- 19 Nisan 2024
- 1.097
- 1.184
Ewet canım şuan böyle düşünüyorsun sonra unutmiyorsun ama hafifliyor.ya bu şekilde ne bilim işte ağzıma almak istemiyorum problemlerle dünyaya gelseydi.hergun bakıp bakıp olucektik.iyisini düşün iyi olsun kuzum.inan bana hafiflicek yeni planlar yapicaksin yeni heyecanlar yasicaksin.Rabbim kulundan vazgeçmez.duamizi edicez niyetimizi soylicez.Rabbimin takdiri artık geriye kalan.Ölüm gibi bişey ama kimse olmuyor
Canım benimde 7si pikti bende bugün öyleyim, belimin sol tarafı ağrıyor, göğüs hassasiyeti var, sabahta aşırı kasık ağrım vardıKızlar benim 6sı pikti ertesi gün silikleşti, bugün beyaz akıntım var böyle bişey yaşayan var mı?
Canım benimde 7 siydi. Dün çok bel ağrım oldu bugün pek ağrım yok ama sanki gögüslerim biraz büyüyor gibi geldi. Normalde küçük oldukları için en ufak farklılığı hissediyorum. Akıntım hiç yok ama benim ama ara ara bacak ağrısı yaşıyor gibiyimKızlar benim 6sı pikti ertesi gün silikleşti, bugün beyaz akıntım var böyle bişey yaşayan var mı?
Belkide erken yumurtlamışsındır oyüzden erken gelmiştirEvet gercekten adet oldum bende cok saırdım ama işte
Yaaa canım benim çok üzüldüm ne diyiceğimi bilemiyorum. Bekleyecek misin pekiKIZLAR HİÇ GELİŞİM DE YOK KALP ATİSİ DA BEKLEMEK İSTERSEN BEKLE YOKSA YARIN GEL KANLARINI ALALIM ÇARŞAMBA KÜRTAJ DİYOR
Ya Beklemek istersen bekle ama dedi Bayram arasında boşa bekleyeceksin dedi vücudunu toparlanır En azından dediYaaa canım benim çok üzüldüm ne diyiceğimi bilemiyorum. Bekleyecek misin peki
Canım benimde 7si pikti bende bugün öyleyim, belimin sol tarafı ağrıyor, göğüs hassasiyeti var, sabahta aşırı kasık ağrım vardı
kizlar sizden o kadar umutluyum ki bu ay o ay gibi geliyooo <3 insallah oyle olsunCanım benimde 7 siydi. Dün çok bel ağrım oldu bugün pek ağrım yok ama sanki gögüslerim biraz büyüyor gibi geldi. Normalde küçük oldukları için en ufak farklılığı hissediyorum. Akıntım hiç yok ama benim ama ara ara bacak ağrısı yaşıyor gibiyim
Benim ilk hamileliğim geç döllenmeydi adet tarihimi 10 gün ileri atmıştı doktorum. Bebek 7 haftalıkken aslımda 5.5 haftalıktı. Ama senin geç döllenme olamazmıymış doktorlar onu hesap etmiştir tabi genede yazayım dedimYa Beklemek istersen bekle ama dedi Bayram arasında boşa bekleyeceksin dedi vücudunu toparlanır En azından dedi
Çarşambaya kadar bekle bakalım kuzum ama çarşambada sonuç değişmezse doktorun dediğini yap benceYa Beklemek istersen bekle ama dedi Bayram arasında boşa bekleyeceksin dedi vücudunu toparlanır En azından dedi
Neden bilmiyorum ama bende çok umutluyum kendimden yaakizlar sizden o kadar umutluyum ki bu ay o ay gibi geliyooo <3 insallah oyle olsun
ben hala pik goremedim testte bir tek femometer kaldi 12si pik gosteren, dua edin ben de goruyim bu hafta en azindan Turkiyeye gitmeden denemis olurum tekrar, gun asiri iliskiyle yakalarim ya da insallah bu ay
