Bundan sonra çok kolay hamile kalırsın sıkıntı yapma canim. Üzüldüm senin için ,ama yapacak bişey yok. Vardır bir hayır.KIZLAR HİÇ GELİŞİM DE YOK KALP ATİSİ DA BEKLEMEK İSTERSEN BEKLE YOKSA YARIN GEL KANLARINI ALALIM ÇARŞAMBA KÜRTAJ DİYOR
Cuma başka doktora gidecektin. Bekle istersen o doktora göre karar ver. Ama bu durum seni baya yipratirKIZLAR HİÇ GELİŞİM DE YOK KALP ATİSİ DA BEKLEMEK İSTERSEN BEKLE YOKSA YARIN GEL KANLARINI ALALIM ÇARŞAMBA KÜRTAJ DİYOR
Baktir canım sonra keşke dememek için baktır.Kürtaj öncesı yenıden baktırmak istesem bakar mı acaba
Aynen canım stres ister istemez oluyor son günlere geldikçe.kismet diyelim.Ama kişiden kişiye değişiyor o yüzden geçte çıkabilir , gecikmeyi bekle istersen kendini boşuna strese sokmaben ovulasyon testim tekrar pik çıkınca şüphelenip yaptım test yoksa o kadar erken yapmazdım bir de elimde çok test vardı :)
Benim gibi olan olmadımi acabaKizlar bişey danışmak istiyorum size. İlk önce soyleyim belirti aramıyorum. İki hamileliğimde böyle şey yaşamadım. Bu ay sadece lh testi ile yumurtlama çatlama günlerimi degerlendirdim 2 gün once çatlama oldu. Dün sağ bacağımda uyuşukluk vardı. Bir az önce karnıma çok kötü sancı girdi 10 dak sürdü ve sol bacağım hala çok ağrıyor. Lh testim 0 sırf deneyimlemek için yapmıştım 3 saat önce. Bu da ne kadar normal bilmiyorum. Adete daha 10 gün var. O sebepten hamileliğe yormuyorum ama sebep ne ola bilir. Sağ tarafta yumurtam büyümüyor sağ tarafta ağrı olsa usutmusum derdim.
Ben kızımı yumurtlamanın 5.günü tesstte gördüm 5günde yerlesıp kana ıdrara gecmıs erken de yumurtlamadan düşün. Ki senin 6 gün olmus neden olmasınİnşallah öyledir cok isterşm ama bilemedimde doktordan cıktım hersey normal kist yok doktorda sasırdı
Yaa adet miymişKızlar ben adet oldum elendımbu kadar erken gelince saskınım hayırlısı olsun inşallah
Merhaba hangi ayda doğum yaptınızAh sizin de mi çocuğunuz var kaç yaşında Allah bağışlasın, ben de ilk gebeliğimi 2018 yılında yaşadım çok hatırlamıyorum neler olup bitti
Galıba kese dahi gelişmemişPkolu_anneadayi Canım benim okudum yazdıklarını çok üzüldüm Kürtaj öncesi bakmasını iste tekrar tabiki bakar bence. Sağlıksız bir gebelikse bu aşamadayken, kürtajla alınabilecek durumdayken alınması daha iyi. Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah Diğer türlüsü çok zor. Tahmin edebiliyorum hislerini ama vardır bir hayır
Bayram giriyor araya şuan olursam bayram ai dan sonra ya toplarınCuma başka doktora gidecektin. Bekle istersen o doktora göre karar ver. Ama bu durum seni baya yipratir
Benim çocuğum yok ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı malesefAh sizin de mi çocuğunuz var kaç yaşında Allah bağışlasın, ben de ilk gebeliğimi 2018 yılında yaşadım çok hatırlamıyorum neler olup bitti
Hiç uzulme canım.Ben hep şöyle dusundum sonra.saglik sorunlarıyla dogabilirdi kıt kanaat gelisseydi.hep bize muhtaç olacaktı.şer gördüklerimizde de hayır vardır.Galıba kese dahi gelişmemiş
Doktor da öyle diyorHiç uzulme canım.Ben hep şöyle dusundum sonra.saglik sorunlarıyla dogabilirdi kıt kanaat gelisseydi.hep bize muhtaç olacaktı.şer gördüklerimizde de hayır vardır.
canim cok gecmis olsun, bence bir an once ol ve sonrasini planlamaya basla, inan ben de bekledim bilmedigim icin ve sonra keske daha once gidip olsaymisim oldumDoktor da öyle diyor
Kürtajdan önce tekrar bakıyorlar. Canını sıkma inan zamanla iyileşiyorsun. 2 hafta kendime gelemedim ama bisekilde geçiyor.Bayram giriyor araya şuan olursam bayram ai dan sonra ya topların
canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :) cok sevindimmmAma kişiden kişiye değişiyor o yüzden geçte çıkabilir , gecikmeyi bekle istersen kendini boşuna strese sokmaben ovulasyon testim tekrar pik çıkınca şüphelenip yaptım test yoksa o kadar erken yapmazdım bir de elimde çok test vardı :)
Üzülme diyemiyecegim elinde değil insanjn ama en azından içini böyle ferahlat kuzum.yine hamile kalicaz inşallah.Allah yarattigindan vazgeçer mi? Bizlerin duasininda bir vakti var elbet.evet sabırsızlanıyorum hayal kırıklıklarına uğruyoruz ama kaderimiz ilmek ilmek işleniyor.Doktor da öyle diyor
Ölüm gibi bişey ama kimse olmuyorÜzülme diyemiyecegim elinde değil insanjn ama en azından içini böyle ferahlat kuzum.yine hamile kalicaz inşallah.Allah yarattigindan vazgeçer mi? Bizlerin duasininda bir vakti var elbet.evet sabırsızlanıyorum hayal kırıklıklarına uğruyoruz ama kaderimiz ilmek ilmek işleniyor.