- 26 Mayıs 2024
- 45
- 41
- 3
- 33
kullandınız mı daha önce ya da fayda gördünüz mü? progesteron artırıcı etkisi olduğu soyleniyor. bizde 14 aydır deniyoruz hiçbir sorun bulunamadı denemek istedim bu ayHayıt çok etkili bu konuda. İlacın etkisini vs bilmem ama hayitin etkisi olduğunu düşünüyorum. Hayit kadının rahmi için yaratilmis bir mucize bence.
Canım naptın gittin mi doktora? Hadi güzel haber ver bizeÇİKAR ÇİKMAZ BURAYA YAZACAĞIM AİLEM GİBİ OLDUNUZ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMne kadar OLUMSUZ OLSA DA ALLAH'A İSYAN ETMEYİP İKİNCİ MÜJDELİ HABERİ MI BEKLEYECEĞİM
3.4o da randevum var inşallah valla zaman gecmıyorCanım naptın gittin mi doktora? Hadi güzel haber ver bize
Diğer doktora gorundunuzmu ne dedi? İnşallah duyarsınız.ÇİKAR ÇİKMAZ BURAYA YAZACAĞIM AİLEM GİBİ OLDUNUZ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMne kadar OLUMSUZ OLSA DA ALLAH'A İSYAN ETMEYİP İKİNCİ MÜJDELİ HABERİ MI BEKLEYECEĞİM
3 den sonra randevum zaman gecmıyot elım kolum kalkmıyot bılmem nabcamDiğer doktora gorundunuzmu ne dedi? İnşallah duyarsınız.
Çok güzel haberler bekliyoruz sizden sağlılka hayırlı haberlerleÇİKAR ÇİKMAZ BURAYA YAZACAĞIM AİLEM GİBİ OLDUNUZ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMne kadar OLUMSUZ OLSA DA ALLAH'A İSYAN ETMEYİP İKİNCİ MÜJDELİ HABERİ MI BEKLEYECEĞİM
KÜRTAJ DERLERSE NE YAPACAĞIM İĞNR İLE DÜŞÜNÜYORLARMIŞ ÖBÜR TÜRLÜ KOMPLE UyUTULMAK İSTERİM DEVLET UYUTUYOR MUÇok güzel haberler bekliyoruz sizden sağlılka hayırlı haberlerle
Güzel haberlerle inşallah canım3 den sonra randevum zaman gecmıyot elım kolum kalkmıyot bılmem nabcam
Uyutuyor benim görümceme anestezi verildi kürtaj esnasında 1 gece önceden hap verildi sabaha kadar bekledik sabahta uyutulup kürtaja alındıKÜRTAJ DERLERSE NE YAPACAĞIM İĞNR İLE DÜŞÜNÜYORLARMIŞ ÖBÜR TÜRLÜ KOMPLE UyUTULMAK İSTERİM DEVLET UYUTUYOR MU
Canım benim dün çok bel ağrım vardı önceki günde kasık ağrısı olmuştu, bugün herhangi bir ağrım sızım yokPamlok Bahar esinti sizler nasılsınız benzer zamanlarda ovulasyon yaşayan baya kişiyiz bi belirti aramak için erken mi, kendimden çok ümitli değilim inşallah sizler için duacıyım belirti aramicam diyorum sonra kendimi dinlerken buluyorum
Güzel haberler bekliyoruz3 den sonra randevum zaman gecmıyot elım kolum kalkmıyot bılmem nabcam
Özelde de bir kürtaj oldu orada da uyutuldu bilmiyorum bazı yerler farklılık gösterebilirKÜRTAJ DERLERSE NE YAPACAĞIM İĞNR İLE DÜŞÜNÜYORLARMIŞ ÖBÜR TÜRLÜ KOMPLE UyUTULMAK İSTERİM DEVLET UYUTUYOR MU
Şimdi gördüm yukarda yazmışsınız. Çok iyi anlıyorum sizi benim de başıma geldi pozitifi görüyorsun keseyi görüyorsun mutlu oluyorsun sonra böyle şey çıkarıyorlar. Farklı doktorlara görün. Ben e farklı doktora gittim özel devlet karışık.1 hafta da kendim bekletdim. Zor bir süreç3 den sonra randevum zaman gecmıyot elım kolum kalkmıyot bılmem nabcam
GünaydınHerkese günaydın güzel kadınlarcookiep nasılsın bir belirtin var mı, daha erken ama ben diğer aylardan bir fark hissetmiyorum nasip kısmet zaten ovulasyon dönemi sadece 1 kez değerlendirebildik umutlu değilim bu ay için, aralık ayına kadar eşimle farklı şehirlerdeyiz. denk getirebildiğimiz kadar
Hangi ilde oluyorsunuz. İnşallah gerek kalmaz ama kürtaj olursanız devlette uyutuluyordu ben istemedim çünkü hastanede 2 gün tutuyorlar sıra ne zaman gelirse. Özelde yaptırdım ben 8000 ne genetik testle beraber. Ama iğneyle düşmüyor malesef.Şimdi gördüm yukarda yazmışsınız. Çok iyi anlıyorum sizi benim de başıma geldi pozitifi görüyorsun keseyi görüyorsun mutlu oluyorsun sonra böyle şey çıkarıyorlar. Farklı doktorlara görün. Ben e farklı doktora gittim özel devlet karışık.1 hafta da kendim bekletdim. Zor bir süreçinşallah bugün miniğin kalbini duyarsın.
Sen ne yaptın sonuç olarakŞimdi gördüm yukarda yazmışsınız. Çok iyi anlıyorum sizi benim de başıma geldi pozitifi görüyorsun keseyi görüyorsun mutlu oluyorsun sonra böyle şey çıkarıyorlar. Farklı doktorlara görün. Ben e farklı doktora gittim özel devlet karışık.1 hafta da kendim bekletdim. Zor bir süreçinşallah bugün miniğin kalbini duyarsın.
İpne ile neden düşmüyor daha çok küçük amaHangi ilde oluyorsunuz. İnşallah gerek kalmaz ama kürtaj olursanız devlette uyutuluyordu ben istemedim çünkü hastanede 2 gün tutuyorlar sıra ne zaman gelirse. Özelde yaptırdım ben 8000 ne genetik testle beraber. Ama iğneyle düşmüyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?