Canım benim hiç akıntı yok gibi bir şey ya bilmiyorum arada uzayan minik sarımsı akıntı geliyor ama çok nadir çamaşırımda bi şey yok. Bugün dayanamadım test yaptım işte negatifcanim gunaydin, senin de bugun 9.gun di mi pik sonrasi, beraber sen veduskapani ayni tarihleri gormustuk, ay ben akinti harici bazen boyle bi regl agrimsi gibi agri harici (o da cok cok az) hicbi belirti gormuyorum, cok heyecanliyim ya ama bi yandan da umitsizim gibi anlamadim sende durumlar nasilll?
sizin pik ayın kaçıydı kızlar
Evet 12’si canım benim de.12si benim,duskapani nin da oyle diye biliyorumm
cok erken degil mi test icin yaCanım benim hiç akıntı yok gibi bir şey ya bilmiyorum arada uzayan minik sarımsı akıntı geliyor ama çok nadir çamaşırımda bi şey yok. Bugün dayanamadım test yaptım işte negatif2 gün sonra tekrar yapacağım.
Evet 12’si canım benim de
Kuzum iğne olayını hiç bilmiyorum ama bekleyemiyprum diyorsan her sabah yap değişime bakalımKızlarrr iğnenin 9. Günündeyimm. İğne etkisi olabilir mi? Öylesine Dün kaset test yaptım çıkmadı çizgi .Bugün erken gebelik yaptım böyle oldu. İğne etkisi olsa kasette de çıkmaz mıydı acaba @Candy7777 @kartanesi8892 @Turkanmammadova ve diğer kızlarım
Yarın değilde sonraki gün yaparım yineKuzum iğne olayını hiç bilmiyorum ama bekleyemiyprum diyorsan her sabah yap değişime bakalım
Tamam kuzumYarın değilde sonraki gün yaparım yine
Diğer yerden de yazdım kuzum sana bence erken gebelik yapKızlar bugün gecikmenin 1. Günü bir şey var mı ? Olsa belirgin olması gerekirdi değil mi yumurtlamanın ve ilişkinin 13. Günü.
Biraz test kaymış sanki. Bir kaç gün geçsin öyle bakKızlar bugün gecikmenin 1. Günü bir şey var mı ? Olsa belirgin olması gerekirdi değil mi yumurtlamanın ve ilişkinin 13. Günü.
İnşallah kuzum hayırlısıTamam kuzumama bence de var gibi
Gidiyim alıyım bugün nöbetçi eczane yakınımda :) karnımda ağrıyor ama umut dünyası işte ..Diğer yerden de yazdım kuzum sana bence erken gebelik yap
Amin kuzumİnşallah kuzum hayırlısı
Evet kuzum istersen bir kaç gün daha bekle. İstersen al bugün yap inşallah vardırGidiyim alıyım bugün nöbetçi eczane yakınımda :) karnımda ağrıyor ama umut dünyası işte ..
Öyle yapıyorum kuzum Rabbim bilir en doğrusunu.Amin kuzumNe kadar geç öğrenirsen o kadar iyi sen sadece kendine iyi bak gerisini Allah’a bırak
Şuan birşey yok gibi ama bir kaç gün sonra tekrar deneyin geç döllenme olursa okuduklarima göre ilişkinin üzerine 14 gün sonra çıkmaz diyorlarKızlar bugün gecikmenin 1. Günü bir şey var mı ? Olsa belirgin olması gerekirdi değil mi yumurtlamanın ve ilişkinin 13. Günü.
Çok erken de bir bakayım gölge filan çıkar mı dedim kuruma çizgisi bile çıkmadıcok erken degil mi test icin yayapma yapma mod dusurmeye gerek yok bende de belirti yok da bakalim ne olucak
12. Gün öğrenen de oluyor ama dediğiniz gibi belki geç döllenmedir kırmızıları görene kadar umut gitmiyor :)Şuan birşey yok gibi ama bir kaç gün sonra tekrar deneyin geç döllenme olursa okuduklarima göre ilişkinin üzerine 14 gün sonra çıkmaz diyorlar
Benim de 9 gün geçti aynı şekilde negatif canım ama test yapmak için erken aslında 2 gün sonra tekrarlayacağım ben sen de öyle yapKızlar benim yok galiba yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti olsa çıkardı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?