- 8 Ağustos 2023
- 5.842
- 6.670
- 118
Çok çok yeni de olabilir tabi.Ne iğnesi? Ben erken gebelik testi yaptım.ama trk çizgi görünce koydum banyoya daha bakmadım yarım saat sonra esim soyledi görmüş. 2. Gebeligimde de bata 3 kala ya da 4 emin değilim erken gebelikte çıkmıştı
5. Dk dan sonra dikkate almayın diyorlar testleriNe iğnesi? Ben erken gebelik testi yaptım.ama trk çizgi görünce koydum banyoya daha bakmadım yarım saat sonra esim soyledi görmüş. 2. Gebeligimde de bata 3 kala ya da 4 emin değilim erken gebelikte çıkmıştı
Evet 6 Haziran regl bitimiydi9 u sanki adetinin hemen arkasıydı zaten. Bende takipteyim burdan. Bikaç günede benim yumurtlama zamanım bakalım inşallah bu ay kalırız
İnşallahh canımmKuşum hoşgeldin
Temmuz uğurlu gelsin güzel haberlerini alıcaz inşallah
İnsanın kendini tutması çok zor biliyorum ama bu defa o kadar erken test yapmamaya çalış gerçekten çok yıpratıcı psikolojik olarak.
Ben regl 1 gün gecikene kadar tuttum kendimi bi şekilde test almıyordum yaparım diye. Bi akşam heyheylerim geldi kocama dedim limon getir ona işicem limon testi yapiminsan o kadar deliriyo ama kendini durdurmak en iyisi gerçekten.
Canım çizgi gölge gibi değil pembe bence hamilesin. Ay hadi inşallahKızlar bu sabah tekrar yaptımm. 10. Gündeyim. 4 gün sonra ak mı kara mı çıkacak
Ben hala iğne etkisi olabilir diyerek bekliyorumCanım çizgi gölge gibi değil pembe bence hamilesin. Ay hadi inşallah
Yani kaç dk icinde cikti bilmiyorum eşim benden 20 dk sonra girdi banyoya.bir de aynı testten 2 gün once yaptim akşama kadar durdu herhangi birsey cikmadi bombostu.yarin tekrarlayalım en iyisi5. Dk dan sonra dikkate almayın diyorlar testleri
Bana sanki bi tık koyulaşmış gibi geldiKızlar bu sabah tekrar yaptımm. 10. Gündeyim. 4 gün sonra ak mı kara mı çıkacak
Gerçekten miBana sanki bi tık koyulaşmış gibi geldi
Adana’dan çok da farkı yokmuş geçen gün 50 dereceyi gördümSicak demişken ben arabistandayim burasi 47 derece
Adana’dan çok da farkı yokmuş geçen gün 50 dereceyi gördüm
Samsun güzeldir yayla gerçektenYok artıkvallahi ben samsunluyum sicak algim burda değişti yaylada yasiyormusuz biz.burdakiler nasıl yaşıyor diyordum adana ya şu an daha hayret ediyorum
Ben iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı kasette de çizgi olurdu ama o negatifdi. Bundaki çizgi baya belli kuzum yarında yap bakalım inşallah senin olmuşturBen hala iğne etkisi olabilir diyerek bekliyorumDün attığım teste göre daha mı silik sence?
İnşallah öyledir kuzum.Ben iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı kasette de çizgi olurdu ama o negatifdi. Bundaki çizgi baya belli kuzum yarında yap bakalım inşallah senin olmuştur
İnşallah canımİnşallah öyledir kuzum.Aşırı bel ağrım var
Evet tekrarlayınYani kaç dk icinde cikti bilmiyorum eşim benden 20 dk sonra girdi banyoya.bir de aynı testten 2 gün once yaptim akşama kadar durdu herhangi birsey cikmadi bombostu.yarin tekrarlayalım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?