Evet doktorum da bana pıhtılasma bu yaslar ıcın tehlıke arz etmez bır saglıklı gebelıgın var ama 37 yas ustune her ıhtımale karsı bakılır dedı. Bırde pıhtılasma 11. Hafta gıbı sorun yapar bu haftalar anomalı haftasıdır dedı benım ozelımde yanıEvet daha önce sağlıklı gebeliğiniz varsa muhtemelen bebekte anomali olabilir böylesi daha hayırlı olmuştur inşallahbenim kan pıhtılaşması büyük ihtimalle genetik test verdik onun sonucunu bekliyoruz en son 21 mayısta oldu kürtajım
28 yaşındayım aslında ben ama pıhtılaşma için yaş önem arz etmiyor fakat sizin zaten sağlıklı bir gebeliğiniz olmuş sizin için söz konusu değildir muhtemelenEvet doktorum da bana pıhtılasma bu yaslar ıcın tehlıke arz etmez bır saglıklı gebelıgın var ama 37 yas ustune her ıhtımale karsı bakılır dedı. Bırde pıhtılasma 11. Hafta gıbı sorun yapar bu haftalar anomalı haftasıdır dedı benım ozelımde yanıumarım senın sorun odur barı teshısını yapmanız cok ıyı olur cozumu var bunun sonrakı gebelıgınde ıgneyle saglıklıca kucagına alırsın ınaallah
Bende operasyondan sonra bu gruba gelecegım sanırım umarım en basta topic sahibiKızlaaaarrr yeni topicimiz açıldı hepimize hayırlı uğurlu olsun
Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar
canım 2 güne bi kan veriyorum kendiliğinden düşmesini bekliyoruz değerlerin az cıkıyor az düşüyor böyle bi serüven acaba nekadar zaman sürücek bilmiyorum. En son 370 gibi bişeyCanım nasıl oldun? Sendin degilmi dış gebelik yaşayan
Canım sanada çok geçmiş olsun. Baya hızlı dişüyor senin değerler maşallah birşey yaptılarmı. Düşükmüydü dış gebelikmiAleykümselam canım, çok geçmiş olsun. Benimki de 504 ten düşmeye başladı 2 gün sonrası 217 ye indi sonrası 4.gün de yani dün 31 e düştü. Az kaldı sıfırlanmaya inşallah. Seninki de bir kere düşmeye başlamış düşer inşallah kendiliğinden.
Yaaa canım benim çok üzüldüm inşallah en az hasarla atlatırsın hem bedenen hem ruhen. Tabikide seni bekliyorum topicime inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinBende operasyondan sonra bu gruba gelecegım sanırım umarım en basta topic sahibiCandy7777 olmak uzere evlat bekleyen herkese ugurlu gelır o grup
Ayy orası daha fena sıcaklık olarak, Adana’yı şikayet edemiycem şimdiDubai'de canım
Canım çok üzüldüm, ama hayırlısı böyleymişKızlar gunaydın bugun kontrolüm vardı malum.ayaklarım geri geri gidiyordu hissetmiştim . bebek 8+3 ancak gelısımı durmus malesef gecen haftada kalmıs.muhtemelen anomali vardı diyor doktorumuz .salı gunu kurtaj olacagım nasıpse vakumlu. Insallah en kısa zamanda tekrar nasıp olur ne dıyımsdaak tabloda guncelleyebılırsın benı canım
Hayır canım, doktorum kendi kendine gidicek dedi o yüzden herhangi bir şey yapılmadı. Dış gebelik değil dedi doktor, 5.haftaya girdiğim gün kanamam geldi. Bugün 9.gün hala devam ediyor ama azaldı tabi. Yarın tekrar beta baktırıcam. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz tekrardan sağlıklıca bulur bizicanım 2 güne bi kan veriyorum kendiliğinden düşmesini bekliyoruz değerlerin az cıkıyor az düşüyor böyle bi serüven acaba nekadar zaman sürücek bilmiyorum. En son 370 gibi bişey
Canım sanada çok geçmiş olsun. Baya hızlı dişüyor senin değerler maşallah birşey yaptılarmı. Düşükmüydü dış gebelikmi
Çok geçmiş olsun canım , Allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin hepimizeKızlar gunaydın bugun kontrolüm vardı malum.ayaklarım geri geri gidiyordu hissetmiştim . bebek 8+3 ancak gelısımı durmus malesef gecen haftada kalmıs.muhtemelen anomali vardı diyor doktorumuz .salı gunu kurtaj olacagım nasıpse vakumlu. Insallah en kısa zamanda tekrar nasıp olur ne dıyımsdaak tabloda guncelleyebılırsın benı canım
Çok geçmiş olsunKızlar gunaydın bugun kontrolüm vardı malum.ayaklarım geri geri gidiyordu hissetmiştim . bebek 8+3 ancak gelısımı durmus malesef gecen haftada kalmıs.muhtemelen anomali vardı diyor doktorumuz .salı gunu kurtaj olacagım nasıpse vakumlu. Insallah en kısa zamanda tekrar nasıp olur ne dıyımsdaak tabloda guncelleyebılırsın benı canım
Geçmiş olsun Allah sabırlar versinKızlar gunaydın bugun kontrolüm vardı malum.ayaklarım geri geri gidiyordu hissetmiştim . bebek 8+3 ancak gelısımı durmus malesef gecen haftada kalmıs.muhtemelen anomali vardı diyor doktorumuz .salı gunu kurtaj olacagım nasıpse vakumlu. Insallah en kısa zamanda tekrar nasıp olur ne dıyımsdaak tabloda guncelleyebılırsın benı canım
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şeyKızlar gunaydın bugun kontrolüm vardı malum.ayaklarım geri geri gidiyordu hissetmiştim . bebek 8+3 ancak gelısımı durmus malesef gecen haftada kalmıs.muhtemelen anomali vardı diyor doktorumuz .salı gunu kurtaj olacagım nasıpse vakumlu. Insallah en kısa zamanda tekrar nasıp olur ne dıyımsdaak tabloda guncelleyebılırsın benı canım
Hayrolsun ne operasyonu ben baya bir ara okuyamadımBende operasyondan sonra bu gruba gelecegım sanırım umarım en basta topic sahibiCandy7777 olmak uzere evlat bekleyen herkese ugurlu gelır o grup
Ay şimdi gördüm , aynısını yaşamış olarak bir an önce sağlığına kavuşmanı ve yeniden güzelliklerin sana gelmesini diliyorumKızlar gunaydın bugun kontrolüm vardı malum.ayaklarım geri geri gidiyordu hissetmiştim . bebek 8+3 ancak gelısımı durmus malesef gecen haftada kalmıs.muhtemelen anomali vardı diyor doktorumuz .salı gunu kurtaj olacagım nasıpse vakumlu. Insallah en kısa zamanda tekrar nasıp olur ne dıyımsdaak tabloda guncelleyebılırsın benı canım
Hanımlar selam . Sat gününe göre 5+3 günlük gebeyim. Hcg bugün 1855 . Çok düşük değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?