Günaydın canım henuz düşüse gecmemıs aama senin mevcut ısın zaten azdı değil mi. Malesef regl öncesi ısı pek haber vermiyor regl gunu ve sonrası düşmemiş olursa gebelık var denebilir
canim canim cok nadir de olsa sizlerin guzel haberini gorebilmek icin arada bakiyorumKızlar siz olmadan benim de yazasım gelmiyor @Pamlokannelik yolunda beezuus Candy7777 halolita @duskapani daha çok kişi var uzaklaşan glb
Canım nasılsın sana özelden yazdım da bakarmısınYaaane biçim test yapıyorlar yaa. Yinede Allahtan umit kesilmez adet gelmediği sürece umut hep var
Ben de dün pik gördüm değerlendirdim bugün çatlama olur muhtemelen ovülasyon testi daha yapmadımBen yumurtladım bekliyorum şuan kuzum
Gerçektende öyle pozitif gibiydi ama test de yanıldıYaaane biçim test yapıyorlar yaa. Yinede Allahtan umit kesilmez adet gelmediği sürece umut hep var
Evet ilk testin baya belliydi çok üzgünüm gerçektenGerçektende öyle pozitif gibiydi ama test de yanıldı
Hayırlısı olsun inşallah canımKızlar bu topik gercekten uğurlu ilk tabloda ismimi yazdimistim 2. De nasilsa olmuycak diyip yazdirmadim ama sizleri sürekli takip ettim :) Alahim isteyen herkese nasip etsin :) yanlış görmüyormuyorsam galiba hamileyim
Maşallah rabbim sağlıkla güzel artışlar güzel bir gebelik süreci güzel hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinKızlar sonuç 516,19 çıktı :)
Gerçekten zaman geçmiyor dimi canım yaaOf zaman geçmiyor kalkıp temizlik yapıyım en iyisi 14 gün nasıl geçicek Allâh bilir
Hadi bakalım inşallah tutar canımBen de dün pik gördüm değerlendirdim bugün çatlama olur muhtemelen ovülasyon testi daha yapmadım
Tebrik ederim sağlıkla kucagınıza alınKızlar sonuç 516,19 çıktı :)
Güzeldi iki hafta sonra gideceğiz kalp atısı vs için doktorumın tavsiyeleri oldu benim ona sorularım normal bi kontroldü ikiz gibi dedi bakaşım iki hafta sonra belli olacak herşeysdaak canım yanlış hatırlamıyorsam bugün kontrolün vardı? Nasıl geçti umarım güzel haberler almışsındır
Canım elenmedikkkk yeni bir ay için şansımız var daha önce oldu yine olacak yalnız değilsin yanındayımBen elendim bu ay
İkiz mi ya çok sevindimm sağlıkla ilerlesin canımGüzeldi iki hafta sonra gideceğiz kalp atısı vs için doktorumın tavsiyeleri oldu benim ona sorularım normal bi kontroldü ikiz gibi dedi bakaşım iki hafta sonra belli olacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?