- 17 Ocak 2018
- 10.305
- 9.810
Merhaba cok gecmıs olsun durumun nedir benim de 1180 çıktı HCG az 1hafta gecikmeye göre çarşambanın ustune dha cok fazla gelmelydı. Hcgn neydi acaba 5haftada düşükteMerhaba arkadaşlar ben 4 5 haftalık hamileydim kanamam oldu ve düşük yaptım kimyasal gebelik geçirdim doktorun diyişiyle beta HCG değerim düşüyordu bugün düşüğün 3. günü ne zaman kanama biter ne zaman birliktelik yaşayabilirim hamile kalır mıyım bu ilk gebeliğim di beni çok sarstı
Ya kuzum az geliyorsa adet değildir bence bakalım yarına kadar nasıl olacakBüyük ihtimalle ilk defa yasadım hani bir gün iki gün erken olurda 10 gun be insafsız bu kadarıda yapılmaz bir insana diyorum vücüduma artık
Amin inşallah canım, dualarımdasınız, Allah en kısa zamanda hepinizi sevindirsin inşallahM mysterious7semocann kızlar hayırlı olsun Allah kucağınızda göstersin, sağlıklı olsunlar inşallah. Güzel haberleri görünce insan seviniyor. Allah bize de nasip etsin bu ay güzel haber vermeyi inşallah
Kuzum maalesef az ablamla da konuştuk yani bilmiyorum düzelir mi maksimum ne kadar çıktı da buna düştü bilmiyorum düştü ise ama şu anda 2000 küsür olması gerekiyordu Çarşamba 482'ydi Sadece cuma neredeyse bin olması gerekiyorduBence azdeğil kuzum gayet yeterli srtes yapma lütfen
Canım neden hemen değer düştü diye konuşuyorsun. %60 artması yeterli zaten. Böyle artıp da sağlıkla kucağına alan çok kişi varKuzum maalesef az ablamla da konuştuk yani bilmiyorum düzelir mi maksimum ne kadar çıktı da buna düştü bilmiyorum düştü ise ama şu anda 2000 küsür olması gerekiyordu Çarşamba 482'ydi Sadece cuma neredeyse bin olması gerekiyordu
Evet benide sasırtan o oldu az ve phtısız safi kan resmenYa kuzum az geliyorsa adet değildir bence bakalım yarına kadar nasıl olacak
Canım telaş yapma lütfen gayet iyi bence değerin artış var düşmemiş ki mantıken 400 lerden aşağı düşmesi gerekirdi aksine yükselmiş senin değerinKuzum maalesef az ablamla da konuştuk yani bilmiyorum düzelir mi maksimum ne kadar çıktı da buna düştü bilmiyorum düştü ise ama şu anda 2000 küsür olması gerekiyordu Çarşamba 482'ydi Sadece cuma neredeyse bin olması gerekiyordu
İki günde bir baksaydım anlardım onu HCG artısı yetersız tekrarlancak artısşara bakılacak kuzum normalde şu anda 2000'lerde olması gerekiyormuş ortalama ama neredeyse 1000 az çıktı artık o arada ne oldu az mı ilerledi çıktı da mı düştü bilmiyorum lekelenmem de var kahverengi ve belim çok ağrıyor daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım 5 hafta olmasına 2 gün vardı o zaman HCG daha azdı gerçi ama bana tarihi tekerrür ediyor gibi geldiCanım telaş yapma lütfen gayet iyi bence değerin artış var düşmemiş ki mantıken 400 lerden aşağı düşmesi gerekirdi aksine yükselmiş senin değerin
İnşallah öyledir çevremdekiler çok az buldu umudum çok düştüm moralim bozulduCanım neden hemen değer düştü diye konuşuyorsun. %60 artması yeterli zaten. Böyle artıp da sağlıkla kucağına alan çok kişi var
