
Çünkü ben hakliyimmmmmEn güzeli bende öyleyim inan dünya yansa umurumda deil
Walla şuan ikimizde kendimize göre haklıyız galiba.ilk özür dilediginde uzatmasaydim belki bugünü değerlendirdik.zikkim işi bozduHatasını anlasın.... sen eğer, hatalısın diosan hatalidir bunu unutma ama hatalı değilsen yaklaş ama kolay kolay Koç burcu hatalı olmaz
Sadece duymak istediklerimizi duymak istiyoruz ama oda olmayınca az alttan ama yine hiç olmayınca bu sefer çıldırmak elde deilYok yapamadim yattım valla bı kirayim inadimi dedim ama yok görev gibi yapacaktım birde.illaki konuşuruz ama o gün bugün değil galiba şansım varsa 2 gün önceki olur.ama hatasını anlamadan içime sinmiyor.
Benim için özür dilemesi veyatta tam diyip iki rolde oynaması mantıklı gelmiyor inan evet haklısın ama bazen yapıyor ama plan çizerek mesela ornek/ tam sen istemden kimse bisey yapmicak sonra iki saat deemeden beni sınama tabi oda ailedenWalla şuan ikimizde kendimize göre haklıyız galiba.ilk özür dilediginde uzatmasaydim belki bugünü değerlendirdik.zikkim işi bozdu
Üzülme de eşinin burcu neTemmuza kalicaz.dertlendim
BaşakÜzülme de eşinin burcu ne
Yalanı asla sevmez ama kendisi bir kadar yalancıdır
Ay yapma bilenmim daha çokYalanı asla sevmez ama kendisi bir kadar yalancıdır
Aglancak halime bende gülüyorum acaba bugün yumurtlama ya yarına bı yol yapsam şansım varmı yine.yatarken geçen zıkkım olsun deme bari dedi adam.benim gecemi zıkkım ettin daha ne olsun dicektim tuttum kendimiKızlar gece gece güldürdünüz beni ya