Canım bildiğim bir konu olmadığı için hiç yorum yapıp şöyle yap böyle yap diyemiyorum , burada tecrübeli arkadaşlar var onlar güzel yorumlarda bulunuyorlar. Senin için yalnızca dua edebilirim, hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin AllahYa Beklemek istersen bekle ama dedi Bayram arasında boşa bekleyeceksin dedi vücudunu toparlanır En azından dedi
Ay ben hiç umutlu değilim niyeyse ya, gün aşırı şekilde ilerledim aslında ama bilemiyorum çarşamba randevum var olumsuz bişeyler duyacakmışım gibi geliyorkizlar sizden o kadar umutluyum ki bu ay o ay gibi geliyooo <3 insallah oyle olsun
ben hala pik goremedim testte bir tek femometer kaldi 12si pik gosteren, dua edin ben de goruyim bu hafta en azindan Turkiyeye gitmeden denemis olurum tekrar, gun asiri iliskiyle yakalarim ya da insallah bu ay
Hayııırrr çok güzel düşünelim güzel şeyler yaşayalımmAy ben hiç umutlu değilim niyeyse ya, gün aşırı şekilde ilerledim aslında ama bilemiyorum çarşamba randevum var olumsuz bişeyler duyacakmışım gibi geliyor
Ay canımın içi inşallah, ama diğer aylar zor gibiHayııırrr çok güzel düşünelim güzel şeyler yaşayalımmhem bu ay olmazsa bir sonraki ay olur inşallah ama bu ay olacak
yok yok ben umutluyum guzel olucak insallah hem yumurtlama yakalandi hem de gun asiri devam ediyor iyi dusunelim iyi olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz carsamba gunuuuAy ben hiç umutlu değilim niyeyse ya, gün aşırı şekilde ilerledim aslında ama bilemiyorum çarşamba randevum var olumsuz bişeyler duyacakmışım gibi geliyor
oyle yapiyorum canim valla bakalim insallah olur ya hep ayni cizgiyi goruyorum canim sikildi ilk ay yaptigimda hemen pik gorunce cok kolaymis diye dusunmustumNeden bilmiyorum ama bende çok umutluyum kendimden yaa
Bence senin 11-12 gibi pik olacak kuzu şuanda değerlendir öncesini boş bırakma
evet canim yiyebiliriz, sadece sivi tuketimi yapmasan yeterli olurŞimdi ben size bişey sorayım ovulasyon testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyoruz, birşeyler yiyebiliriz değil mi ?
Ben 7 si ultrasonda yumurtalar göründü çatlatma iğnesi vuruldu 8 çatladı doktorumun demesine göre ve şuan akıntım var ve alt karın bolgemde dün falan sancışar oluyordu ama bugün bi ağırlık var cözemediğim ilk kez böyle birşey yasıyorum ben zaten normalde yumurta gelişmediğii için acaba yumurtlama dan sonra normal bişey mı buKızlar benim 6sı pikti ertesi gün silikleşti, bugün beyaz akıntım var böyle bişey yaşayan var mı?
Ay Çarşamba çok erken bence, klasik bir kontrol ama en azından yumurtayı falan görebilir yaniyok yok ben umutluyum guzel olucak insallah hem yumurtlama yakalandi hem de gun asiri devam ediyor iyi dusunelim iyi olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz carsamba gunuuu
oyle yapiyorum canim valla bakalim insallah olur ya hep ayni cizgiyi goruyorum canim sikildi ilk ay yaptigimda hemen pik gorunce cok kolaymis diye dusunmustuminsallah gorucem guzelce evet degerlendiriyorumm
Yarın anestezi ıcın kan vereceğim kürtajfsn önce bakar herhaldeÇarşambaya kadar bekle bakalım kuzum ama çarşambada sonuç değişmezse doktorun dediğini yap bence