HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Canımm evet dayanamadım yaptım yine ama bakalım takip edicem haber vericem mutlaka

Ay kuzum bilmiyorum daha net bişey yok sanki ama çok teşekkür ederimm inşallahh diyorum
Kankim beni etiketlememişsin çok ayıp göremedim ben

Canım testin fotoğrafı varmı predictor bende bu sabah yaptı ikinci çizgi silik olarak ilk saniyelerde çıkmıştı
Yükle canım sen de bakalm benm boleydı 9 kala kızımda

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-30-21-49-03-068_com.google.android.apps.photos.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar benimde 14 Haziran sat 12 temmuz bat eklermisiniz lütfen )

Merhabalar beni de ekleyebilir misiniz lütfen Sat 14 Hazıran Bat 12 Temmuz

Bi adet daha yapacağım yrın koyulaşırsa kan vereceğim inşallah hayırlısı olur ikimizinde haber dar et benide
Canım bu benim testim kızımdakı. Sen sanırım verdiğin örneği yeni sanmıssın

Hanımlar bu gün iğnemin 11. Günü gördüğümü sizde görüyormusunuz iğne etkisi geçmiştir dimi. İlk saniyelerde hemen çıktı resmi de ilk 5 dk içinde çektim. Test de prodoctor marka. Sabah lavaboya gidecektim artık test yapayım dedim çizgiyi görünce şimdi uyuyamıyorum heyecandan

Ben görüyorum canım fakat çok silik iğne etkısı Gibi geldi pek anlamıyorum ıgneden ama 9.gün olan da silikmiş sanki. Umarım gebelıktır tabi

Arkadaşlar selam bata son 4 heyecan dorukta dün bel ağrım ve böbrek ağrım vardı ve uyurken sağ kasığımda sürekli gidip gelen bi ağrı umarım yerleşmeye çalıyordur ama göğüslerimde herhangi bi büyüme şişme olmadı zaman olarak benimle aynı olan arkadaşlarım ses verin çok az kişi kaldık sanırım ben çok heyecanlıyım sizde durumlar nedir

Kimyasal gebelik yaşayanlara bikaç sorum var. Kaç gün sürdü kanamanız sonrasında regl olurken nasıl oldu tam tarihindemi kayma oldumu

Kimyasal gebelik yaşayanlara bikaç sorum var. Kaç gün sürdü kanamanız sonrasında regl olurken nasıl oldu tam tarihindemi kayma oldumu
Aralık ayında kimyasal geçirdim. Doktor bunu gebelik diye düşünme düşük falan değil sonuçta normal regl olacaksın demişti. 7 gün sürer reglim tamda o şekilde oldu. Ocak ayında yine aynı zamanda regl oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…