Allah daha çok bekletmez inşallah şöyle akıllı güzel sağlıklı ve hayırlı bir çocuk verir inşallah buradaki tüm arkadaşlara içindede bize
amin kuzum ya amin ama artık bekle bekle olmuyor insan umudunu kesiyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daha çok bekletmez inşallah şöyle akıllı güzel sağlıklı ve hayırlı bir çocuk verir inşallah buradaki tüm arkadaşlara içindede bize
canım biz iki ay önce düşünmeye başladık dr kotrolüne gidelim dedik ve o dönemde hiç beklemiyordum ve adet oldum yani ben hastalığımı bebek düşündüğüm zamanda oldum:84: inşallah anlatabilmişimdir
amin kuzum ya amin ama artık bekle bekle olmuyor insan umudunu kesiyor artık[/QUOTE
sorun varmıki canım dr ne dedi sana
amin kuzum ya amin ama artık bekle bekle olmuyor insan umudunu kesiyor artık[/QUOTE
sorun varmıki canım dr ne dedi sana
bende bişi yoktu eşim test yaptıracak şimdide yani çarşambe bende oda muayne olcaz
bende bişi yoktu eşim test yaptıracak şimdide yani çarşambe bende oda muayne olcaz
inşallah seninde bizimde bi problemimiz çıkmaz canım ya
anne olmak istiyorum berceste anne yavrum gelsin anne olayım ana ama en kısa zamanda inşallah
eda hoşgeldinnnnnnnn
anladım valla bekliyorum güzel haberlerini inşallah hiç bir sorun yok dersin sadece stresten olmuomuş dersin canım:26:
inşallah canım inşallah biliyorum birşey olmaz ama hani kürtajla temizliycez dedi ya ondan korkuyorum biraz:44:
anladım valla bekliyorum güzel haberlerini inşallah hiç bir sorun yok dersin sadece stresten olmuomuş dersin canım:26:
aminnnn allah razı olsun canım benim
hoşbulduk canımmm...
bir kaç kere baktım kimse olmayınca geziniyordum...
sen de hoşgeldin cnm...
hoşbuldum canım eşime devriye yazmışlarda oraya gitti 11 30 a kadar bende onu bekiyorum
hoşgeldin edammm naber
ama çarşamba kesin haber ver ok
tamam canım yarın sende haber ver mutlaka tatlım
benimkide bugün gece görevinde sabah 7 de gelecek...