HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

inşallah hakımızda hayırlısı olur canım bu arada lojmana taşınmalar hangi ayda oluyoki tayinler 1 hazirandı seçimden soraya alındı 13 hazirana yani bu arada bizimde burda son yılımız

haziranın 1-2 si gibi açıklanıyor ama şansınıza ertelenecek seçimden dolayı...
canım ben agustosun 8 de gectimm...
bakım yaptırdık biz...
mutfagını yaptırdık..boyasını..dışakabinini yaptırdıkk..
o yüzden biraz uzun sürdü...

biz temmuzun 20 si gibi çektik kurayı ama senin ki temmuz sonu olabilir..
tayinler 10 gün uzayınca lojmanların boşalması da uzayabilir..

neeeeeeeeeeee kuraylamı yapma ya ben sıraya göre seçmeli diye biliyordum

Bfatos 01 Haziran
Maria73 01 Haziran
Hamileyim 02 Haziran
Mavusbebek 03 Haziran

Arkadaşlar listemizin başında yer alan sultanlara sesleniyorum varmı gelen giden kırmızılar lekelenmeler veya hamiş haberleri veya belirtiler söyleyin bakalımmmm

kızlar ii geceler. ben kardeş topikten. mayıs ayının mağdurlarından inşallah haziran hepimize uğurlu gelir

netteki hesaplayıcılara göre 13 ve 14 .günler yumurtlamam oluyor diye biliyordum.ama evde yaptığım ov. testinde çift çizgiyi bugün yakalayabildim; net bir şekilde.tabii testler güvenilir ise. . .
bugün 15.gün.

burdada bir arkadaşımız 14.gün diye netten hesaplama yaparken 7.günü gittiği dr.da yumurtanın ogünü 15 mm e ulaştığını öğrenmiş.yani ovulasyon tarihleri değişebiliyor,,karışık bi durum yaniii.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım adetinden hemen sonra grdiği ilişkide hamile kaldı. rabbim ne zaman kararlaştırdıysa ozaman oluyor kızlar

iyi geceler cnm bende ara ara adet oalcakmışım gibi karın ağrısı oluyo bide ben adet olmadan 4,5 gün önce lekelenmeler olup sonra adet olurdum bu ay oda olmadı inşaallah adet olmam yimdir ne olur dua edin

iyi geceler cnm bende ara ara adet oalcakmışım gibi karın ağrısı oluyo bide ben adet olmadan 4,5 gün önce lekelenmeler olup sonra adet olurdum bu ay oda olmadı inşaallah adet olmam yimdir ne olur dua edin

Ayy canım çok sevindim...İçime doğdu ümitlendirmek istemem ama hamilesin benceee

Arkadaşlar listeyi oluştururken atladığım olursa bilgilendirin lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…