Evet ya bi arkadaşım vardı bat da 3 günlük az bi regl görmüştü diğer ay da bir hafta gecikti ve bana söylediği "kesin hamile değilim belirtim yok" du. Yoğun ısrarımla test yaptı ve şok 2 aylık gebeymişYaaa sevindirik oldumişin gırgırındayım biraz canım ya bazı gebeliklerde hiç belirti olmuyor kii
Çok teşekkür ederim
İnşallah canım hepimiz toplu olarak geçeriz yeni gruba
Yaaa tebrik ederim tabi güncellerimHayırlı olsun balım çok sevindim senin adınaa. Beni de hamiş olarak listede günceller misin
Ayy inşallah aşkım ya valla çok mutlu oluyorumm
Aaa vallahi şokkkEvet ya bi arkadaşım vardı bat da 3 günlük az bi regl görmüştü diğer ay da bir hafta gecikti ve bana söylediği "kesin hamile değilim belirtim yok" du. Yoğun ısrarımla test yaptı ve şok 2 aylık gebeymişbiz de elimiz kaşınsa belirti diycez
Temmuz ya da Eylül ya da Ekim falan neyse işte hamile kalırsam da ben yine gelirimmmmm
Çok sevindim canımKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfenecutos @ogretmennnhaniiimm1 @Pamlok @kartanesi8892 Cemile hatun @bebekolog7 @duskapani halolita @cookiep @Candy7777 @beezuus Eki Görüntüle 3443363
İsteyen istediği zaman gelebilir canım benimTemmuz ya da Eylül ya da Ekim falan neyse işte hamile kalırsam da ben yine gelirimmmmm
Teşekkür ederimÇok sevindim canımsağlıkla ilerlesin inşallah
Hahaha ay bende bende hangi ay olursa olsun alın bizideTemmuz ya da Eylül ya da Ekim falan neyse işte hamile kalırsam da ben yine gelirimmmmm
18 haziranda yumurtlamam oldu birlikte arayalım20 haziranda yumurtlayan var mı? Benimle beraber belirti aramak isterse ben burdayım forever
Tabi kiii hem her ayın ayrı bir tecrübesi olacakTemmuz ya da Eylül ya da Ekim falan neyse işte hamile kalırsam da ben yine gelirimmmmm
Anammmmm benim daha nece günlerim var belirtilere.oyyy sil baştan ve sıfır enerji şimdi uyucan neredeyse ağır çekim gibiyim iki gundur20 haziranda yumurtlayan var mı? Benimle beraber belirti aramak isterse ben burdayım forever
Tabiii kiiiiHahaha ay bende bende hangi ay olursa olsun alın bizide
Kız daha dur uyku belirtisi için erken kalk kendine gel akıntın devam etti miAnammmmm benim daha nece günlerim var belirtilere.oyyy sil baştan ve sıfır enerji şimdi uyucan neredeyse ağır çekim gibiyim iki gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?