Canım hangi marka senin bahsettiğin bu test?Ah canım test aldık 2 paket strip test aldım çok güvenilir diye bayağı da hassaslar cuma günü kargoda yazıyor hala sanırım pazartesi almıştım yani onlar benim elime ulaşana kadar gecikme yaşayacağım galiba ya da adet olacağım hafta sonunda ufak bir tatilim var 2-3 günlük muhtemelen döndüğümde test elime gelmiş olur ortalama süreçte gönderseler adetime daha 3 gün falan kalmış oluyor ama bariz belirtim olursa test alırım herhalde gelmeden ama bariz belirtim olursa test alırım herhalde gelmeden
Bebetime canım stripte onu buldumCanım hangi marka senin bahsettiğin bu test?
Pazartesi salı falanBen yine destan yazmışım Peki sen ne zaman yapacaksın
Kızlar iğnenin bugün 9. Günü ben test yaptım ama iğne etkisi geçmiş midirBen yine destan yazmışım Peki sen ne zaman yapacaksın
Kızlarrr iğnenin 9. Günündeyimm. İğne etkisi olabilir mi? Öylesine Dün kaset test yaptım çıkmadı çizgi .Bugün erken gebelik yaptım böyle oldu. İğne etkisi olsa kasette de çıkmaz mıydı acabaCandy7777 Freshmommy T Turkanmammadova ve diğer kızlarım
Kızlarrr iğnenin 9. Günündeyimm. İğne etkisi olabilir mi? Öylesine Dün kaset test yaptım çıkmadı çizgi .Bugün erken gebelik yaptım böyle oldu. İğne etkisi olsa kasette de çıkmaz mıydı acabaCandy7777 Freshmommy T Turkanmammadova ve diğer kızlarım
Ben öylesine yaptım yani iğnenin etkisinin geçip geçmediğini anlamak için Çarşamba ya kadar 1 tane yapıcamErken gebelikte silik bi çizgi çıkmış ama erken değilmi henüz test için
Canım iğne etkisine benzemiyor 9 cu güne bu kadar bariz kalmaz. İğnenin etkisi tamamen 12 ci gün geçer idrarda çıkar pozitifse. Kan versen çıkar bence ama vermek istemiyorsan 2 gün sonra 12 ci gününde tekrar erken gebelik testi yap. Bu hamileliğe benziyor ki inşallah öyledir.Kızlarrr iğnenin 9. Günündeyimm. İğne etkisi olabilir mi? Öylesine Dün kaset test yaptım çıkmadı çizgi .Bugün erken gebelik yaptım böyle oldu. İğne etkisi olsa kasette de çıkmaz mıydı acabaCandy7777 Freshmommy T Turkanmammadova ve diğer kızlarım
Regl gününe kadar beklicem kuzum. Dün akşam yatmadan dedim bir kaset test yapayım çıkmadı boş. İğnenin etkisi var mı hala onu görmek istedim. Dünde bir ağrı olmuştu ya o yüzden. 5 gün kaldı bakalım. İnşallahhhCanım iğne etkisine benzemiyor 9 cu güne bu kadar bariz kalmaz. İğnenin etkisi tamamen 12 ci gün geçer idrarda çıkar pozitifse. Kan versen çıkar bence ama vermek istemiyorsan 2 gün sonra 12 ci gününde tekrar erken gebelik testi yap. Bu hamileliğe benziyor ki inşallah öyledir.
İnşallah vardır ama vücudunu kendin iyi biliyorsun. Sabrede biliyorsan bekle. Ben de adetim dündü ama hiç oralı değilim muhtemelen geciktimRegl gününe kadar beklicem kuzum. Dün akşam yatmadan dedim bir kaset test yapayım çıkmadı boş. İğnenin etkisi var mı hala onu görmek istedim. Dünde bir ağrı olmuştu ya o yüzden. 5 gün kaldı bakalım. İnşallahhhetkisi olur mu bilmiyorum ama gün içinde her gün 2-3 lt su içerim. Etkiyi atmaya etkisi olabilir diye
Geciksem bekleyemem evet ya bakalım bekliyorumİnşallah vardır ama vücudunu kendin iyi biliyorsun. Sabrede biliyorsan bekle. Ben de adetim dündü ama hiç oralı değilim muhtemelen geciktim
Kuzum iğne etkisiyle ilgili burada konular okumuştum etkisi geçmemiş de olabilir birkaç gün üs üste yapman lazım iğne etkisi mi değil mi anlamak için. Benim de bugün 9.günüm yumurtlama sonrası kaset test yaptım negatif tabiki de erken yaptım biliyorum ama bir bakayım dedimKızlarrr iğnenin 9. Günündeyimm. İğne etkisi olabilir mi? Öylesine Dün kaset test yaptım çıkmadı çizgi .Bugün erken gebelik yaptım böyle oldu. İğne etkisi olsa kasette de çıkmaz mıydı acabaCandy7777 Freshmommy T Turkanmammadova ve diğer kızlarım
Bende iki gün sonra yapayımKuzum iğne etkisiyle ilgili burada konular okumuştum etkisi geçmemiş de olabilir birkaç gün üs üste yapman lazım iğne etkisi mi değil mi anlamak için. Benim de bugün 9.günüm yumurtlama sonrası kaset test yaptım negatif tabiki de erken yaptım biliyorum ama bir bakayım dedim2 gün sonra tekrar yapıcam
İnşallah pozitif çıkar ikimizin de benim bir umudum kırılmadı değil amaBende iki gün sonra yapayım
Benim hala umudum yok çünkü iğneliyimİnşallah pozitif çıkar ikimizin de benim bir umudum kırılmadı değil ama
Ben de uzun zamandır kullanıyorum doktoruma sormuştum herhangi bir zararı var mı diye. 400 mcg olanlar için sıkıntı yok zaten vücudun günlük ihtiyacı olduğunu söylemişti ama daha yüksek dozda olmadığı sürece. Hamilelikte de belli bir aya kadar kullanılıyor diye biliyorumKızlar folik asit sürekli kullanıyor musunuz? Bugün bi arkadaşım ben 3 ay kullandığım için kullanmama gerek yokmuş doktorum öyle söyledi dedi, o da hamile kalmaya çalışıyor bu arada. Öyle bir şey duyan bilen var mı ben sürekli kullanıyorum da ara verilmesi gerektiğine dair bişey duymamıştım şimdiye kadar
Canım ıgne durumlarını hıc bılmiyorum ama burada cızgı var ama nasıl oluyorKızlarrr iğnenin 9. Günündeyimm. İğne etkisi olabilir mi? Öylesine Dün kaset test yaptım çıkmadı çizgi .Bugün erken gebelik yaptım böyle oldu. İğne etkisi olsa kasette de çıkmaz mıydı acabaCandy7777 Freshmommy T Turkanmammadova ve diğer kızlarım
Dün kasette çıkmadıysa eee ozaman bu pozitifKızlarrr iğnenin 9. Günündeyimm. İğne etkisi olabilir mi? Öylesine Dün kaset test yaptım çıkmadı çizgi .Bugün erken gebelik yaptım böyle oldu. İğne etkisi olsa kasette de çıkmaz mıydı acabaCandy7777 Freshmommy T Turkanmammadova ve diğer kızlarım
Senin için girdmmm tam yazdın test yaptn mıı kuşummDün kasette çıkmadıysa eee ozaman bu pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?