Amin inşallah canım benim, Allah razı olsunAmin inşallah canım, dualarımdasınız, Allah en kısa zamanda hepinizi sevindirsin inşallah
Merhaba HCG 1620 di sonra düşüşe başladı kimyasal gebelik dediler özele gittim dış gebelik dediler tedavi görüyorum 2 doz iğne yaptılar maf oldumMerhaba cok gecmıs olsun durumun nedir benim de 1180 çıktı HCG az 1hafta gecikmeye göre çarşambanın ustune dha cok fazla gelmelydı. Hcgn neydi acaba 5haftada düşükte
İnşallah hayırla sonuçlanırİnşallah öyledir çevremdekiler çok az buldu umudum çok düştüm moralim bozuldu
Alttan görebilir canım hadi inşallahİki günde bir baksaydım anlardım onu HCG artısı yetersız tekrarlancak artısşara bakılacak kuzum normalde şu anda 2000'lerde olması gerekiyormuş ortalama ama neredeyse 1000 az çıktı artık o arada ne oldu az mı ilerledi çıktı da mı düştü bilmiyorum lekelenmem de var kahverengi ve belim çok ağrıyor daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım 5 hafta olmasına 2 gün vardı o zaman HCG daha azdı gerçi ama bana tarihi tekerrür ediyor gibi geldiCandy7777 İnşallah yarın bir mucize olur alttan falan görürler ama bakalım
Ah cok gecmıs olsun canımMerhaba HCG 1620 di sonra düşüşe başladı kimyasal gebelik dediler özele gittim dış gebelik dediler tedavi görüyorum 2 doz iğne yaptılar maf oldum
Teşekkür ederim canım benim gecikmem 5 gün sonraydı inşallah sen sağ salim kucağına alırsın benim çektiğim acıyı yaşamazsınAh cok gecmıs olsun canımbenim 1180 senden de az pekı 2 gunluk gecıkmede meydi
Benim de gecikmenin 7. günü artışlar oranla az geldi. Kızımdan önce de kimyasal gebelik geçirmiştim gecikmenin 5.günüydü benim de düştüğünde İnşallah Umut her zaman vardır tabii ki Ama Allah'ın dediği olur maalesef sen de üzülme sıkma canını İnşallah yeniden hamilelik yaşayabilirsin canım adet oldun mu pekiTeşekkür ederim canım benim gecikmem 5 gün sonraydı inşallah sen sağ salim kucağına alırsın benim çektiğim acıyı yaşamazsınher zaman iyi düşün iyi olsun ben böyle yorumlara aldanıp strese girdim korktuğum başıma geldi sen sürekli pozitif düşün ve bolca dua et
Yazdınız mı göremedim ama nasıl kullanıyorsunuz hayıtı?
Bir çay bardağı kaynar suya bir çay kaşığı koyuyorum 7 dk demlenmesini bekliyorum. Kaynatma yok sadece demleme usulü. Sonra süzüp yanına kuru üzümle yiyorum.Yazdınız mı göremedim ama nasıl kullanıyorsunuz hayıtı?
Canım insallah en kısa zamanda hepimize bir tane mis kokulu melek nasip olsunM mysterious7semocann kızlar hayırlı olsun Allah kucağınızda göstersin, sağlıklı olsunlar inşallah. Güzel haberleri görünce insan seviniyor. Allah bize de nasip etsin bu ay güzel haber vermeyi inşallah
Hayır adet olmadım düşük kanamamın 16. Günü azar azar kanamam geliyor 2. Doz iğne vuruldum inşallah değerim düşmüştür inşallah çok yıprandımBenim de gecikmenin 7. günü artışlar oranla az geldi. Kızımdan önce de kimyasal gebelik geçirmiştim gecikmenin 5.günüydü benim de düştüğünde İnşallah Umut her zaman vardır tabii ki Ama Allah'ın dediği olur maalesef sen de üzülme sıkma canını İnşallah yeniden hamilelik yaşayabilirsin canım adet oldun mu peki