- 21 Mart 2019
- 19
- 32
Canım seninle batlarımız aynı sayılır. Benim de uygulama ayın 12’sini gösteriyor ovulasyon günü olarak. Benim ovulasyon testim silik çıktı bugün. Yarın belki pik olur test yapmaya devam:) O zamana kadar değerlendirmelere de devam günleri. Moralini bozma aslında batına göre normal yani henüz pik olmaması.oyle yapiyorum canim valla bakalim insallah olur ya hep ayni cizgiyi goruyorum canim sikildi ilk ay yaptigimda hemen pik gorunce cok kolaymis diye dusunmustuminsallah gorucem guzelce evet degerlendiriyorumm
Tedavıyle oldu canısı çatlatma tek yumurta vardı gelısecek başka yumurta yoktuBenim ilk hamileliğim geç döllenmeydi adet tarihimi 10 gün ileri atmıştı doktorum. Bebek 7 haftalıkken aslımda 5.5 haftalıktı. Ama senin geç döllenme olamazmıymış doktorlar onu hesap etmiştir tabi genede yazayım dedim
Döllenme gerçekleşince de ağırlık olabiliyor canım, geçen gün yazmıştım buraya kızımda yumurtlamanın 5.günü aşırı halsizlik ağırlık olmuştu üstümde. İnşallah hamilesindirBen 7 si ultrasonda yumurtalar göründü çatlatma iğnesi vuruldu 8 çatladı doktorumun demesine göre ve şuan akıntım var ve alt karın bolgemde dün falan sancışar oluyordu ama bugün bi ağırlık var cözemediğim ilk kez böyle birşey yasıyorum ben zaten normalde yumurta gelişmediğii için acaba yumurtlama dan sonra normal bişey mı bu
ya insallah canim valla ben de bekliyorum o zaman beraber bekleyelim bakalimCanım seninle batlarımız aynı sayılır. Benim de uygulama ayın 12’sini gösteriyor ovulasyon günü olarak. Benim ovulasyon testim silik çıktı bugün. Yarın belki pik olur test yapmaya devam:) O zamana kadar değerlendirmelere de devam günleri. Moralini bozma aslında batına göre normal yani henüz pik olmaması.
bence de gorur ya bilemedim ki belki bi hareketlilik varsa onu da gorur gibi geldiAy Çarşamba çok erken bence, klasik bir kontrol ama en azından yumurtayı falan görebilir yani
Kuzum ama senin bat tarihine göre aslında olması gereken 11-12 siyok yok ben umutluyum guzel olucak insallah hem yumurtlama yakalandi hem de gun asiri devam ediyor iyi dusunelim iyi olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz carsamba gunuuu
oyle yapiyorum canim valla bakalim insallah olur ya hep ayni cizgiyi goruyorum canim sikildi ilk ay yaptigimda hemen pik gorunce cok kolaymis diye dusunmustuminsallah gorucem guzelce evet degerlendiriyorumm
Ayyy kuzum sende bizim kervana katıldın deseneBen 7 si ultrasonda yumurtalar göründü çatlatma iğnesi vuruldu 8 çatladı doktorumun demesine göre ve şuan akıntım var ve alt karın bolgemde dün falan sancışar oluyordu ama bugün bi ağırlık var cözemediğim ilk kez böyle birşey yasıyorum ben zaten normalde yumurta gelişmediğii için acaba yumurtlama dan sonra normal bişey mı bu
Kuzum değer gayet iyi gibi geldi bana yaMerhaba kızlar benim de lekem başladı üstelik HCG cok az malesef 1180 küsür cktı
Hadi inşallah yabence de gorur ya bilemedim ki belki bi hareketlilik varsa onu da gorur gibi geldi
Ben ilk kanın sandım kuzum kaçırmışım, doktora ne zaman gidecektinYok canım beklenenden az en son 400 küsürdü çarşambaPamlok
Aynen canım moral bozmak yokya insallah canim valla ben de bekliyorum o zaman beraber bekleyelim bakalimerken yaptigim icin testleri heralde bi panik oldum flo ve premom a guvenip
iyi dusunup devam ediyorum bakalim
Yaaa klavyenden bal damlıyorDöllenme gerçekleşince de ağırlık olabiliyor canım, geçen gün yazmıştım buraya kızımda yumurtlamanın 5.günü aşırı halsizlik ağırlık olmuştu üstümde. İnşallah hamilesindir
Insallah canim valla bekliyorum pik bakalimKuzum ama senin bat tarihine göre aslında olması gereken 11-12 sibende geçen ay ilk defa ovu testi denemiştim ve pik görmeyince bıraktım sonra yapmadım seni çok iyi anlıyorum ama sabret biraz daha testinin markası neydi bu arada, ben bir gebenin günlüğünden memnun kalmadım innovita aldım bu ay baya iyi bence
Ayyy kuzum sende bizim kervana katıldın desenehepimiz hamileyizdir inşallah o yüzdendir bu belirtiler
İnşallahKuzum ama senin bat tarihine göre aslında olması gereken 11-12 sibende geçen ay ilk defa ovu testi denemiştim ve pik görmeyince bıraktım sonra yapmadım seni çok iyi anlıyorum ama sabret biraz daha testinin markası neydi bu arada, ben bir gebenin günlüğünden memnun kalmadım innovita aldım bu ay baya iyi bence
Ayyy kuzum sende bizim kervana katıldın desenehepimiz hamileyizdir inşallah o yüzdendir bu belirtiler
Allah Allah o kadar yükselip sonra dururmu yaYok canım beklenenden az en son 400 küsürdü çarşambaPamlok
Nedkr yükseldiğini bilmiyorum en son Çarşamba verdim kan. İlk gebeliğimde de 1 kez artış bakıp 12 gün sonrası kese için gitmiştim 5. hafta bugün yarn gdecegım. Vajinal bakarlarsa varsa görülür mü dıcem ama HCG az zaten belki de arttı dha da ama dusmeye başladı cok az diyorlar kıme sorsamAllah Allah o kadar yükselip sonra dururmu ya
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahcanim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :) cok sevindimmm