Ben bi ara kanama yaşadımda kimyasalmıydı acaba diye şüphelendim de. Adetten 7 gün snra kanama oldu 1 hafta sürdü bdaha ne zamana regl olurum merak ediyorumAralık ayında kimyasal geçirdim. Doktor bunu gebelik diye düşünme düşük falan değil sonuçta normal regl olacaksın demişti. 7 gün sürer reglim tamda o şekilde oldu. Ocak ayında yine aynı zamanda regl oldum.
Bence sizin öyle oldu. Test yapıp deneseydiniz keşke. Büyük ihtimalle o ara kanamanın başladığı ilk gün sizin sat tarihiniz oldu.Ben bi ara kanama yaşadımda kimyasalmıydı acaba diye şüphelendim de. Adetten 7 gün snra kanama oldu 1 hafta sürdü bdaha ne zamana regl olurum merak ediyorum
Evet canım sen demiştin hatta. Ama doktora gittim muaynede göremedi o normal gerçi nasıl görcek kanda istememişti.bugun ben ovulasyon yaptım ilk defa ara kanamanın bittiği gün pik oldu bu ne demek oluyor yumurtluyormuyum. Bundan 14-15 gün snra tekrar regl olcam demek dmi. İnş olmamda gebe kalırımBence sizin öyle oldu. Test yapıp deneseydiniz keşke. Büyük ihtimalle o ara kanamanın başladığı ilk gün sizin sat tarihiniz oldu.
Muayenede göremez, aman öğrenmekte sıkıntılı insan üzülüyorEvet canım sen demiştin hatta. Ama doktora gittim muaynede göremedi o normal gerçi nasıl görcek kanda istememişti.bugun ben ovulasyon yaptım ilk defa ara kanamanın bittiği gün pik oldu bu ne demek oluyor yumurtluyormuyum. Bundan 14-15 gün snra tekrar regl olcam demek dmi. İnş olmamda gebe kalırım
öğrenseydim düşük yaptım diye triplere girerdim kesinMuayenede göremez, aman öğrenmekte sıkıntılı insan üzülüyor
Evet yumurtlama gerçekleşiyor :) Mutlaka değerlendir silikleştiği günde değerlendir.
Silikleştiği günden itibaren 14.gün bat tarihi.
Umarım gebe kalırsın sağlıkla ilerler
Canım test yaptinmi bugün benimde kargo gelmedi halen yarınmı yapsam bugünmü bilemedim beklenen adet 4-5 i ama çatlamaya göre 14 gün hesap edersek cumartesi pazar olmam gerek . Gerçi kaç aydır ilk pik gününden sonraki 14. Gün oluyorum hiç sasmadiHayır 2. İdrarla canım sıvı alımı az olması gerekiyor
Aynenn hiç gerek yoköğrenseydim düşük yaptım diye triplere girerdim kesin. Smdi ara kanama diye devamkee
Ben aralıkta, martta ve bu ay kimyasal geçirdim. Kese falan oluşmadığı için kanamayı zaten reglden sayıyoruz. Ama benim normal reglden farklı oluyor çok fazla ağrım oluyor, pıhtılı kanama ve normalden birkaç gün uzun sürüyor. Ayırt edebiliyorum yani normal regldenKimyasal gebelik yaşayanlara bikaç sorum var. Kaç gün sürdü kanamanız sonrasında regl olurken nasıl oldu tam tarihindemi kayma oldumu
Yaptım canım ilk idrarla yapamadım şimdi yapabildim. Ama negatif bence hiç çizgi falan çıkmadı.halolita bugün test yapıcak mısın?
Test yaptım canım yine sanki çok çok silik gibi ama bilmiyorum bence negatif sanırım kuruma çizgisi mi çıkıyor ne çıkıyor anlayamadımCanım test yaptinmi bugün benimde kargo gelmedi halen yarınmı yapsam bugünmü bilemedim beklenen adet 4-5 i ama çatlamaya göre 14 gün hesap edersek cumartesi pazar olmam gerek . Gerçi kaç aydır ilk pik gününden sonraki 14. Gün oluyorum hiç sasmadi
Çok erken basladın canım bence ondan ya suan cok kucuk bir değerdir azıcık su gorse seyrelır senınde morlaın bozulur tavsıyem bat gununu bekleBu testim. Çok silik var gibi ama adet günü gelmeden belli olmayacak onu anladım.
Aynen canım artık yapmıcam kaldı şurda ne kadar zatenÇok erken basladın canım bence ondan ya suan cok kucuk bir değerdir azıcık su gorse seyrelır senınde morlaın bozulur tavsıyem bat gununu bekleben hiç göremedim çünkü bide
Aa bunda daha az dunkunde sanki daha belliydi gibi geldi bana bende napsam bilemedim 3 adet aldım test fazla alınca sürekli yapıyorumBu testim. Çok silik var gibi ama adet günü gelmeden belli olmayacak onu anladım.
Bence sen doktora git hemenKızlar acil bakarmısınız ya.benim ara kanamam dün bitti bugun öylesine bi test yaptım ovulasyon pik olunca. Hamilelik testi yapaym dedim elimde vardı bkaçtane böyle cıktı nasıl mumkun olablr testmi yanlış aşırı bi kanamam vardı son 3-4 gündür
Ay evet valla benim pek ümidim kalmadı canım ama istersen yap istersen bekleAa bunda daha az dunkunde sanki daha belliydi gibi geldi bana bende napsam bilemedim 3 adet aldım test fazla alınca sürekli yapıyorum
Ara kanama hamile kalmaya engel değil diye bir yazı okumuştum arastırın istersenizKızlar acil bakarmısınız ya.benim ara kanamam dün bitti bugun öylesine bi test yaptım ovulasyon pik olunca. Hamilelik testi yapaym dedim elimde vardı bkaçtane böyle cıktı nasıl mumkun olablr testmi yanlış aşırı bi kanamam vardı son 3-4 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?