HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

adetimin 14.günü ve sancım var hayatımda ilkkez hissediyorum yumurtlama günüm müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Olabilir canım...Yeni başlamışta olabilir kasıklarda ağrı ve akıntı bunun göstergesi tabii çalışmalara son hızz devammm

Olabilir canım...Yeni başlamışta olabilir kasıklarda ağrı ve akıntı bunun göstergesi tabii çalışmalara son hızz devammm

sağol bitanem ya o yumurta gibi akıntıyı 12.gün gördüm 13.günde sancı yok ama bugün 14.gün ve sancı var
gerçekten hayatımda illkez hissediyorum çok ilginççççççççççççççççççççççççç

Bende bilmiyorum bebeğe karar verdikten sonra öğrendim...Akıntı olduğu günleri mutlaka değerlendirin öyle diyorlar diyenlerin yalancısıyımmm

iyi geceler cnm bende ara ara adet oalcakmışım gibi karın ağrısı oluyo bide ben adet olmadan 4,5 gün önce lekelenmeler olup sonra adet olurdum bu ay oda olmadı inşaallah adet olmam yimdir ne olur dua edin

allah yardım etsin canım inşallah ilk hamile sen olursun topicde

Benim bugün yumurtlamamın son günü ama hiç yumurta akı gibi akıntım olmadı kasıklarım ağırıyo normal mi sizce????Yoksa daha yumurtlamadım mı gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkk

Kızlar şuan çok komik durumdayım görseniz zorun ne dersiniz

Evi toparlıyorum sizi her gittiğim odaya taşıyorummmm

Benim bugün yumurtlamamın son günü ama hiç yumurta akı gibi akıntım olmadı kasıklarım ağırıyo normal mi sizce????Yoksa daha yumurtlamadım mı gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkk

kasıkların ağrıyosa normal bence canım akıntıyı boşver bence şekerim inşallah bebeğin bu ay tutmuştur

hADİ KIZLAR O ZAMAN EVLERİ TOPARLAYIP GELELİMM....YARIM SAAT SONRA HERKES BURDA OLSUN OLMAZMII

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…