Yazdınız mı göremedim ama nasıl kullanıyorsunuz hayıtı?Hayır çocuk için denemedim. Ama çocuk için aylarca uğraşan bir arkadaşım vardı yeni evliydi ama çocuğu olmuyirdu. Doktora gitmiş bir sorun yok. Hayiti önerdim hemen o ay hamile kaldı. Tabii vesile oldu ama çok dua etmişti. Çok bilgi sahibi olmasam da hayitin kadınlara çok faydalı olduğunu biliyorum. Kendim için de adet öncesi ağri ve ilk günün o yoğun etkileri vs için icmistim çok güzel bişey. Şekersiz ve yanina kuru üzümle yiyorum daha hafif oluyor.
Bence cokta düşük değil canım ya ümitsizliğe kapılma hemen pozitif olmaya çalışCandy7777 Evelynn halolita Cemile hatun annelik yolunda Reed Flowers kızlar hcgmi yazdm cok az cok cok az lekem var görmednz dye etıketledm Polymnia
Rabbim korktuklarinizdan emin eylesin inşallah birşey çıkmaz herşey yolundadirMerhaba kızlar benim de lekem başladı üstelik HCG cok az malesef 1180 küsür cktı
Galiba öyle oldu cok az bi akıntım vardı galiba dedim ama netleşmemişti kafamda sımdıde görüğüm adet mi degilmi onu ayırt edemiyprum resmen bu kadar erkeni ilk defa görürce beynimde sasırdıYaa adet miymişozaman adet bitimi yumurtlamışsın glb
Canım bence iyi ya şuan kaç haftalıkMerhaba kızlar benim de lekem başladı üstelik HCG cok az malesef 1180 küsür cktı
Büyük ihtimalle ilk defa yasadım hani bir gün iki gün erken olurda 10 gun be insafsız bu kadarıda yapılmaz bir insana diyorum vücüduma artıkBelkide erken yumurtlamışsındır oyüzden erken gelmiştir
Pembe bir kansa yerleşme de olabilir buralarda öyle yorumlar vardı en iyisi takip etmek kanamayiAffınıza sıgınarak adet diye düşünüyprum suan yasadıgımı ama cok cok özür dilerim adet kanı gibide degil hiç yogun degil hanı sanki parmagın kesilirde kan damlar ya o sekilde ben hiç oyle yasamadım kafam karısık bir yanım adet diyor bir yanım böyle yetlesme olmaz diyor
Canım benimde 7si pikti bende bugün öyleyim, belimin sol tarafı ağrıyor, göğüs hassasiyeti var, sabahta aşırı kasık ağrım vardı
Canım benimde 7 siydi. Dün çok bel ağrım oldu bugün pek ağrım yok ama sanki gögüslerim biraz büyüyor gibi geldi. Normalde küçük oldukları için en ufak farklılığı hissediyorum. Akıntım hiç yok ama benim ama ara ara bacak ağrısı yaşıyor gibiyim
Bende de ağrı sızı yok beyaz akıntıyı da ilk defa gördüm şaşırdım. Daha çok erken belirti aramayacağım dedikçe bişey çıkıyorBen 7 si ultrasonda yumurtalar göründü çatlatma iğnesi vuruldu 8 çatladı doktorumun demesine göre ve şuan akıntım var ve alt karın bolgemde dün falan sancışar oluyordu ama bugün bi ağırlık var cözemediğim ilk kez böyle birşey yasıyorum ben zaten normalde yumurta gelişmediğii için acaba yumurtlama dan sonra normal bişey mı bu
Saglıkla tıtunsun inşaallah kötü düşünme lütfenMerhaba kızlar benim de lekem başladı üstelik HCG cok az malesef 1180 küsür cktı
Peceteye silince tabirini kullanıyorlarya evet pecedede resmen pembe takip edicem yinede kendi kendimede kurumtu yapmayım hayırlısı olsun hakkımızda ınsallahPembe bir kansa yerleşme de olabilir buralarda öyle yorumlar vardı en iyisi takip etmek kanamayi
Bence gayet iyi canımCandy7777 Evelynn halolita Cemile hatun annelik yolunda Reed Flowers kızlar hcgmi yazdm cok az cok cok az lekem var görmednz dye etıketledm Polymnia
Kuzum belirti aramak değil oluyor ki üzerine düşünüyorsunBende de ağrı sızı yok beyaz akıntıyı da ilk defa gördüm şaşırdım. Daha çok erken belirti aramayacağım dedikçe bişey çıkıyor
Benim yumurtlama zamanı beyaz akıntım oluyor ama yumurtlamayı geçtik, ben belirtiye hiç yormuyorum kendimi üzülmeyeyim sonraBende de ağrı sızı yok beyaz akıntıyı da ilk defa gördüm şaşırdım. Daha çok erken belirti aramayacağım dedikçe bişey çıkıyor
Yerleşme kahverengi olur diye biliyorum ben ama belki farklıdırAffınıza sıgınarak adet diye düşünüyprum suan yasadıgımı ama cok cok özür dilerim adet kanı gibide degil hiç yogun degil hanı sanki parmagın kesilirde kan damlar ya o sekilde ben hiç oyle yasamadım kafam karısık bir yanım adet diyor bir yanım böyle yetlesme olmaz diyor
Bencede biraz takip etPeceteye silince tabirini kullanıyorlarya evet pecedede resmen pembe takip edicem yinede kendi kendimede kurumtu yapmayım hayırlısı olsun hakkımızda ınsallah
Bence azdeğil kuzum gayet yeterli srtes yapma lütfenCandy7777 Evelynn halolita Cemile hatun annelik yolunda Reed Flowers kızlar hcgmi yazdm cok az cok cok az lekem var görmednz dye etıketledm Polymnia
Rahim kalınlıgı söyle böyle demedi asıstanına söylerken endometrium kalınlığı 5 küsür buda normal dedi baktım rahim kalınlıgıymıs bana birsey demedi herşey olması gerektiği gibi dedi ben taip ediyim dediğiniz gibiKuzum belirti aramak değil oluyor ki üzerine düşünüyorsun
Freshmommy kuzum şuan moralini bozma hastaneye gittiğinde netleşir zaten
A aysesngul canım pembe yada kahverengi renkli adet kanından çok daha az miktarda olan kan olarak tanımlıyorlar yerleşmeyi, biraz takip et bakalım ilerlemezse yerleşme demektir, ki bence bu kadar erken adet olman çok zor. Doktor rahim kalınlığın hakkında bişey dedi mi?